Så er den her endelig, filmen som vi alle har ventet på et godt stykke tid nu; Vikings: The Movie. Denne film er lavet af Lars Madsen aka. zwartz, som tidligere har lavet mesterværker som f.eks. ‘zwartz Fragfestival’.

Vikings: The Movie

Anmeldelsen

Jeg vil lige lægge ud med, at fortælle hvem der har lavet denne film. Producenten er ingen ringere end Lars Madsen aka. zwartz, som tidligere nævnt har vist sine evner et par gange ved at lave sande mesterværker af Quake 3 film.


Denne film er ingen undtagelse, men jeg vil dog sige at denne film måske er en smule ringere i billedkvaliteten, end et par af de foregående film zwartz har lavet, men dette har han også selv kommenteret og han har svar på det i nedenstående interview.

Frag-mæssigt er denne film selvfølgelig i top, da det er selveste Vikings vi følger. Der er frags fra Joyce, Hazzi, Yodaz, Zyc og Bobob, og de imponerer allesammen meget. Specielt vil jeg fremhæve Joyce’s del, som til slut indeholder en ‘killingspree’ kunne man næsten fristes til at kalde det, på næsten uvirkeligt mange frags før han dør, men det skal ses, ikke fortælles!

Soundtracket som zwartz har sammensat falder – som det næsten altid gør med hans film – lige i min smag, da det er en blanding mellem hård rock og lidt mildere rock, og når musikkens bas og rytme så er timet med frags (som den er nogen steder), så kan man ikke undgå at blive revet med.

Grafisk set er denne film også tæt på at være helt i top, og man får virkelig en fornemmelse af at der er lagt kræfter i at få det hele til at fremstå så elegant og stilrent som muligt, hvilket lykkes rigtig godt.

Score:
9/10


Link til filmen: Vikings: The Movie

Link til Vikings: Vikings

62 KOMMENTARER

 1. Ja ja, zwartz… jeg tror, der gemmer sig mange Vikings fans rundt omkring i Europa, så forhåbentligt får de alle glæde af filmen nu

 2. atter engang er jeg mr. negativ..
  Filmen var fov 90, fov 120 tak, og kvaliteten af filmen var lav. Fragsene var dårlige, ikke at vikings er dårlige, men de udvalgte frags var. Jeg har sagt det før og jeg siger det igen, Vikings har lavet det der var langt vildere, så siger folk “tænk nu på hvem modstanderne var, det er ikke hver dag man fixer airrox på QPO eller ic”. Sandt, men de vildere frags jeg snakker om var altså også imod topclaner, f.eks savner jeg Hazzi’s lille rail slaughter på dm7 vs. QPO (mener jeg), i en af de sidste kampe Vikings spillede i Eurocup.
  Grafisk var filmen nice hvis man ser på det lir der er fixet i introen, og skiftet imellem spillere. Hvis man ser på ingame grafik og billedkvalitet så synes jeg at den var under middel.
  En sidste ting, siden det er Vikings The movie så synes jeg at det er synd Phreak ikke er med 8(

  Surt at zwartz fik slette alt sit tidligere materiale. Jeg kan ikke forestille mig at der har været den vilde begejstring for at lave den påny og kæle for detaljerne. Ellers, tiltrods for min kritik så synes jeg at det er nice zwartz gad at bruge sin tid på at lave den.

 3. “En sidste ting, siden det er Vikings The movie så synes jeg at det er synd Phreak ikke er med 8( ”

  Dette gælder også Renz, loran, anakin, gang, bovsan, Arc og hvem der ellers har være med i V. (blir dog sikkert svært at skaffe demoer af enkelte personer, men det er en anden sag ;))

 4. Nice film.. Dog var for fov 100-110 at foretrække. Ser lidt spooky ud når man kører den i fullscreen :>

  Ellers nice wr0k “Mads Madsen”..

 5. Satyr:

  jeg kunne sagtens ha lavet billedkvaliteten meget bedre, men hvem gider at hente 400-500mb, for en film der er under et kvarter? ikke alle har 2mbit jo…

 6. ift. filmens størrelse vs. længde, er billedkvalitet bedre end god – ved ik hvor meget du har forstand på DivX komprimering, men det er nu altså tilfældet…

 7. nu så slappy og jeg den gang nok da vi var lidt ½ stive men asso alle i hele DK havde ventet på denne film i ½år og alle regnede jo med den ville blive li’ som matrix2(vilket ingen q3 film kan blive), men altså filmen var fandme nice imo! super elite frags som man ikke ser for mange af, fx i film som clan 2ex,zoin,vex,bom!

  nu bliver jeg gal! ingen techno(tekno) ?`?!??!:O O O der blev jeg sq skuffet

  GJ zwartz … 7/10

 8. fov 125 tak!

  irritere mig at de der 14 frags i træk skal hakke på den måde. Den røde effekt er da sjov til at starte med, men efter de første frags bliver den bare irriterende.

  Ellers go film, klart værd at hente.

 9. SGu nice arbe zwartz :]

  Men vil da lige ha lov til at sige at fragsne ik var det helt vilde, men kan godt være at OSP går lidt mindre hedt for sig, dunno. Kunne godt lide det semi finale clip, må ha været en kanon oplevelse.

 10. enig med satur og soulbro.
  Synes filmen er nice lavet og sat sammen og det med gibsne er ik noget specielt..desværre..

 11. ETYPFSPFO(Y/(&%)#)/(“63″FYIUYSDI Y)/=(F&SA/()D&S)/=(TD/ISYD/IYDSAIUDSYIDSYFD/IUSY=()/SD=)A(//()#&%””%&(#)¤%(¤”=/(&()”/&#)”/(&#/()&TY”/(¤)”&¤&

  flot den stopper efter 200mb !!!! 8(
  nå men det jeg kan se af den.. er vildt nice
  dog vil jeg sige den der 14 kills ting er kejlig 8(
  men god billedkvalit gode frags..godt stil mht. intro

  btw. hvorfor skal de frags som var i trailern med i “the movie”

 12. den er sq ok… jeg synes filmen er for hyped

  desuden Anubis. Det kan godt være du synes filmen var til 9/10. Men som anmelder bør du forholde dig mere kritisk til filmen end at hylde den til stjernerne. For det indtryk du efterlader efter anmeldelsen er fuldstændig anderledes når man ser filmen.

  Anmeldelser bør indeholde kritikpunkter. Hvis ikke der er kritikpunkter kan den ikke være særlig objektiv.

  En anden gang: Lad VÆR med at anmelde den hvis ikke du kan være objektiv.

  Mht. til filmen er den nice nok. Jeg synes de grafiske mellemsekvenser er fede, men der skulle nok have været bedre koordination i stedet for du bare fratager dig ethvert ansvar zwartz mht til fov, kvalitet og models.

  Ingame lydsekvenser er ikke et must, men er en rar feature. Når “soundtracket” er lavet som det er – uden sammenhæng med filmen – bør der være ingame sounds. Ellers er det sq bare en demo med musik. Der er ingen slowmotion effects til at skabe spænding eller musik til det. Dette er heller ikke nødvendigt hvis musikken passer til frags eller der er ingame sounds, men da der er hverken virker det hele som en demo.

  Det er rimelig imponerende med 14 frags i træk mht til Joyce, men at vælge at køre det hele i normalhastighed med en kedelig lang blodrød farve, som bare bliver irriterende i længden, så er hele sekvensen kedelig. Spol over de kedlige dele i det mindste!

  Fragsne er ok og filmen er da bestemt seværdig, men jeg synes ikke der er gjort meget ud af hverken klipning eller noget for at gøre den spændende. Fragsne taler for sig selv? hvis det er argumentet kunne jeg ligeså godt se demoerne.

  Imo skulle du, zwartz, have taget dig tiden – også selvom det var tredje gang den skulle klippes, til at pudse produktet af før filmen blev udgivet.

  Filmen får 7/10 (håber ik det var for kritisk, for filmen er bestemt seværdig)

 13. Om så anubis havde skrevet den suckede, ville de fleste da nok hente den alligevel jo? Det er jo vikings avi’en, den skal da i det mindste ses, ligemeget hvor skidt en eller anden hjerne synes den er.

  Personligt ville jeg hente den bare pga. titlen. Og den er sq da nice lavet.

 14. Jeg gir os Gisty ret, men er nok den bedste film set på den danske q3 scene, standarden for q3 film er jo steget hvis vi ser på film som Tribulation, The Badge og Frag Addict.

 15. #52

  jeg er fuldstændig enig dooid. Læs hvad jeg skriver.

  jeg vil bare have en saglig anmeldelse i stedet for en anmeldelse som ikke er noget værd

 16. Jeg siger mange tak for alt den konstruktive kritik. Jeg vil prøve at yde mere til den næste film!

  Og Gisty – jeg burde måske ha givet mig mere til denne film, men jeg var meget demotiveret til sidst. Men tak for din anmeldelse, den passer meget godt. Et punkt er jeg dog uenig i, det er musikken ik er tilpasset… Den er en smule tilpasset. Så helt rigtigt er det ik – Jeg havde, bogstaveligt talt, intet at gøre med config’en der blev brugt – jeg sendte yodaz min demo.cfg, men den rettede han øjensynligt i – om man så kan li den cfg, er vel den enkeltes sag? Endnu engang, tak for den objektive indgangsvinkel.

 17. Ok film, de fleste kritik punkter jeg har er blevet sagt, det der genere mig mest er de frags… Kan godt være det bare er mig, men jeg synes jeg har set noget bedre (ja jeg ved godt jeg ikke kan gøre det bedre)

 18. heh, den config var da sindsygt generende for øjnene. Og det blev da bestemt ikke bedre da det der røde beserk filter kom på. Det hele så meget grynet man slet ikke kunne følge med i hvad der skete uden at koncentrere sig om det. Såen skal highligh film ikke være :|