I en tid hvor dating i høj grad er blevet digital, har vi her på Daily Rush spottet en mulighed. For ægte gamers er det sjældent at møde den eneste ene i byen. Faktisk ser folk ofte skævt til gamersnak i det pulserende natteliv. Men heldigvis behøver du nu ikke længere se dig nødsaget til at sidde alene derhjemme og føre hypotetiske samtaler med figurerne i dine yndlingsspil. Nu kan du nemlig finde dig en partner, som helt sikkert vil være med på at gribe fat om controlleren – og hvis du spiller dine kort rigtigt, måske også gribe fat om noget andet senere på aftenen.

Daily Rush præsenterer stolt den nyeste app på markedet til at finde en livsledsager: Dating Rush!

Denne bruger har allerede haft held i sprøjten

Præmissen er simpel: med din eksisterende bruger på Daily Rush, kan du logge ind på Dating Rush-appen. Herfra kan du så synkronisere med din bruger fra f.eks. Steam, PlayStation Network eller Xbox Live – og så er du klar til at møde din nye co-op-partner

Cross-platform? Naturligvis!

Dette får Dating Rush-appen at vide: dit gamer-tag på din foretrukne platform, hvilke spil du har spillet og i hvor lang tid samt dine achievements. Disse informationer køres igennem vores sofistikerede algoritmer, hvor de bruges til at sammenligne med andre Dating Rush’ere, for at generere din Dating-profil. Ud fra din score bliver du præsenteret for dine matches, som du så kan godkende eller swipe væk.

Dating Rush har naturligvis også taget højde for potentielle kræsenheder. Er du f.eks. PC-gamer, som ingen intentioner har om at knytte bånd til en konsolgamer? Har du generelt svært ved at se dig selv sammen med en, som ikke giver Angry Birds den anerkendelse, det fortjener? Alt dette kan du angive i appen. Er du Xbox-gamer, så vælger du blot PS4-ejere fra, og så slipper du permanent for at høre på, hvor meget federe Uncharted er end Gears of War.

I appen kan du vælge dine foretrukne platforme, så du aldrig risikerer at blive matchet med en, som ser lidt for meget frem til det der Diablo-spil på mobilen, som vi aldrig snakker om igen.

Der er ingen skam i udelukkende at ville date Nintendo-fans.

Flere platforme på vej

Der bliver naturligvis løbende tilføjet flere platforme, med GOG Galaxy, Epic Games Store og Google Stadia under heftig udvikling. Disse vil vi bestræbe os på at tilføje, efterhånden som de bliver udgivet og vi forventer at have flere end 45 forskellige platforme inden udgangen af 2019. Dating Rush-appen er i skrivende stund under udvikling til iOS og Android, og vi åbner meget snart for en betatest, så de første Daily Rush’ere kan finde kærligheden.

Vi ser meget frem til at hjælpe jer med at finde den perfekte co-op-partner – til game over-skærmen jer skiller.

Opdateret 2/4-2019: Hvis der skulle være tvivl, var der tale om en aprilsnar Vi er ikke på vej med en Dating Rush app. For nu.

21 KOMMENTARER

  1. Genial ide. Jeg er også ved at være træt af at min realdoll ikke svarer på mine spørgsmål.

    Når det så er sagt, så spottede jeg lige:

    (Foto vedhæftet) Se min..

    Og det er ikke engang lummer fredag endnu.

  2. Jeg vil foreslå at I lancerer det eksklusivt på 45 platforme, én platform af gangen med et år før næste platform kommer på. På den måde kan I skrabe 45 gange eksklusivitetsaftaler hjem og leve rige på Bahamas de næste 45 år.

  3. #5 Med vores Dating Rush Plus abonnement bliver din profil fremhævet i søgninger. Måske det var noget? Den næste uge kan du få 15% rabat ved at bruge koden NEGLEKLIPPER, når du betaler.