Vores Ugens Map-feature, med alle de maps vi har bragt i april 2000. Hvis du leder efter et fedt map er dette stedet at starte.

Coriolis Storm – Uge 17


Titel:Coriolis Storm
Filnavn:lun3dm1.pak
Størrelse:3.01 MB
Type:FFA / TP
Spillere:3-8
Designer:Lunaran
Anmeldt:24. april 2000
Download lun3dm1.zip
Download gameplay demo

Introduktion
“Coriolis Storm” af Lunaran er denne uges valg til Map Of The Week. Det er en bane bygget op som en forladt base placeret i et ørkenområde. Komplet med brændende hvid himmel og sanddynger i hjørnerne. Banen har en helt speciel atmosfære, der antyder, at basen man render rundt i har sin helt egen dystre fortid med død og elendighed. Der er åbenlyst forfald rundt omkring og huller i gulvet, efter brand el. eksplosioner. Der er custom musik med til banen, men den er heldigvis ikke inkluderet i pak-filen, så det er en håndterbar download. Musikken kan til gengæld hentes fra forfatterens hjemmeside og er track 9 fra spillet Aliens vs Predator. Banen indeholder en del custom textures og texture sættet bliver beskrevet som “Arrakeen (Rust and Dust)”. For dem som ikke ved det er Arrakeen et sted fra bøgerne “Dune” skrevet af forfatteren Frank Herbert. Meget anbefalelsesværdig læsning, hvis man kan li’ Science Fiction.

Layout

Banen er bygget op som en militærbase i 3 etager. Den består primært af gange som ligger i ring (firkant) omkring det centrale område i basen, hvor man kan finde Quad Damage og Haste Power up’en. De dukker skiftevis frem på en hævet platform, som man er nødt til at Rocket Jumpe op til. Der er masser af muligheder for at komme fra den ene etage til den anden og hvis man hører til Rocket Jumperne er der endnu flere. Den nederste etage har et tyndt lag af støv i luften og det ser rigtig godt ud og er med til at give den helt rette ørkenstemning. Det samme er sanddyngerne rundt omkring i hjørnerne og placeringen af skelethoveder i sandet er også med til at give den gamle forladte fornemmelse, der gør denne bane helt speciel. Skulle man stadig ikke være tilfreds med atmosfæren i banen, skal man finde det lille udendørs område der er. Kigge op og se fuglen cirkle ensomt omkring oppe i luften og høre dens sørgelige skrig. Se DET er stemning!!

Texture og Belysning
Textures er velvalgte og de er af den hjemmelavede slags. Temaet holdes hele vejen igennem og alt ser meget troværdigt ud. Der er anvendt metalliske textures omkring Quad damage og det ser rigtig godt ud. Alt er lavet med stor omhu og der er ingen steder, hvor der er sjusket med hverken valg el. placering af textures. Belysningen er tilstrækkelig og gør banen forholdsvis lys. Det meste lys stammer fra neonrør i loft og vægge og fra masser af små “lamper” rundt omkring. Dog er der også en hel del dagslys, da der er mange steder på banen, hvor der er åbent til himlen.

Game-play

Gameplay er rigtig godt. Bot’sene spiller fortrinligt på denne bane og de giver masser af modstand. Banen er stor, så der kan være perioder, hvor man løber rundt og leder efter nogen at fragge, men bot’sene er at finde på hele banen og det eneste de tilsyneladende ikke gør i, er at hente haste og quad damage, som man skal rocket jumpe for at få fingrene i. Men det gør på den anden side heller ikke noget, da de er hårde nok uden at de får fingre i disse power ups. Banen er ikke så “høj”, så der er ikke så meget vertikal kamp som på andre baner, men da der er flere etager, så er der stadig rig mulighed for at overraske fjenden ved at droppe ned bag ham og der er flere steder på banen, hvor der er fint udsyn til de underliggende etager.

Konklusion
En rigtig fed bane med en atmosfære så tyk, så den kan skæres i. Flot lavet og med fortrinligt gameplay, der holder i mange timer uden at blive ensformigt. En bane, der virkelig er en download værd på trods af, at den er lidt på den “store” side, hvad det angår med sine 3,1 MB.


8 KOMMENTARER

 1. Igen igen… læg dog de her anmeldte maps op på en FFA server. Det er sgu lidt kedeligt at spille dem mod botterne hvis der ikke er udsigt til at fragge “The Real McCoy”…
  Det er sjældent at begge FFA servere bliver brugt på samme tid, derfor er det oplagt at den ene bliver en FFA:Custom maps. De maps som ligger i dens rotation kan meget passende samles i en stor mappak som kan downloades fra sitet.
  Den fede rotation:
  BloodRun
  BeatBox
  Coriolis Storm
  Ash Rain
  Overkill
  Khaooohs
  A Very Bad Place
  Stomping Arena
  Quake3:Addiction
  og når den engang kommer… The Q3A Edge

 2. Tjahh… Helt enig! hehe..
  Men jeg kan desværre ikke gøre noget ved det ud over at sige, at jeg i hvert også gerne så nogen custom maps på en FFA server! Nemlig! Og på 1on1 og TP server for den sags skyld!

 3. THE MATRIX LEVEL MAP FOR Q3!!!

  Tjeck lige dette ultra fede map ud…. er lavet ud fra filmen The Matrix…… alle detaljerne er med.

  Vi tager ikke credits for det, men vil bare lige oplyse om det……A MUST SEE FOR REAL QUAKERS!!!!

  hent det på vores hovedside her (mappet hedder Quatrix), vi er en dansk Q3 & CS klan. [SoG]

  http://SoG.Clanpages.com

  PS. det er nok det fedeste map jeg i lang tid har set….