Vi er i dag blandt landets største gaming-websites. Desværre er vores store vækst ikke blevet fulgt af et tilsvarende økonomisk “boom”. Derfor kan en form for brugerbetaling på Daily Rush blive en realitet inden længe.

En mulig fremtid for Daily Rush

Billede

Daily Rush er et website, der bygger på frivillig arbejdskraft: Dedikerede skribenter, der arbejder loyalt og ulønnet måned efter måned for at skabe et spændende sted at være for os gamere. Vi er på et lille år vokset os fra at være et lille specifikt website og er i dag blandt landets største indenfor online spil-communities. Vores nyheder, artikler, fora og brugeraktivitet er vokset voldsomt, og alle der har været med i den proces, har bidraget til at gøre os til det vi er i dag. Jer brugere og læsere er i høj grad medvirkende til denne succes. Uden jeres deltagelse i form at kommentarer, indlæg og debat – ville Daily Rush være dødt og kedeligt.


Vi mener, at det er lykkedes for os, at stable Danmarks bedste community for seriøse gamere på benene. Vores nyheder, klummer og artikler er anderledes og pågående. Vi er kort sagt et website, der drives af gamere for gamere.


Vi har formået at holde vores udgifter meget lavt, men desværre er det ikke gratis at drive, udvikle og lave Daily Rush. I takt med at dotcom-branchen er stilnet hen, er vores indtægter langsomt blevet mindre og mindre. For at kunne fortsætte vores nuværende standard og helst højne den yderligere, er vi nødt til at få skabt en indtjening til at dække vores udgifter. Vi overvejer derfor at indføre en form for brugerbetaling snarest.


Der findes flere alternativer, men flere af dem går på kompromis med vores holdninger til kvaliteten af vores website. Inden vi træffer vores beslutning, vil vi derfor bede jer om input til hvilken model, eller hvilke modeller, vi skal arbejde videre med. Jeg har her skitseret et par forskellige muligheder: • Mikrobetaling for dele af vores indhold: f.eks. de grundige anmeldelser, spil guides osv..
 • Medlemskab eller abonnement der giver adgang til alt Daily Rush uden bannere og mikrobetaling.
 • Medlemskab eller abonnement, der koster lidt mere, men samtidig giver adgang til en større gameserver park, end den Daily Rush har p.t.
 • Medlemskab der giver adgang til større gameserverpark, “premium content”, samt ekstra medlemsfunktioner som vil blive implementeret i en ny version af Daily Rush.


Vi så helst at verden var en anden og at vi, som formidlere af spilrelaterede emner, fik del i den store kage spilbranchen omsætter for. Men sådan er verden ikke skruet sammen. Vi er nødt til at kunne drive forretning, selvom mange af os Daily Rush skribenter betragter det at være en del af vores community, som en “æressag” og noget vi gør fordi vi brænder for det. Vi har omkostninger som skal dækkes og udgifter der tjener det formål, at gøre din oplevelse af Daily Rush bedre og mere komplet.


Vi har lavet en ny poll i dag, og vi vil bede alle svare ærligt og redeligt, da jeres feedback vil være af stor betydning for hvordan vi vil udforme Daily Rush i fremtiden.

166 KOMMENTARER

 1. Jeg kan kun slutte mig til det, ZmyLL skriver, da siden efter min mening er klart bedre end de andre danske game-sider.
  Jeg har personligt selv stemt på 30 kr. og finder da også 20 eller 40 kr. helt rimelige. Oveni får man bl.a. en større gameserver-park, siden bliver vist uden bannere, SUPER-idé, og man kan egentligt kun sige, at man får noget for pengene!
  Der skal også nu siges tak til de frivillige skribenter, da de først er kommet op med idéen om en betalings-site nu. Det skal de sq have ros for.

 2. Jeg har personligt selv tænkt over hvordan i har kunne holde jer så godt i live i denne pressede tid som vi har idag, mht. økonomiske problemer i online branchen.

  Det er helt rimeligt at betale for en så service, lige som man ville betale for at blive kørt af en taxi i den virkelige verden…

  Bare sørg for at det bliver NEMT at betale!

 3. Ingen tvivl at DR er et klasse sted, faktisk det eneste sted jeg kigger efter gamenyheder (næsten).
  I henhold til oplægget synes jeg ikke det er fedt at skulle betale for nyheder. Men jeg er jo ikke helt dum og jeg er klar over at DR har brug for penge for at overleve og derfor tilslutter jeg mig ideen om at betale penge for at få adgang til en god gameserverpark.
  Jeg er godt klar over i har mange læsere der ikke benytter jeres gameservere, men er det ikke tænkeligt at pengene fra dem der gør kan dække det hele? Bare mine tanker

 4. Jeg vil gerne give 10-20kr om måneden eller 100-200kr årligt for at bruge DR / Q3.dk – helt klart! men så skal der fandme oxo ske noget med laggg situationen =)))

 5. Hvis DR går ind for brugerbetaling, ja så mister de nok 80% af deres besøgende i løbet af notime.

  Hvad med at udbygge jeres bannere??? de fleste “store” sites bruger bannere og diverse reklamer.

  Med jeres “gameservere” kender jeg desværre intet til. Men det burde vel være dem som har adgang til dem som skal betale for at bruge dem? det kan da ikke være meningen at vi som “kun” bruger jeres forum til at snakke/diskutere i, skal betale for jeres spilservere?

  Ellers en kanon service i har, men desværre er der alt for meget “spam” på jeres forum, man kan desværre ikke spørge om noget “seriøst” før man bliver banket sønder og sammen af en som ikke lige deler ens opfattelse af seriøst.

  Bare mine 0.05 Euros

 6. Jeg vil også mene man eventuelt skal betale 20 kr om måneden for at få adgang til hele sitet, og måske 30-35 kr for at få adgang til serverne.

  Jeg tror ikke folk flygter.. jeg kan stadig ikke forstå hvorfor folk skal whine så vildt over at betale 20-30 kr, OM MÅNEDEN, for en super service som de bruger hver evig eneste dag…..

  Betaler du måske ikke få den avis du læser om morgenen? nå nej.. du har jo DR… men de skal sgu ikke have nogen penge.. fordi.. øhm.. de arbejder jo gratis.. og de kan sguda selv betale servere + båndbrede…. ja klart?

  Måske var det på tide at folk vågnede lidt op og indså realiteterne istedet for at skulle stor tude over **** 20-30 kr om måneden…

 7. Batale for DR??? hmm Det var sku huggeligt at snakke gutter men i ser nok ikke mere til mig

  DET KAN I DA IKKE MENE!!!!

  Kan i se gutter nu starter det… Det som man har snakket om længe Det kommer til at koste penge at surfe på nettet :-(((( NED TUR!!!!

 8. Jeg ville med glæde betale 200 kr. om året for at kunne læse jeres artikler. Da de altid er på et højere niveau end andre danske sites. Med henhold til større gamepark. syntes jeg personeligt den er fin nu. (men det skader da ik en bliver større men jeg ser ingen grund til fx. at stable en masse CS servere op da Boomtown allerede har mange kunder der. inklusiv mig selv. men jeres Q3/RA3 er super og der synes jeg i skal sætte mere ind,(hvis i vil noget) men jeg kender ik så meget til jeres servere osv.

  Ville bare skrive at jeg syntes at det var fair nok hvis i begyndte at tage lidt betaling for alt det arbejde i gør.

 9. Jeg viæ hellere have at de afskaffer alle deres gameservere og får flere reklamer herind, end at skulle betale for DR, jeg har været her i ca 1 år, og har været meget glad for det men hvis jeg skal betale, så tror jeg ikke jeg gider være her mere, der er andre gode spil sites, DR er godt nok stadig den bedste.

 10. Hvad nu hvis man kunne få lov til at betale kun for quake 3 eller c-s delen fx. altså så man lidt kunne “customize” hvad man vil købe. Jeg bruger fx. aldrig selve dailyrush.dk men for det meste kun dailyrush.dk/quake3 og selvom 30 kr ik lyder af meget så ville de jo være lidt trælst hvis man kun bruger en af kanalerne?

  Det ville være en god idé imo

 11. ville nu selv mene at det vil koste alt for meget at skulle betale for at komme ind på et site for at diskutere med folk som man kan gøre på mirc og andre stedet som battle net

  og ang news så er skribnenterne jo frivillige får de penge for det ?

  ville kune betale hvis jeg kunne få 100% garanti for at jeg fik noget for pengene og hvad får jeg ?

  1 new om måneden 2 hvis man er heldige sq ikke lige noget jeg vil betale penge for.

 12. Vi har de seneste tre måneder knoklet på at lancere en større serverpark meget snart. Den kommer under alle omstændigheder, men driften af den koster jo som bekendt også!

 13. Mere båndbredde. MEGET mere båndbredde
  Faktisk så meget båndbredde at man ville kunne tilføje flere servermaskiner uden det ville gå ud over linjen.

 14. Kunne jo være at de fleste af “lamerne” ville forsvinde, så på den måde ville det være fint. På den anden side, så bruger jeg næsten kun dailyrush til at læse/skrive indlæg og det vil jeg altså ikke betale for.

 15. folk som Coder (som er sej btw) kan jo sige at 20-40 kr ikke er mange penge – og det er det for såvidt heller ikke, i sammenligning med en ny mus f.eks, men i sammenligning med hvad andre sites rundt omkring på nettet forlanger (som er 0 kr) så bliver det ligepludselig til en del.

  Jeg vil ikke give penge for at læse noget på dansk, som jeg kunne læse på Clanbase.com f.eks, det er kedeligt at vi mister DR’s servere, men BT står alligevel næsten altid fri.

 16. Jeg synes brugerbetaling som det er foreslået her lyder som en dum ide. Jeg vil personligt ikke betale penge for at der kan komme flere servere og laves andre sjove ting til siden. Hvis alle de extra gadgets er så dyre så skær dem da fra?
  Jeg kan heller ikke se hvorfor man skal betale for at bannere fjernes, sålænge de ikke er popup, så kan det da være ligemeget.
  Hvis der udelukkende skulle kræves brugerbetaling for at holde siden kørende, så ville jeg nok gerne betale, men jeg vil ikke betale for flere servere til spil jeg ikke spiller.

  Og som mOO siger så føler man heller ikke det er værd at betale penge for en nyhed eller 2 om måneden (for os der primært tåger rundt i d2 og SC)

  DR er en god side, og jeg bruger meget tid om dagen på at diskutere med andre i forums, men hvis jeg skal betale for at bruge et forum, så finder jeg nok alternativer.

 17. betaling betyder større servere (ergo mere plads), så der er plads til mine q3 movies, er jeg game på at betale 20-40 kr i mdr…

  og hvis DR er truet, med nedlukning, betaler jeg osse glædeligt, for DR er jo det bedste danske gaming site!

  /sorte

 18. om ikke bruger de andre kanaler overhovedet. Så er det jo lidt sur røv at man skal betale for noget som man ikke bruger!

  Altså at man skulle vælge enkelte ting som man vil bruge og så kun betale for det.

  btw så har Jubii gjort en del af deres CS afdeling til betalingssite som hedder Jubii Nation. Det er nok det største flop jeg nogensinde har set. Der er ingen nogensinde på Jubii Nations servere som spiller CS, men det tror jeg ikke bliver tilfældet med DR da det er et fantastik godt site!

  P.S.: Jeg ville selv betale de penge der skulle til for at DR kan overleve, dog inden for en vis grænse! (julemanden)

  God jul og godt nytår

  Vi ses på DR!

  – Breaker

 19. trods jeg bruger DR heftigt, så tror jeg ikke jeg vil betale for at læse nyheder og for at deltage i et community… _måske_ hvis det var ultra nemt at betale for en meget lille pris, men ellers ikke.

  evt. kunne i nøjes med at tage betaling for extra / nye features. ellers tror jeg hurtigt der vil opstå alternative steder.

  jeg mener ikke at et community kan eksistere hvis der er lukekt adgang via $$. så vil det kun være de gamle hoveder der sidder tilbage.

  dog vil brug af en kewl server park uden lag m.m. være på plads at betale for.

 20. Lille smule fejl i indlægget, det er skolens computer som er rigtig irriterende… but what are you going to do….

  Bare glem det første…gider ikke skrive det igen….

  – Breaker

 21. Jeg synes siden skal være gratis hvis man kun læser de små news, men hvis man ville have alle de ekstra muligheder, som fx. server, oprettelse af klaner, beskyttet nick, kunne læse store artikler osv. osv. så skal man være medlem.

  Ved ikke om det kunne løbe rundt ?

 22. hehe du ved jo godt jeg altid har ret

  men plex0rs forslag lyder jo som nogenlunde d jeg prøvedet at sige. IMO burde i finde alle de features som koster for meget til at i kan opretholde dem gratis og så samle dem i en “pakke” som man kan vælge at betale for. dvs servere, store nyheder der kræver at i sender folk ud (som feks lan-dækninger) osv. På den måde vil i ikke risikere at skære en masse gamle brugere fra (som lille mig der har været her i alt for lang tid;)).

 23. Jeg undrer mig hvorfor at alle bruger det argument at de kan finde nyhederne gratis andre steder.

  PT. er dette korrekt, men jeg ved at flere andre danske gamingsites arbejder på at starte på brugerbetaling, simpelthen for at overleve.

  Og det er muligt at I kan finde nyhederne andre steder ja – men kan I også finde dem èt sted samlet som her på Daily Rush, uden at skulle surfe 10 sider i gennem? Personligt ville jeg tro at langt de fleste hellere ville betale 20 kr. om måneden for at læse DR med alle de vigtige nyheder (indenfor de mest spillede spil), frem for at bruge 20 timer om måneden på at surfe nettet igennem – men der har jeg åbenbart taget fejl, udfra resultatet af vores poll at dømme-

 24. jeg vil gerne betale for DR… 200 om året er sq ikke ret meget…
  men.. i såfald mener jeg at der (i hvertfald i DR/SC) skulle være lidt “sejere” admins.. altså slettes flere af de nederen posts.
  Desuden er det lidt et problem hvis der falder mange fra.. for så har jeg jo ikke nogen at snakke med og så smutter jeg sq også…

 25. Well, som cd23mj siger, så kommer det til at koste penge at surfe på nettet, og før eller siden er der ikke mange gode gratis sider tilbage, med indhold der kan leve op til batalings-siderne.

  Spørgsmålet er så bare om man vil indse det, og holde Daily Rush i live, eller om man vente til den næste gratis side bliver nødt til at tage penge for den service de yder.

  Jeg kan personligt ikke se noget problem i at betale 30 kroner om måneden, for at stå op hver dag, og læse Daily Rush til morgenkaffen.

  Jeg synnes det vil være pisse ærgeligt at dumpe Daily Rush på det ene grundlag, at man ikke lige har 20-30 kroner at bruge om måneden, at man hellere vil ha en cola, og en pose chips, end at kunne være med i det kæmpe store comunity, som Daily Rush er.

  og ang news så er skribnenterne jo frivillige får de penge for det ?

  ville kune betale hvis jeg kunne få 100% garanti for at jeg fik noget for pengene og hvad får jeg ?

  1 new om måneden 2 hvis man er heldige sq ikke lige noget jeg vil betale penge for.

  Husk nu på at Daily Rush ikke bare er en nyheds-side, det er også et kæmpe comunity med godt 10000 profiler, en side der i gennemsnit har over 12 millioner hist om måneden, en side med 11 kanaler, 16 forskellige foraer, spilservere, og mulighed for at klaner kan få deres sider hosted gratis, og uden reklamer.

  Er Daily Rush værd at beholde, det synnes jeg.

 26. vil gerne betale for den service dr leverer, og at der så kommer en større gameserverpark oven i… Mmm.. Dog ska det være let at betale.

  hva er 30-40 kr om måneden.. intet som kommer til at ødelægge ens budget. Og som andre oxo har skrevet, vil du inden længe oxo se mange af de andre gratis sites blive til betalings-sites.
  Garanteret.

  Mht til betaling tho. hvordan sku det foregå? via dankort?
  hva så med dem som ikk har dankort? =)

 27. Jeg er klar til at betale, men mener at der skal være en højere standard på jeres hardware artikler … eller større aktivitet. Ved godt det stadig kun er frivillige, men når man skal til at betale skal der også ske noget ved niveauet – det er vidst kun fair at forlange. Som et eksempel ser jeg det review af LiteOn 24x brænder som nærmest ubrugelig, der mangler mange næsten úundværlige test på den brænder for at teste den for hvad den egentlig kan. Så højn niveauet en smule, og i har jer en glad betalende bruger

 28. Jeg vil 100% gerne betale… Jeg mener helt klart de frivillige fortjener lidt ekstra (:D) men det ku’ jo også være at man slap for diverse lamere…

 29. Nu har jeg ikke lige læst alle jeres andres indlæg, men vil gerne lige komme med min egen mennig. Jeg valgte for lang tid siden, dengang jeg kom online, at jeg ikke ville betale for at bruge nogle programmer eller sites. Så hvis DR begynder på nogle form for bruger betaling så bliver jeg nød til at droppe DR. Og dette på trods af at jeg syntes af DR er den eneste gaming site i DR der tager andet end CS seriøst og jeg vil jo så også være nød til at stoppe som skribent på DR hvilket jeg vil være meget ked af da jeg nyder at skrive artikler og news og derved gøre mit for at andre gamers skal få noget at læse om. Det var så min mennig

 30. #40
  PT. er jeg eneste skribent på HWkanalen, og har derfor ikke tid til de store artikler (selvom jeg gerne ville) – og holder mig derfor til nyheder, hvor jeg derimod forsøger at lave rimelig mange.

 31. #41
  Brugerbetaling betyder ikke at skribenterne bliver lønnet, men at DR får større mulighed for at løbe rundt, og med tiden udvikle sig endnu mere end det hidtil har været muligt.

 32. Bruger selv Dailyrush hver dag, og jeg mener hver dag. Checker siden over 10 gange om dagen. Især pga. forums.
  30 kr betyder ikke en skid for mig. Men blev bedt om at sætte mit kryds ærligt og det røg altså i 0 kroner. Selv om jeg har brugt denne side helt tilbage fra quake3.dk, så tror jeg ikke på den holder. Så snart betaling kommer til så falder folk fra.

  Og den med at info´en ikke kan findes gratis andre steder, holder jo ikke helt.
  Evt. en combo af newz, gamereactor & spilzonen. Ville virke for mig, alle de nævnte sites har selvf. også forums.
  (sorry for at nævne andre newssites i forummet)

  Så længe der er gratis alternativer, så er det svært at få folk til at betale. Og har da heller ikke tænkt mig selv at gøre det.

  En sammenligning er vist på plads her, skulle jeg hjem fra byen i min store brandert. Så holder der en klodset bus, og en smart taxa. Den smarte taxa kører mig til døren til overpris, men bussen gør det samme, det tager dog lidt længere tid. Men i anledning af julemåneden så er det ovenikøbet gratis! (ellers holder sammenligningen jo ikke)

  Held & Lykke DR med at få folk til lommerne… !

  Lucky

 33. Jeg støtter mig helt klart til ideen om betaling.
  Det forslag der har mest appel til mig selv, må helt klart siges at være det sidst – Medlemskab, Flere servere & flere funktioner på DR…

  Og sørg for det er LET at betale
  Evt. via girokort o.l.

  -xerex

 34. Ligegyldigt om folk siger nu de vil betale nogle små ører hver måned, så holder det ikke.. Når alt kommer til alt, vil ca 10% af jeres læsere blive, og resten finde nye steder at finde informationer, eller bare lade det udeblive..
  Det kan slet ikke betale sig for jer, at gøre det til betalings-site, idet alle jeres læsere smutter.. F.eks StarCraft delen, baserer jo ikke på andet end 2-3 nyheder per måned..

  Personligt, ville jeg nok ty til andre midler.. Hvis i er Danmarks største gaming site, burde der jo nok være nogle sponsorer som er interesseret i at føre sitet videre, uden betaling..

  Jeg selv, ville ikke betale en rød reje for noget site, hvad det så omhandler.. Det handler ganske enkelt ikke om penge, men princippet idet at betalings site, ville være noget nyt, og måske starte en revolution i danske, såvel som udlandske gaming sites..

 35. Nå men anyway her er mit besyv:

  Jeg kan stadig ikke se hvorfor folk syntes det er så slemt at betale for en service de gerne vil bruge. Du går jo heller ikke ned i brugsen og forlanger at få mælken gratis fordi koen ikke skal have løn.

  Alting koster og sådan er det bare – ok fint hvis man ikke vil betale er der jo ikke andet for at man må gå et andet sted hen, men det løser jo ikke problemet. Websites lukker på stribe pga. folk ikke vil betale for den service som de gerne vil have. Så det kan godt være der er gratis alternativer til DR pt. men om 6 til 12 mdr. vil der ikke være flere gratis sider tilbage med en ordentlig standart. Så hvis du ikke vil betale så værsgo at finde et andet men det er en meget kortsigtet løsning da du kun risikerer at alle de gode sites når at lukke inden de for den nødvendige kapital.

  Fordele ved at betale for DR:

  • Man kan som betalende bruge stille meget stører krav til kvaliteten af DR – f.eks. så var DR’s CPL WC dækning ikke specielt god men det hænger jo nok sammen med at det koster en del kr. at sende en, to mand til Dallas i 4-5 dage.
  • Lag fri servere – der er jo mange der klager over at Q3 serveren lagger.
  • Flere kanaler – f.eks. så ville det være nemmere at få en ny kanal op at stå hvis DR har nogle penge til skribenter/events/osv.

  Dog lige en ting – jeg kunne godt tænke man delte betaling op I to dele da jeg ikke er specielt interesseret I at betale for nogle server jeg alligevel aldrig ville spille på.

  Desuden hvis det er så stort et problem at slippe 20-30kr om mdr. så ”get a job”.

 36. Det skal dog lige siges, at hvis folk betaler for DR forventer de også automatisk : Flere artikler, hurtigere nyheder, og lagfri servere
  Så kan undskyldningen med at “dr’s skribenter er frivillige” ikke bruges mere, da folk skal have noget for pengene
  Men lyder bestemt som en god ide

 37. Tidligere nævnt er der 10000 profiler…fedt…

  kunne man få halvdelen til at blive og betale 30 kr om måneden…

  Minus 5000 til servere og båndbredde også om måneden…jamen så ser det jo sådan ud..

  5000*30kr*12=1.800.000
  -5000kr*12=-60.000
  Ialt=1.740.000

  Well,. 30 kr om året ville stadig give et klækkeligt overskud…men øhh…

  Hmmmm….ja okay…kom glad

 38. “Og sørg for det er LET at betale
  Evt. via girokort o.l. ”

  plz?

  “Hej jeg betaler lige 20 kr. til daily og 11 kr. i girokort gebyr”

  _NÆPPE_

  Fix noget Netbank eller en gratis betalingservice?

  (ka ik andre forslag)

 39. hvis i gad at opdaterer jeres nyheder noget mere gælder dog alle danske news sites……

  hvor har vi sidst læst noget fra det danske comunity ? øøhhh ik her saan rigtigt måske lidt om soa men ellers ik rigtigt…

 40. Det er efterhånden gået op for mig hvor SeJT DailyRush er! …. det er gået hen og blevet det ENESTE danske nyheds site jeg checker regulært (læs: hver dag)… så jeg var nærmest ved at brække mig af grin da jeg så afstemningen “10kr? 20kr eller 30kr?” … 10kr!!?!? _DET_ kan man vidst lige overkomme… jeg havde frygtet meget værrer!

  så hvorfor ikke lave en ordning med at man betaler 10 kr om måneden får at læse nyheder… store såvel som små / bruge forums.. eller man kan betale 30/40kr. hvis man også vil have hosted clansider, oprette claner, deltage i evt. turneringer / Ladders, vil være i stand til at spille på serverne.. og hvad der nu ellers måtte komme af guf….

  Jeg ser ingen grund til at jeg f.eks. skal betale for serverne når jeg _ALDRIG_ bruger dem (men kunne jo være jeg kom til, hvis de var seje :O)
  …og ja! det skal være _MEGET_ nemt at betale, folk gider ikke bøvle med betalinger…

  Det eneste problem jeg ser, er at det vil skramme utroligt mange nye brugere væk hvis det er et rent betalings site… hvem gider betale for noget de ikke ved hvad er / hvor godt det er?….. derfor burde man imo kunne komme på 30 day trail (uden en seriel :P) eller få x antal gratis logins, eller gøre hovedkanalen gratis eller sådan noget…
  bare finde ÉN eller anden måde ikke at skræmme nye brugere væk…

  Og hvis DR ender som et brugerbetalings site, så vil vi også forvente noget for pengene…. d.v.s. flere nyheder i de eksiterende kanaler, og oprettelse af kanaler for _ALLE_ populære / kendte spil med et aktivt online community der bliver udgivet (hvor er f.eks. C&C:whatever-kanalen? hvor er Age of whatever-kanalen? o.s.v.)

  Slutteligt vil jeg lige sige igen:

  DR er det bedste og fedeste danske site evah! r33tness!
  a
  og vær nu påpasselig med hvad i vælger :] … lyt til brugerne som i plejer! (også en ros)

 41. Jeg siger god for et slags medlemsskab. Jeg ved ikke hvordan andre føler for det, men jeg nyder godt af alle jeres guides, artikler osv. og jeg ville da være positivt indstillet på at begynde at betale for disse i fremtiden, hvis det ville være ensbetydende med en opretholdt standard som i har nu!

  På den måde mener jeg at i også vil kunne se hvilke der virkelig kommer herind for at diskutere seriøst, og ikke bare lame!

  – GanGStaR

 42. tja..

  Visa/Dankort, Mobil telefonen, Netbank.. er de måder som man skal kunne betale på… klart de mest optimale!

  Og en anden ting, alt den tid folk har brugt på at whine over at de ikke har penge nok (læs de 20 kr om måneden det ville koste).. har kunne samle flasker nok til det næste år på alt den tid de har brugt herinde!!

  Jeg skal nok sørge for vatrundeller hvis det er nødvendigt at tører øjnene ellers

 43. Her er hvad jeg skrev til dig i POLL comments:
  “Well, det kan jo ses på mange måder, men det er skisme noget ævl at sige at 20 kr. om måneden er LIDT og at folk der ikke vil betale er nogle hyklere.

  For det første har vi forskellig prioritering.

  For det andet, hvis 20 kr. er så LIDT ka du jo snildt betale 20 kr. pr. måned pr. inetservice du bruger? Tænk på alle de websites du besøger og hvis du skulle betale 20 kr. pr. måned pr. site ville du nok også tude lidt.

  OK, Daily dækker et jævnt stort område, men nogle områder er mere døde end andre. Snildt nok, hvis der kommer gang i den på f.eks. D2 kanalen. Ikke at jeg interesserer mig for den, men for dem der læser der er 20 kr. sq nok i overkanten.

  Derfor ville super-duper-itcy-bitsy-micro betaling være fint (for mig) hvis man betaler for det man rent faktisk bruger.

  Anyway; hvis min pointe ikke kom frem: Penge er et relativt begreb og selvom man er på Nettet betyder det ikke at man har flere penge. Jeg bor alene og har ADSL på SU og det betyder ikke ligefrem at jeg har råd til at gå i byen og købe Hugo Boss bekldning konstant fordi jeg åbenbart er en del af det unge super-rige segment.

  PS: Jeg er ikke ryger og mine kommaer stinker. ”

  Og en lille tilføjelse: Hvis folk vil tages seriøst, skal de tage andre seriøst. Synes I ikke selv at “tud tud tud” og “tør øjnene” er LIDT slidt efterhånden?

 44. Jeg kunne godt tænke mig at vide om DR udelukkende finansierer website og serverpark vha. bannerreklamer for øjeblikket? Phonetic, i #18 siger du at der kommer en størrer serverpark under alle omstændigheder. Hvis du mener også selvom der ikke kommer brugerbetaling på DR, hvordan hænger det så sammen med jeres økonomsike situation?

 45. som kilrogg siger

  hvem gider at betale for q3 spillerne når man ikke selv spiller spillet ?

  måske en måde ligesom med cs servere (kender ikke lige q3)

  hvor man for eks på boomtown server skakl være boomtown member for at joine serveren

  så kunne man lave det samme med q3 serverne for jeg tror vi er mange der ihvertfald ikke gider betale 10 kr om måneden så 14 q3 spillere kan spille imod hinanden så vil jeg hellere have min cola

 46. Grunden til vi overvejer at indføre brugebetaling er at vi trods vores stadig voksende størrelse tjener mindre og mindre penge. Dvs. at vi unden en ny indkomst fra et andet sted ikke vil kunne overleve i længden.

  Derudover vil en brugerbetaling på f.eks. 30 kr/månenden være ensbetydende med flere services, ud over vi selvfølgelig vil kunne overvleve.

  Mht. betaling kan dette snildt laves således at folk bare ringer til et telefon nr. og så er deres registering ordnet, eller det kan gøres over nette med visa/dankort osv.

 47. ville da nok også gerne gi’ de 200kr. om året! ,,, men altså..! hvor mange gider da det : (… som der var en der sagde i en af de første post… de første 80% holder sig væk :O(

 48. DR rulez men vil ikke betale, ligesom jeg ikke vil betale for at spille cs på nette, søge på google osv…

  Mikrobetaling vil ødelægge internettet efter min mening, hele filosofien er det skal være GRATIS!!!

  Det er dog ok at man kan betale for at få fjernet bannere..

 49. Hmm… siden hvornår er noget blevet filosofien at det skal være gratis…?
  Alt i denne verden koster penge, selv nettet.. så jeg forstår ikke hvor i har læst det henne?

 50. Alle ved da filosofien bag internettet er at det skal være gratis??! På samme måde som filosofien bag Linux er at det skal være gratis, ikke alle folk tænker kun på penge!

  Informations whats to be free

 51. Synes det er et fedt site i kører jer, og jeg ville måske også betale en smule for at bruge det. Dog ville det være bedst hvis sitet stadig kunne drives ved brug af bannere, som der jo egentlig ikke er mange af herinde. Der er sevice’s nok, så dem behøver I ikke udvide imo, og gameserverne går jo også an.

 52. Linux og internettet har INTET med hinanden at gøre… du kan bruge linux SELV gratis.. ja… men en service som andre stiller tilrådiged for DIG og som de bruger tid og penge på..
  skal have dækning for deres penge, og den tid de ellers ville kunne have brugt på et “rigtigt” arbejde..

  og ja.. folk forstår ikke.. der er ikke noget Men.. der bliver betaling.. ellers bliver der slet ikke noget!

 53. Betaling for at besøg et site holder ikke en meter, med mindre der godt med porno, og det som funky og andre har uploadet i deres profil er sq ikke nok.
  Jeg og nogle venner er en masse “gode” ideer til at lave sites, men er blevet rimelig enige om at brugerbetaling (for sitet), ikke holder, prove us wrong.

  anyway om det går eller ej er en ting, noget andet er at sikre at betalingen kommer i hus. For at sammenligne med noget som folk kender til, så har det at banne/udelukke personer på sitet været oppe at vende, og hver gang har konklusionen ca. været at det ikke er muligt. Hvordan vil i så sikre at folk har betale? hvordan vil i sikre jer at det ikke bliver lige som med porno sitet, hvor man kan finde lange passwordlister (dette kender jeg self. intet til, det er udelukket noget jeg har hørt man kan. :-] ).
  Yderligere så er det, sidste jeg checkede, ikke gratis at udvikle et betalingsystem, vedligeholde og videreudvikle det.

  De fleste nyværende brugere på DR har minus respekt for betaling af software, så hvorfor skulle selv samme person(er), være villige til at betale for at besøge et site?
  nogle nævner også at hvis bare ½ delen blir på sitet, så skal der nok blive penge nok til at fortsætte sitet, 10K brugere var oppe som antal brugere på DR, men hvor mange har ikke lavet 10-100 fake account? hvor mange bruger stadig deres account? osvosv.

  Går vi ud fra afstemningen, så er 60% ikke interesseret i at betale, og resten har sikkert mere i munden end i lommerne.

  mht. om man kan gå andre steder hen, få mælk gratis pga. koen er dum, eller om det alligevel blir jul i år, er folk vist ved at ha kørt godt tynd, så nok om det.
  Hvad niveauet på DR angår, så synes jeg let det kunne blive bedre, især manglen på fagfolk er tydelig. Fx. sprog niveauet og indhold i artikler.
  Tager man personerne, der gratis og frvilligt bruger deres fritid på det, i betragtning, er det et godt stykke arbejde. Men derfra også begynde at tage penge for det, især med tonen “ja, i kan jo prøve at gå en anden sted hen, og se om i kan finde det samme der” er lige langt nok ude.

  QDK

 54. enig med QDK (troede aldrig jeg ville sige det) – og Coders tone er jeg GODT træt af… “tud tud tud”.. så kommer man slet ingen vegne, det er da helt sikkert.

 55. Det er vel ok at tage penge for sit arbejde, men at tage penge for at køre servere er vel lige gay nok? hvis i vil tage penge for at folk skal komme og se news så vil jeg vel oxo have penge hver gang min clan bliver nævnt? det er jo trodsalt det i tjener jeres penge på hvis i går over tilb rugerbetaling, Ikke at i nævner min clan (TEE 7st CHATPER) og jeg tror sgu heller ikke vi bliver bedre af at i skriver noget om os 1 gang om måneden hvis vi er heldige, men upload en masse purn og indfør brugerbetaling så kan det være i får flere hits tjener mere og højner gennemsnits alderen der kommer her…

  just my $0.02

 56. tjo jeg er egentlig også parat til at betale en 20-30 kr pr. mdr men så skal der edderssparkrumpeme også være noule l33t servere (m. cpma self) :]
  men så skal det også være nou med betalingsservice oller sån nøj…

 57. nu er det jo også en service der gør at man kan betale pengene, og medmindre det er en eller anden ordning, så koster det sikkert også penge, koster penge at betale…

  Fordelen ved betaling vil nok være at de folk som ikke bestiller andet end at skrive lamme kommentarer her, de vil forsvinde da de ikke gider betale for noget som de faktisk ikke bruger til noget…

 58. #72, du har fat i den rigtige ende.

  Dog vil jeg lige adde, at hvis DR under alle omstændigheder kan se frem til at rende i kommende økonomiske vanskligheder, vil jeg mene at det tiltag med brugerbetaling er godt.
  Valget står mellem at lukke sitet inden for nærmere tid, eller forsøge med brugerbetaling. Virker brugerbetaling ikke, lukker det (som det anyway ville have gjort hvis det ikke var indført), viser det sig at løbe rundt er det jo også godt.

  Det jeg lige vil slut sige til den ledende her er, at i nok skal sætte satse lavest muligt, da det øger chancen for at flest bliver ved sitet (muligt at det kan siges, med højere sats, giver flere penge for færre folk, men siden det er community site, er det ovenud nødvendigt at DR forsøger på at holde flest mulige folk til sitet, ellers bliver communitiet for lille til at det er værd at betale for sitet).

  min 10 kr (som jeg for øvrigt gerne vil donere hver måned til DR mod at kunne læse lidt

 59. jeg skrev som en af de første til denne news, og jeg udtrykte min bekymring over at se at der på det tidspunkt allerede var 45% på “0 kr.”…. og at den nu er over 60% synes jeg sq er grotesk!
  Har i virkelig så meget mod at undvære jeres ene cola som Lord22(moo-im a cow) siger det?
  Så vidt jeg ved, har DR 3500 aktive “members”, og hvis alle de betalte sølle 10 kr om måneden, ville DR få 35.000 kr mere om måneden, nok til at overleve!
  Ok, jeg kan godt se jeres synspunkt i at, “hvorfor skulle os der gamer q3 og d2, betale for at der blev smidt en række CS servere op?”….. well, en løsning på dette ville være fedt, “vi betaler for hvad vi bruger” ville jo være den perfekte løsning, men også den sværeste…… og jeg ved da at hardcore SC gamere som f.eks Lord22 selv tit spiller en gang CS, men bander som bare fanden over de servere han spiller på (ingen navne nævnt…), og hvis DR nu fik den serverpakke, mon så ikke det var DR’s læsere der hovedsagligt ville bruge dem? Det er her DR har den fordel af at have eksisteret i små 2 år, vi har vores eget lille community, vores egen lille gruppe af gamers, og med mindre vi alle er en gang lamers, kan jeg ikke andet end at se vi skulle kunne få det fedt sammen på de servere……. (peptalk :> ) well… skal spise nu, og er derfor nødsaget til at afslutte denne halvt færdige besked(skal spise), men for pokker da! 10 kr om måneden til noget i alle elsker, og har fornøjelsen af at kunne bruge…… kan jeg seriøst ikke se meningen med at i ikke kan give et bidrag til…

 60. Jeg vil personligt gerne betale 50kr /måned, for DR er sgu et godt produkt. Ser slet ikke på Boomtown mere fordi de ikke er så alseende som i er. Men dailyrush er et sted jeg kommer flere gange om dagen. Og jeg finder altid noget nyt. Så hvorfor ikke støtte lidt… det er det mindste man kan gøre.

  Men en anden ting er så at jeg ikke mener skribenterne behøver betaling. Men de gør det vel også med glæde, ellers ville de jo ikke være der.
  Men klart vil jeg støtte jer. Man kan vel godt hive 50kr ud af bugdet. Det er jo trodsalt kun 2 pakker smøger eller de 3-4 liter cola mindre.
  Ellers må man fandme ud med nogen flere aviser!! =)

  TDC tager oxo 50kr bare for at spille på nogen servere som alligevel ingen spiller på.

  Og dem som ikke vil betale en disse… glem det, i kommer til det mange steder inden for kort tid.

  Men det var bare min mening om det…

 61. Nu gad jeg ikke læse alle de andre posts, og jeg gider ikke sidde og flame folk – derfor gider jeg heller ikke selv flames…!

  Jeg læser kun nyheder på DR… Jeg spiller ikke CS eller Q3 eller hvad de nu ellers har… Det interesserer mig ikke!
  Derfor gider jeg heller ikke betale for de nyheder som jeg læser her!
  Hvis jeg skal til at betale 20-40 kroner om måneden for at læse nyheder på DR, så skrider jeg sq… Så holder jeg mig bare til GameReactor… Tough, men that’s it!
  Klart, I vil ikke savne mig, men hvis alle de andre der også bare læser nyheder fik samme idé, så ville DR sgu være på røven…
  IMO burde DR kun kræve penge for at benytte deres gameservere… Det kan ikke være mit problem at det ikke kan løbe rundt. Jeg kan læse nyheder og deltage i foraer på andre sider – gratis!
  Måske er layoutet ikke så strømlinet, fedt og funktionelt som på DR, men så må jeg leve med det! Tonen er måske heller ikke så fri, men hvad… Øv øv…
  Lav et klient-program for dem der bruger gameserverne, a la BoomTown@Home-klienten… Så må man betale sig til at downloade jeres klient-program og lave en eller anden form for registrering af jeres betalende medlemmer…
  Just my opinion…

  //BiTBaNDiT out…

 62. Helt logisk, hvorfor betale for noget man kan få gratis andre steder? I er vel søde og flinke, men det kan ikke konkurrere med økonomi og de små besværligheder der opstår ved betaling. Men held og lykke, håber i finder nogle dadler et sted..

 63. Jeg er ikke villig til at betale for den service som DR tilbyder. Jeg synes det er en glimrende service, men jeg vil ikke betale en fast månedlig pris til noget som helst websted. Det har ikke noget specifikt med DR at gøre.

  Dengang Opasia begyndte at tage penge for deres ting så de ikke mere til mig. Jeg synes at det bliver for dyrt, hvis man skal til at betale til en masse forskellige websites, og så vil jeg hellere bruge pengene på andre ting.

  Hvis det begynder at koste noget at bruge DR finder jeg noget andet og hvis jeg på et tidspunkt ikke kan finde noget gratis, må jeg jo bare helt undvære.
  Desværre, men sådan har jeg det.

 64. Hvorfor lukkede I egentlig jeres shop?
  Min idé ville være at åbne shoppen igen og så gøre dailyrush til stedet, hvor man købte sit gaminghardware som fx headsets, gamingmus, mousemats etc. Det kunne I vel tjene nogle penge på? Måske kunne I endda sælge spil?
  Bliv registreret på edbpriser.dk…

 65. indse dog for fanden at vi inden for et halvt år, enten har 300 døde gaming sites, eller 300 gaming sites med brugerbetaling! INTET ER GRATIS I DENNE VERDEN!!!…….. selvfølgelig kan i også bare lade være med at betale for det i bedst kan lide, få noget crap de andre steder i et ½ år og se DR dø, og så alligevel om et ½ år betale for det shit (som i selv udtrykker det) i får på de andre sites….. men det er jo også den mest fornuftige løsning!!! ????…………. tænk for pokker længere ud i fremtiden! i vil jo stadig spille om 6 måneder

 66. der er både gode og dårlige ting ved brugerbetaling jeg vil lige rise minne ide’er op om det

  de positive

  • Et bedre Site rent kvalitets mæsigt
  • et meget bedre forum fordi man slipper for alle de børn fra 13 – 15år no offence ment
  • det vil blive et mere prof site for de mere “seriøse gammere”

  de negative sider

  • da jeg så afstemningen sidst ville omkring 67 % kun betale 0 kr om måneden dvs. i mister langt over halvdelen af jeres læsere så kan man spøre sig selv vil siden kunne klare det?
  • tja hvad kan jeg sige overnævnte er nok de vigtigste i det og folk er jo ikke vilige til at betale for en scervice man kan få til samme standarden om ik højre nogle steder gratis

  heh bliver sjovt at se om alle mine html tags er smidt rigtig ind
  :-Þ når men det var nogle af de stærke svage sider ved det.
  personligt ville jeg gerne betale vis jeg syntes sitet var extremt godt og virkelig var det jeg ville havde men som det er nu ville jeg aldrig betale for det og slet ikke når man kan finde andet til samme standarter. heh klager over stave fejl kan hendvendes til den grimme mand neden under.

  §8-D>

  @iur@dun

 67. de lykkedes vidst ok dine html koder

  men asso, ingen siger det er nødvendigt at man betaler 50 kr om måneden, faktisk er det nok vidst man betalte 10 kr om måneden, der skulle dog være mere end 33% der så er villige til at betale… hvis 80% (3000 ca.) af jer gerne ville ligge en flad 10’er om måneden skulle der være en stor mulighed for at vi kunne få maskineriet til at løbe rundt… (dette er mit, og kun mit bud på tingene, ved ikke om de er realle.. )

 68. betale – for jeg kigger sq på DR hver evig eneste dag – ikke mindst hvis et evt. abonnement eller lignende kunne give en større serverpark – det ville være reelt nok at det kostede penge at bruge DR’s servere (CA serveren burde dog tweakes lidt så ; )). Problemet i at skulle betale for at bruge serverne er dog nok at der jo tit er svenskere og andet skrammel =) inde på serverne – og det er da med til at gøre det hele lidt sjovere, det ville nok ende med et lidt mere hardcore publikum.

 69. jeg er en af dem der ikke synes jeg vil betale for jeres side. Derimod ville jeg synes det var rimeligt, at man ikke blev tilegnet adgang før man har klikket på 4-5 bannere, om dagen!

  Så kunne dem som ikke gad klikke på bannere betale de penge det så ville koste.

 70. det vil sige, du vil hellere hver evig eneste gang du klikker dig ind på DR (hvilket vel er et par gange om dagen eller mere) klikke på 3-7 bannere, end at betale 10 kr om måneden ?…… tror nu mere du efter 1 måned er villig til at betale de 10 kr

 71. mon det her bliver den artikel med flest kommentarer hvis ikke allerede den er det ?

  vil da gerne give 10-20 kr månedligt for flere servere og stuff. Hvis ikke standarden højnes derimod kan jeg ikke rigtigt se ideen i det, da man kan læse stort set alle nyheder på andre ofte udenlandske gaming-sites…og der er ret lang tid imellem de store artikler, så tror ikke folk er villige til at betale for blot en opretholdelse af standarden :\

 72. Forestil jer hvis alle de”større” sites på nettet blev til brugerbetaling? Ej hvor ville det bliver kedeligt, hvis det var alm praksis. Sjovt hva? Har som sagt ikke noget imod at skulle betale 10-20kr pr. måned for f.eks dr, men det er bare retningen jeg ikke ka li. Sjovt som man ka modsige sig selv: Vil gerne, men alligevel ikke.

  Det jeg skriver er måske en andelse overdrevet, men måske ikke?

 73. jeg er enig med det Haar_paa_bollerne siger for når andre ser at Fx DR Tjæner kassen på det hvorfor skulle de så ikke ogfså og så rullere Dominoeffekten

  Det var måske en meget god ide det med at man kunne vælge hvilke Fora man skulle have adgang til og så kun betale for dem man ville ind i..

  Sådan at for at bruge DR skulle man betale Måske 10Kr pr måned og så havde man adgang til et par fælles Fora Fx Hardware, Spil Generalt og Off Topic.. og så kunne man Fx skulle betale 5Kr Pr Fora man skulle have adgang til…
  i mit tilfælde ville det blive Hardware, Spil Generalt Off TopicCS og D2 for 20kr om måneden Ville være ok…

  HVIS Betaling bliver en nøvendighed var det måske en god idé På den måde tror jeg også i vil holde på nogle flere at brugerne

  Men DR så skal i sku også lægge NOGET mere arbejde i og så skal der være mange flere Fora med MANGE flere Artikler og der ska logså laves Bla. CS servere

  Håber i kan bruge det til noget DR

 74. Hvorfor fanden hed jeg pludseligt DD_pizza ??? Nå anyway det er mig som skrev #102 LOL 102 på en dag næsten bedere end den 11. September hva?

 75. I kunne også kidnappen nogle gamle som så kunne lave nogle tæpper, så kunne i åbne Shoppen igen.
  Hvorfor lukkede den endlig?

  Jeg tænkte også på hvor stor en procentdel af jeres ‘nyheder’ er linket fra andre sider, det ser for mig ud som om at det er det i laver mest . Men jeg er jo også doven og gidder ikke selv finde de vigtige nyheder, så det er vel også oki, 30 kr er også et oki beløb, men kunne vi ikke bare lave en dag om månden til at klikke på bannedere :]

  Men ja som sagt før, hvis i gør det, gør det let.

 76. hvis i skal lave det med betaling så er 10kr alt for meget i skal nøjes med 50 om året eller sådan noget….i vil da tjæne fedt nok med den pris når der er så mange brugere.

  og jeres site er altså heller ikke det bedste for de nyheder i kommer med er der ikke særlig mange af og det er lættere kedelig , det virker lidt dødt nogen gange

 77. Når der kommer betaling ind i billedet, bliver servicen højere. Men at tjene penge på nyheder og artikler som sådan, er efter min mening en for høj satsning. Folk ved, og gør det allerede nu – læser på andre større eller mindre store sites.

  Serverparken er en god idé. Det ses også tydeligt fra BoomTown, Jubii Nation og DayGamer.

  Men måske i stadig skulle beholde de 3 officielle servere, og servicere med 5 ekstra servere for betalende medlemmer?

 78. I stedet for kun at oprette flere gameservere, kunne I også lave et slags Patch-arkiv og en FTP-server med en ordenlig båndbredde, lidt i stil med det hedengangne http://www.3dfiles.com. I har jo i forvejen spilnyhederne, men mangler deres store database med div spilpatches.

 79. I siger problemet er at i er blevet for store og derfor mangler penge. Jamen, så skrug da lidt ned for blusset og lad sitet få en størrelse hvor det igen er sjovt at drive det. Det lyder desværre til at det ikke længere er lysten der driver sitet. Jeg bruger aldrig jeres servere og kunne derfor sagtens undvære de penge i smider efter dem. Andre har det sikkert lige omvendt. Jeg læser jeres nyheder næsten hver dag, men har for det meste læst dem på andre sites. Når jeg læser dem igen her så er det kun af gammel vane (dårlig vane?.. i dunno, you B da judge of dat) da jeg har kommet her siden det hed http://www.quake3.dk. Gammel kærlighed ruster ikke har jeg hørt men jeg både kan og vil få det samme gratis andre steder. Hvis DR har vokset sig for stor til at være gratis, så er vi sørgeligt nok vokset fra hinanden.

  Held og lykke i fremtiden med hvad i nu end beslutter jer for.

 80. i har godt nok ikke nævnt nogen pris. Men asso jeg vil ikke betalt for nogen news der altid kun omhandler en eller anden syg trailer til et eller andet boring game. Så kunne i self komme med den påstand at i har jo oxo Spil servere. Men hva er de værd for mig? De kører konstant med pl og der er free BoomTown servere til rådighed 24/7. Hvis jeg nogensinde skulle betale for jeres newssite kunne jeg imponeres meget, inden for det jeg intressere mig for. Dette er ikke ment som nogen som helst påstand over at i ikke kører et godt site, eller personligt angreb på nogen. Men i fanger bare ikke min interesse.

 81. Over 95% af den tid jeg bruger på at checke DR bliver brugt på forums så hvis der bliver nogen form for brugerbetaling finder jeg et andet sted. Prøver ikke på at virke utaknemelig, for DR er bestemt et af de bedre sites, men i ville have min ærlige mening.

  – Odies / Dyst

 82. Jeg vil ikke betale.

  Det er blivet sagdet før der er altid andre sider, (no offens) jeg holder af DR (no doub), men jeg har bare et svært ved at se de udgifter, jeg høre altid det koster så og så mange penge, vi får ingen penge ind i kassen, bla bla bla bla, hva koster penge de server get2net giver jer? hardware? software? hva koster penge.Kom ikke med alt koster penge det ved vi alle, men når siden køre som det gør nu, hvor meget koster det… gi os nogle tal.

  Hvis i skal ha mig til at betale skal i sige hvor meget det koster :tal,øre,kr

  Jeg bruge kun quake3 kanalen og lidt af hardware kanalen, alt andet siger mig ikke en meter, virke også som om ½ delen af dem er døde.

  Well fortæll mig hvorfor jeg skal betale ? gi os nogle tal.

 83. Dailyrush er et glimerende site, men der skal gøres noget ekstraordinært hvis man skal ha’ en større del af flokken med på ideen. Hvis sitet vil blive kørt på samme måde som, det bliver kørt pt. har jeg ikke lyst til at betale en kr. for det. Ikke fordi det ikke er godt, men der mangler noget håndgribeligt .. tænker ud over en service. DR kunne (burde?) arrangere et kæmpe dailyrush’ lan for alle de kommende medlemmer, eller få gang i noget danmarks mesterskab igen (det var da fedt sidst). Jeg ved godt i har lavet lidt netcafe sjov over i kbh.. men hej? jeg tænker i en lidt større skala.

  Hvis sådan noget kunne arrangeres, ville jeg da gerne være medlem af “klub dr” oder so.. men så skal der også lidt “lan-konkurrencer” til og større “kom-sammen” lans ala nettrip. Betalingen burde også imo være en årligt omkostning, så vi får den regning ud af verden hurtigst muligt og ikke skal tænke over en snolle 30kr? hver måned.

  summasumarum.. hvis i vil kører linien ud skal “vi” ha’ noget mere for pengene, ikke serverpark til gaymservers.. vi vil ha’ lans, compo’s og en bedre puls på scenen.

 84. Jeg synes at DR skal finde en desideret sponsor. En STOR hovedsponsor som der kan være et fast billede med på designet. En som relaterer til gaming.. Cmon,
  der er massere af firmaer, I må altså bare prøve..
  Jeg bruger denne side fordi at man mærker at der er mennesker bag det hele. Ikke fordi at man skal betale for en kold hp

 85. Tjo jeg har selv givet mit bidrag til linux communitiet… så jeg ved godt hvad det vil sige at arbejde gratis.

  Men nu bliver du totalt ensporet igen, og ser kun på en ting, med dit argument.. når der allerede er blevet sagt 100 gange at det ikke kun er arbejdeskraften som skal betales i stører eller mindre grad.

  og sarac.. det er ikke mig som stor tuder over brugerbetaling, jeg er totalt kold. Det er kun et spørgsmål om tid før alle sites vil have indført betaling…

 86. 30-40 kr er jo ikke det helt vilde.. tror alle kunne overleve ved at betale dette beløb.. men JA, flere news på StarCraft sitet iS thXXX -.-v

 87. Jeg tror faktisk mange vil føle at 30-40 er for meget.

  Ta’ satsning på 10, der er større chance for at flytte folk fra “0-kroner” op i “10-kroner” end der er for at de ryger op i 30-40 kr. Og dem der er villig til at betale 30-40 vil jo også gerne 10 kr, så de ryger derned

  Anyway, man skal huske i det øjeblik hvor 75% af alle forsvinder pga af for høj brugerbetaling “dør” meget af DR atmosfæren, så det gælder om at få så mange “med på vognen”, ellers er det useless.

  Jeg tror nok det kommer til stykket at der er en række der gerne vil betale den 10’er (hvis det bliver opkrævet pr år, er der sku en forskel på at betale 120 kr istedet for 360 eller 480, så kan det nemlig ses og mærkes i lommen!)

 88. #126 hvem er ‘du’?

  lige en ting om selve betalingen, så vli jeg mene at det det skal være muligt at betale for en måned, kvartal, ½ år, helt år, måske endda 2 år, jo mere man betaler for af gang jo billigere blir det, og jo mindre arbejde er der med det, for begge parter.
  Det er ret træls kun at have en betaling periode, da folk har forskellige tidspunkter/perioder hvor det måske ikke er muligt at gøre brug at den service man betaler for. Jeg skulle fx. betaler for et helt år i det fitness center jeg bruger, og jeg VED at jeg kommer til at holde pause, især i sommer perioden. Men kunne man slippe for at betale for det, nææææh nej da…

  QDK

 89. det er egentlig overflødigt at lægge spørgsmålet “Brugerbetaling/Ikke-brugerbetaling” ud til brugerne.

  Det spørgsmål ER jo allerede afgjort, der SKAL indføres en eller anden form for brugerbetaling, hvis DR skal overleve. Så er DET fastslået.

  Det eneste der kan blive relevant i relation til brugernes mening om brugerbetalingen er niveauet, formen og ønsker til betalingsmuligheder etc.

  Fat det, I kommer til at betale for samtlige GODE Internet-services i løbet af nogle få år.

  Der er også nogle kommentarer som lugter lidt af, at Internettet er bare ikke noget man må berige sig på overhovedet, der skal bare stilles kvalitets-ydelser til rådighed for MIG MIG MIG og det skal være GRATIS! – Tror I ikke at Phonetic og de andre som er økonomisk afhængige af DR også har lyst til at tage sydpå på ferie, køre i en ok bil, spise ude engang imellem etc. etc.

  Nåh nej, det glemte jeg helt, alle jer der piver over at betale et latterligt beløb, I arbejder jo også GRATIS på tankstationen efter skoletid, eller hva? Forstå dog at der sidder nogle folk bag sitet, som rent faktisk skal leve af det (ved ikke hvor mange det er).

  Enig i at skribenter etc. ikke som sådan behøver betaling, det er noget man gør fordi man brænder for communitiet, men det er altså ikke alle som øffer på DR for sjov.

 90. IGEN !!! hva går mine penge til ?

  Giv mig en grund til at jeg skal betale ,for jeg vil ikke

  Se f.eks på en virksomhed, hvis jeg som kunde vil ha et produkt vil jeg vide hvor meget det koster, hva kan det, hva får jeg som jeg ikke gør ved andre.. tænk over det

  hva går mine penge til ?

 91. Jeg kan da godt forstå at i gerne vil over til betaling, penge skal der jo nu engang til af den ene eller den anden vej. Jeg ville da godt give et årligt medlemsbeløb for at få adgang til flere ting og flere servere og får at støtte jer. Men nu er spørgsmålet mere en anden ting:
  har i alt den ekstra tid til at ligge denne site hvis det bliver en realitet?
  Det kunne da hvis jeg forstår det korrekt meget nemt gå hen og blive et problem. I har da vist ikke tid nok allerede nu da det jo er frivilligt. Hvordan vil i løse det problem??

 92. hvad mener du med hvem jeg er? jeg svarede på dit spørgsmål..

  Anyway, jeg kender selv til problemet med at man måske ikke lige er der 100% af tiden i fitness centereret, eller til det ene eller andet af sjove ting man nu kan melde sig til….
  Men sådan er nu engang.. og jeg synes ikke man kan overføre det til bruger betaling på nettet.. også fremlægge det som en ny ting og sige det er dårligt.. man betaler et fast beløb, og det har man altid gjort..
  ellers kan man betale enkelte beløb for at læse en artikel f.eks… lige som man kan købe enkelte timer i et fitness center, men man kan ikke få i hoved og r….

  Jeg synes det er fint nogle folk siger de ikke vil betale, det må de jo selvom, selv kan jeg ikke se problemet… men nok om det..
  der er ingen grund til at skrive det igen, og igen!

  Nightbreaker.. måske burde du læse begge de 2 forum’er igennem.. det er blevet skrevet mindst 5-6 gange efterhånden hvad pengene går til… suk!

 93. GC, hivs du har med lidenhed, med DR er det fint…
  Det kan bare ikke bruges til ret meget at folk begynder på at tage penge for at komme ind på en side, hvis alle sider ville
  koste noget vil du ,så betale 1 kr for hver side, du kommer maske ind på et par hundrede hjemmesider om måneden, det er jo også kun 200 kr hver måneden… noget andet er at man vil ha penge for det … men du glemmer noget, en tankstation vil gerne tjerne penge den har alså brug for folk der vil sælge deres ting, og da folk (dem som har tankstationen) ikke ville arbejde, må de alså betale for den ydelse. Du ville jo hellere ikke betale for at arbejde der. De tjerne sgu tjerne i forvejen….

 94. hvis du mener … Brugerbetaling på Daily Rush: En mulig fremtid for Daily Rush

  Så nej. Det er ikke svar på noget … jeg ved ikke hva jeg får måske, måske ikke.

  Hvor skal de penge bruges, hvorfor kan DR ikke køre uden betalingservice, “hva koster penge” (her og nu) ?

  Jeg kan ikke finde det nogle steder …..

 95. Jeg siger en ting!

  GC #130 har fat i det ritti’e, jeg fremlagde det samme på #dailyrush igår…men fandt meget kritik!

  Istedet for at spørge læseren hvad han har “lyst” til at betale, må dr sq gribe sig ved nosserne og fortælle forbrugeren/læseren, hvad ydelserne koster fremover.

 96. BetalingsServere og klankampe … JOKE ??

  er jo en umulighed … hvad hvis 1-2 ikke er medlem i DR .. så kan klanen ikke spille … hvad hvis man vil spille imod en udenlansk klan .. kan man heller ikke … og hvordan i *bip* vil i holde pass’et hemmeligt ?? når en har fixet det ..så har alle det ..Quake-scenen er jo så dejlig fælles

  BetalingsServerne vil stå tomme …

  “skal vi lige tag en 2on2”
  “ja ..kan vi godt men ikke på DR .. jeg er ikke medlem”

  JubiiNations Server ER gabende tomme … og det samme mønster ser jeg for DR’s servere … med mindre ALLE danske servere bliver betalingsservere.

  ….. tomt …..

  //KasH

 97. #130 nice, du er også en af dem der kan se flere år ind i fremtiden, det må sq være lækkert. Kan du ikke emaile mig næste uges lotto tal? qdk@amok.dk mange tak.

  anyway så kan jeg let vente 2 år med at betale for noget, der er gratis andre steder. Men for dem der ikke kan vente med at betale, og gerne vil sikre skridtet i den retning, må sq da da gerne.

  – edbpriser.dk – 50kr pr. måned for det er jo billigt, når man kan spare flere 1000 kr.
  – tomshardware – 5$ pr. måned for det er jo billigt, når man kan sortere det dårlige produkter fra.
  – experten.dk – 30kr pr. måned for det er da billigt for den hjælp man får.
  – need i say more?

  QDK

 98. #133 du omtaler ‘DU’ i din post, også sprøger jeg hvem ‘DU’ er? du har jo skrevet både QDK og sarac i din overskrift.

  #135 jeg tror hurtigt du dør af tørst, hvis du skulle dropppe en cola pr. site du besøger.

  QDK

 99. du behøver ikke sige mere, vil du ikke nok lade være?

  de eksempler du lister op, er jo netop ydelser som du lige nu får gratis, men i samme åndedrag gør du også opmærksom på hvilken _værdi_ de selvsamme ydelser giver.

  som verden er skruet sammen, så får man altså ikke noget af værdi gratis – ihvertfald ikke ret længe.

 100. #136
  Hvorfor glemmer alle at DR er som ethvert andet firma? -Der er visse driftsudgifter som bare skal dækkes. For at hive nogle få eksempler frem kan jeg nævne Phonetic’s løn (han er jo ansat), folk til at styre regnskaberne, sekretær, revisor, leje af lokaler, and so on.

 101. jeg KAN se ind i fremtiden, så lige den her news ovre på quake3-kanalen: “…Tal fortæller en del interessante ting i interviewet, bl.a. at ClanBase går og sysler med tankerne om brugerbetaling i en eller anden form.”.

  Need I say more?

 102. OK, 95% Starcraft only users læser kun forummet. Det koster jo nada at vedligeholde osv. Og de par news kan enhver frivillig jo skrive, der har lidt indsigt i gamet. Det gider vi sq ikke betale for. Løsningen ville altså være at betale for hver enkelt kanal/ (skråstreg :))) server o.l. tilknyttet hvert enkelt game. Koster d penge at lave hardware/software reviews, kan man jo vælge at betale for dette eller lade være.

  /Nocturno-Tcc

 103. jeg vil godt sige tak til proximus Tak…. men det giver bare ikke noget for mig som kunde…. beklager.

  Det kundene bestemmer hvornår der kommer penge i kassen eller ikke? ellers går jeg bare overtil naboen han kan det samme, koster bare ikke noget.

  Alle kan lave det samme som i kan.
  (ikke for at være ond, men det kan alle.)

  Jeg håber DR finder ud af det, for man har kun et skud med sådanne et projekt, efter det er gået igemmen, er der penge eller er der ingen, og hvis ingen så lukker biksen.

  Tip of the day: Find en anden løsning

 104. night, måske du kunne øse af din visdom og så lige fortælle HVAD den anden løsning skulle være? – det er altid nemt at udøve kritik, men vanskeligere at finde på en løsning OG omsætte denne til praksis.

 105. GC: Grunden til at folk stiller sig lidt på bagbenene er at vi imo ikke rigtigt kan se nødvendigheden af det hele, dr’s poll går fra 10kr helt op til 50 kr… Hvis sitet kan køre rundt for 10kr hvorfor så overveje 50? Og hvis det ikke kan køre rundt for 10kr, hvorfor så overhovedet have en poll om det? Hvis det kan køre rundt for 10kr + at de får nye features osv osv, så tror jeg der er mange der ville foretrække 0kr og så ingen features.

  – Odies / Dyst

 106. Gider ikk høre mere på “det er jo kun 20kr om mån” tjo men så siger vi at jeg spiller MCO koster 90kr om mån, jeg spiller der ud over oxo AO 100kr i mån, men jeg spiller da oxo et slag everquest engang imellem 100kr i mån. der ud over har jeg en internet regning på 700kr i mån. dvs for små 1000kr i mån kan jeg gøre alle disse dejlige features. Men så er der nok giga mange andre der ude der siger “hey hvis de kan, kan vi oxo” og ligepludselig er vi ikk “kun” oppe på 1000 men 2000 eller 3000. Og hvem helvede gider bruge så mange penge på at sidde på internettet. Det dejlige ved internettet er jo nemlig at man betaler et engang beløb i måneden og så har man stort set frit spil. Jeg syns at hvis dr mangler penge kunne de feks. snakke med g2n som allerede hoster deres server og få en sponsor aftale, og g2n kunne feks få en masse free reklame ud af det og folk som bruger dr og er kunde ved g2n kunne feks få nogle goder som rabat til lan, komsammen, en ½liter gratis cola ved næste CTF gather osv. Imo er brugerbetaling dr’s død

 107. Jajajaja… sådan er det for alle sider, der starter i det små… når så der bliver lugtet penge, vil de jo have endnu flere… SÅ god er DR jo heller ikke.
  Prøv og gør siden endnu bedre og sats på at få nogle penge ind gennem bannere…
  Hvis I begynder at tage penge for brugen af siden, er I sq nogle stakler…
  Lige min hurtige kommentar.

 108. #147 det kan sq ikke være brugernes problem at DR(eller anden virksomhed) ikke har holde gang i skyden. Og det er da slet ikke brugerne der skal finde løsninger på deres problemer.
  mange brugere har været flinke til at komme med deres mening, som DR så kan tage til eftertanke. Nogle har endda bidraget med andre forslag, hvilke DR næsten burde takke for med kyshånd.
  Der er bestemt ingen grund til at svine folk for, at udtrykke sin mening.

  QDK

 109. “Imo er brugerbetaling dr’s død”

  Mere er der ikke at sige …

  Ta Bas`s løsning … flere banner, fix lan hvor det koster noget men hvor pengen går ind til DR… jeg vil da mere end gerne spille imod nitte jeg ved jo hvordan han er … (host host) ej for at komme tilbage igen ,så må der være en anden løsning.
  Folkens i må sgu tænke over det, folk er ikke dumme de ved godt de kan find den infomation et andet sted hvis det kommer til at koste noget. Det er jo ikke så fedt ,at ville kalde sig for en af dks bedste/største gaming sites hvis der kun er 50 medlemmer pga den koster …

  GL med at finde en løsning… – der altid en løsning på alt ,til alle. –

 110. Ja ok. Jeg har ikke gidet at læse alle inlæggene.. faktisk har jeg nok kun læst 10, men kan ud fra pollen gætte mig til hvad der står i de fleste af dem.. ku forestille mig at der var 66 % whinerindlæg.

  Vågn nu op folkens (jer 66%) intet er gratis her i livet. Internettet var det måske en overgang, og se hvad der sker lige nu. Hvis i bare fulgte en lille smule med i hvad der sker rundt omkring på de forskellige gamingsites i udlandet, vil i opdage at de ALLE har problemer med finanserne. nogle går neden om og hjem, andre fyrer de fleste medarbejdere.. og går så nedenom og hjem og så er der dem der forsøger at løse problemerne ved feks. brugerbetaling.. måske overlever de.. måske gør de ikke… det er jo så op til forbrugerne…

  Det eneste i får ud af at være så firkantede i jeres holdning til betaling af ydelser på nettet, er at i bliver nød til at ændre favorite bookmark en gang imellem.. go figure.

  Hvis i kan købe et Anders And blad, se en film i biffen, købe en gang fritter på grillen eller whatever bare én gang om måneden, kan i sku osse betale 20-30 for at holde gang i jeres favorite site… den eneste måde at gode steder på nettet vil overleve.. tro mig.

  Mvh
  Thomas aka -kpl-Baryler

 111. siger igen. hvis alle vil ha penge er det ikk en hotdog om mån. så er det alle de hotdog du spiser når du alligevel går forbi døgntanken på vej hjem fra en bytur.. og det er satme mange hotdogs.

 112. Mange små, store at gå…

  regnemaskin:
  x * 10kr = … kr.-

  (x er sider, tjek f.eks #140 for et godt bud)
  (10kr er for en side, det kunne også være mindre eller mere)
  (…kr.- er hvor mange penge du skal af med hver mrd)

  Der er en løsning til alt: til alle

 113. Prøv så også lige at overvej hvor svært det bliver at fixe nye brugere på DR hvis de skal betale for overhovedet at se siden? -not very likely to happen
  self kan i lave det så det kun er bestemte dele af DR der kræver betalt medlemsskab, men det at siden bliver delt op i et A og et B hold af brugere kan da også være med til at skræmme folk væk?

 114. Jeg kan ikke dy mig for at komme med en kommentar. Jeg skal dog indrømme at jeg ikke har læst alle 150 indlæg, men jeg faldt over et indlæg (#153) fra “Thomas aka -kpl-Baryler “.

  Thomas har fuldstændig ret i hans meget realistiske indfaldsvinkel til DR’s hårde økonomiske situation, som vi som brugere må tage seriøs stilling til om vi vil betale for.

  Jeg vil forsøge at se tingene fra en positiv vinkel. Det er nemlig let at pille ting fra hinanden.

  Hvad kan fordelene være ved at betale for de services man går og bruger i sin hverdag her på DR?
  1. Jeg får koncentrerede nyheder serveret i lokalsprog (Dansk)
  2. Jeg får serveret nyheder fortolket af personer i min egen øjenhøjde, og men samme interesser som mig selv.
  3. Jeg får nyheder sorteret/decifreret af mennesker med forståelse for hvad som netop er hot i Danmark på tidspunktet.
  4. Der er en chance for at DR kan opgradere sin server hardware løbende så Jeg er glad for mine spille oplevelser
  5. Der er chance for at DR kan lave uventede arrangementer o.lign. som de kan overraske Mig med.
  6. Der er chance for at DR kan levere endnu flere interessante services til mig når deres brugerbase bliver manifesteret pga Min loyalitet.
  7. Mange glade brugere og Jeg avler endnu flere interesserede brugere og dermed nogle at Jeg kan dele udgifterne med.

  Det er bare nogle af de overordnede områder der gør at jeg vil være villig til at betale omkring 20-25 kroner om måneden, udelukkende for service såsom filer, artikler og forum. (Evt. pay-per-use. Sådan noget skal selvfølgelig være usynligt i min hverdag, ligesom SMS-beskeder er i hverdagen i dag. Jeg får bare en regning engang i mellem og falder ned af stolen pga. mit forbrug. :o) )

  Derudover ville jeg være villig til at betale væsentlig større summer for at de servere som jeg elsker at spille Q3 på, bliver ved med at performe maksimalt, og at jer derved kan holde DR ansvarlig for dårlige server oplevelser.(herunder whine i forum, og lade være med at betale min regning indtil DR knækker sammen og græder og undskylder)
  Denne service ville jeg gerne kunne betale med en form for klippe korts ordning. Pay-per-play koncept.

  Nå men nok for mig her…… respekt (kaste håndtegn agtig for -villo h4x0r skilzz)

 115. Here we go…

  Efter at have brugt et godt stykke over en time, på at læse denne tråd er jeg endelig kommet til mit indlæg
  Det vil også sige at jeg i dag har læst lige så meget i forummet, som jeg har gjort i min foregående brug af Daily Rush.

  Når jeg besøger Daily Rush, er det for at få nogle nyheder inden for FPS.
  Jeg besøger DR fordi jeg godt kan lide sproget og holdningerne “kulturen”.

  Når jeg er interesseret i spg. om betaling, så er det for at få et generel indblik, hvordan betaling tages fra brugere. Og jeg forventer at mit fremtidige arbejde, ligesom nu skal skal være med websites.
  Desuden er jeg skribent for et rollespil site.

  Omkring poll
  Den er meget svær at regne med.
  Personlig kommer jeg selv for nyheder og kun nyheder. Andre kommer for nyheder og forum og andre igen bruger også serverne og kender nærmest alle aktive i forummet.
  Så personlig vil jeg ikke betale for mine nyheder, her må bannere være nok.
  Brugte jeg derimod serverne aktivt ville jeg måske betale for det. Måske fordi jeg skal vide, hvad service jeg får.

  Her kan nævnes muligheder i et DR gamingserver abonn.(GSa)
  Kraftige servere og god båndbredde.
  Mulighed for at beskytte sit nick.
  Mulighed for at booke en server i 1-2 timer.
  Booking:
  Man kan ikke booke ny tid før ens nuværende booking er færdig.
  Ved en booking får man login og kode, som så kan deles ud til deltagerne i f.eks. en klankamp, hvor man ikke behøver at være DR bruger. Altså en bruger med GSa kan altså booke en tid til sin klankamp.
  Man behøver evt. ikke være bruger med så koster det at booke.

  Programmeringen, ja det er så spørgsmålet om det kan programmeres så det virker dynamisk med booking, skift af login og koder på serverne osv.

  Insider abonn.
  IGN har lavet et insider abonn. som jeg aldrig selv har brugt.
  Men det var også en mulighed, det kræver dog at der kommer mange flere større artikler.
  Men insider artikler, men jeg store artikler og der må stilles et krav til kvalitet og længde (kvantitet holder ikke).
  Det skal stadig være muligt at bruge forum, nyheder og alm artikler.

  Det næste er jeg ret usikker på, da jeg ikke er den stor q3 eller cs spiller.
  Men hvis folk er vilde efter demoer, kunne det også være en del i et insider abonn. at man kunne hente demoer fra de sidste større kampe.
  Man kunne lave noget ala. fileplanet, hvor man som insider altid kan hente og man som alm. må komme i kø.

  Lan’s
  Den holder ikke rigtig, der er ingen overskud i LAN’s. Og jeg mener ingen overskud i LAN’s.
  Jeg er selv arrangør af et LAN-træf med 340 deltagere, og det er kun lige at økonomien løber rundt.
  Der til kommer at det meste er sponsor støtte, så det vil som bare betyde ekstra arbejde for DR.
  Det er desuden blevet svære at få deltagere til sådanne træf, hvilket alle herinde nok ved.

  Turneringer
  Dette burde der vel kunne tages et deltager gebyr for. Eller bare sige man skal være betalende medlem.
  Kampene skal foregå på de gode servere, som DR stiller til rådighed. Og der skal være gode præmier.
  Er man ikke medlem, jamen så er der ingen deltagelse, eller noget.
  Ønsker man ikke at lave det online, men til LAN’s, kunne indledende turneringer foregå på Inet Cafeer eller til LAN’s, rundt omkring i landet, sjælland er ikke nok.

  Til slut, ja jeg tænkte nok at den blev lang
  Håber at i fra DR kan bruge det til noget

  //
  Quaser
  Skribent
  Rollespilcentralen
  Partyorganizer
  UTP

  PS. Håber ikke jeg har overtrådt nogle regler med dette indlæg.

 116. #157 enig, det vil blive svært at få nye brugere, hvis de skal betale for at se sitet…, men et “A & B hold” som det Quaser beskriver i #159 synes jeg er en ok fed ide. Klart at man kan “undvære” de 10-20 kr når man får server (lagfri) & tourneringer smidt oveni hatten.

 117. Hmm lyder lidt træls at man skal til at betale for det:( Men hvis man kan blive nød til det, så må man jo tage skraldet:/ Men hvis du lukker deres server ned begynder folk jo bare at bruge boomtown, som alligevel ikke bliver brugt særlig meget.
  Jeg synes i skulle fixe nogle flere banners hvis dette er muligt. bare ikke nogle popups:/
  /Einy

 118. Tja.. det er vel kun retfærdigt at dem der laver alt arbejdet får lidt kroner for det.

  Et forslag kunne være at kun betalende brugere kan læse artikler, nyheder og alt det som I bruger tid og penge på at lave. Fx forummerne kunne være gratis, da de indlæg bliver skrevet af andre brugere og I ikke bruger så meget tid på at få dem til at køre (så vidt jeg ved…).

  Personligt tror jeg ikke jeg vil bruge penge på nogen sites på nettet, ligemeget hvor lidt man skal betale (det er nærmest en principsag – nettet skal være gratis at bruge og alle skal kunne bruge det).

 119. Jeg synes personligt det er fornuftigt at indføre betaling for en række ydelser. Det betyder nemlig at der kommer konkurance mellem de forskellige web-sider og forbrugerne (os) vil vælge det sted hvor vi får mest for pengene. Hvis DR får penge for deres ydelser vil de også være istand til at give et bedre produkt, hvis de vil beholde deres indtægtskilde. Man kan eventuelt modificere det lidt sådan at man ikke btaler for fx at læse og debatere sådan ssom vi gør her, men måske kun for at benytte servere og den slags. Fuld opbakning herfra.

 120. BETALE!!!

  obskurt… Der er mange andre fora der er værd at skrive i, og som man ikke skal betale for, men selvfølgelig er vi alle for nærige, og selviske til at betale…

  jeg har ikke tid til at bruge penge på et fora…. NEEEEJ!

 121. Hvordan kan I tillade jer at tage penge for et ikke eksisterende produkt? Selve Daily Rush er jo ikke specielt indviklet bygget op — jeg tror faktisk jeg kan lave en tilsvarende side på under to uger, alene! Hvis I er i så store økonomiske problemer, hvorfor så ikke trække penge fra de folk som benytter jeres servere? Det er noget svineri at suge penge ud af stakkels hjælpeløse teenagers, der bare vil i kontakt med folk som har samme interesser. Et forum kan da ikke være så dyrt at have kørende? Jeg vil gerne hoste en server for jer, hvis I piver så meget over det

 122. For det første er det jo ikke en pengemaskine det her, men blot et mødested for os gamers hvor vi udveksler debatter ting osv. Selvfølgelig skal der osse være lidt i det for jer men så sæt nogle flere reklemer op.
  For det andet vil JEG personligt ligesom mange andre nok ikke bruge denne server længere så. (Bare se hvordan det gik de betalingsservere boomtown har) det er der sgu da ikke meget i.

  Men selvfølgelig skal i som createre af dette fede domæne osse havfe lidt mønt i kassen, men pas på med at lave en Betalings side ?

 123. Hvis i skal lave betaling er den eneste løsning bannere etc.
  Brugerbetaling er den dummeste ide i kan få, for der er simpelthen ingen der vil betale, desværre, men jeg gider heller ikke.

  Hvis i laver brugerbetaling kan i regne med at kun 1/6 eller mindre vil blive som medlem…