Et af de allermest ventede og mest professionelle mods til Q3, Weapons Factory Arena, foreligger nu i en beta. Vi har et stort review til dem der tænker to gange inden de henter 66 mb.

Indledning og klasser

Et af de større og mest ventede mod’s til Q3A er endelig på trapperne.
Weapons Factory Arena, WFA, foreligger nu i en beta på omkring 60 MB, så til alle jer uden flatrate følger her en anmeldelse af WFA, så I selv kan afgøre hvorvidt I gider bruger timer på at downloade det.

En lille advarsel: Hvis du ikke har spillet CTF, er WFA ikke det rigtige sted at starte. WFA er uden tvivl det mest komplekse mod til Q3A og en klar forudsætning for at spille det er et grundlæggende kendskab til CTF.

Et tilbageblik

Engang var der Quake. Der kom et mod der hed Team Fortress. Det var godt. Så kom Quake2, men der kom ingen TeamFortress. Det var ikke så godt. Til gengæld kom Weapons Factory til Quake2, der ligesom TF tilbød klassebaseret CTF teamplay og lidt til. Og det var rigtig godt…

Et spørgsmål om klasse
I WFA kan du vælge at spille som en af 8 klasser. Hver klasse har evner og våben som kvalificerer dem til at varetage specifikke opgaver enten i defense, offense eller på midfield. At beskrive hver klasse i detaljer vil føre for vidt, du kan enten læse mere på www.captured.com/weaponsfactory/quake3 eller vente på Daily Rushs egen WFA guide. Vi har lavet et skema med en oversigt over hvilke våben, granater og specielle evner hver klasse har, samt deres optimale rolle.

Alle klasser har visse våben til fælles, nemlig Gauntlet, Shotgun og Hand Grenade, men det er deres unikke våben som skaber selve gameplay’et i WFA.


Fordi hver klasse egner sig til bestemte positioner på banen er man nærmest garanteret at der altid er spillere som forsvarer basen, hvilket ikke altid er tilfældet i fx CTF.
Med alle de klasser er der desuden noget for enhver Quake smag: Lithium-spillere vil græde snot og sige “Honey, I’m home” over WFA’s Offhand-Grapple og ActionQuake fans vil nikke genkendende til SniperRiflen’s location damage. Jeg kender sågar en enkelt flysimmer der kun spiller WF Quake, udelukkende fordi Recon’en kan flyve. Og så til jer campere derude – I ved selv hvem I er – I vil ærgre jer over at folk ikke længere bitcher over jeres campen når I spiller Sniper…

7 KOMMENTARER

 1. flot anmeldelse, jeg mener bare i burde lave et skema, hvor man kan se, hvor lang tid det typisk vil tage at hente WFA med de forskellige modem typer.

 2. Ja, WFA ruler _meget!_. Men kan i (en eller anden) ikke lige give mig IP’en på en server eller 2?
  Ville jo også gerne kunne spille det på nettet… =)

 3. JEg fgiver dig totalt ret KarmaCowboy
  WFA er for fedt … hvorfor skriver jeg dette .. jeg har sentrys der skal stilles op

  Hilsen
  KasH