Splinter Cell: Pandora Tomorrow er efterfølgeren til Ubisofts populære third person sneaker af cirka samme navn. Endnu en gang indtager vi rollen som Sam Fischer – en aldrende NSA agent med hang til mørke gummidragter.

Singleplayer

Sam Fischer er den eneste af sin slags; En hitech cyber-spion-ninja, specialtrænet til i bedste Thief-stil at leve i skyggerne og nå sine mål via en gennemtænkt blanding af snilde, smarte højteknologiske gadgets og en riffel, der kan skyde benene af en flue uden den opdager det.

Og så er han – naturligvis, fristes man til at sige – Amerikas eneste udvej i kampen mod den onde, onde terrorist, Sadono, der truer med at frigive koppe-bakterier i udvalgte nordamerikanske byer.

BilledeBillede

Hvis det altsammen lyder som noget du har hørt før, er det næppe tilfældigt. Det er begrænset hvor meget nyt der er i SC:PT, og det behøver der heller ikke være. SC:PT følger den afprøvede formular fra det første Splinter Cell spil, og det fungerer fremragende.

Singleplayer delen af SC:PT består af en række missioner, hvori vi følger Sam Fisher og hans NSA venner mens de stille og roligt optrevler Sadonos terror netværk. Missionerne er meget lineære og ikke helt så varierede som man kunne håbe på, men det bliver det hele ikke mindre kedeligt af.

Det er nemligt stadig særdeles spændende at krybe sammen i et hjørne mens vagter med lygter og hunde leder efter én. Ligeledes er der noget specielt over at hoppe lydløst ned bag en vagt, når han mumlende konstanterer “nothing’s here”, og slå ham i gulvet for derefter at smide hans livløse krop i et mørkt hjørne.

10 KOMMENTARER

 1. De screenshots som er i “multiplayer” delen af anmeldelsen synes jeg er lidt lol. Er de fra nogle baner som lige er kommet eller noget? Jeg synes ikke har jeg har en mp bane hvor der var npc’er med.

 2. jeg synes ikke der er ensformige missioner med i, men det er nok bare mig… MP´en har jeg nok ikke lige helt fattet, men det er nok bare mig iden… her gennemført det, fed slutning!

 3. Hvis man har en xbox vil jeg anbefale at man køber det til den i stedet for.
  Multiplayer bliver noget sjovere, når (næsten) alle har et head-set.

 4. Ja, der da et glimrende spil. Det der ikke bliver nævnt i anmeldelsen er, at Sam ar fået en masse nye “moves”. Dertil kommer at en hel del “fejl”, eller rettere irreterende elementer, er blevet rettet i PT.
  En ting jeg bed mærke i er, at man nu kan åbne døre med et lig/krop på ryggen, og at dørene kan åbnes i siddende stilling.
  Grafikken er der nu ikke rørt meget ved fra det første spil – jeg havde ventet lidt mere detaljer på personerne.
  En ting der irreterede mig i starten var, at musikken, som standard, er skruet så højt op, at man intet kan høre – men det er dog stemningsfuldt (hvis man skruer godt ned for det).
  En sidste ting er, at, når lys/skygge har så stor betydning for spillet, burde det være mere nøjagtigt. Der er mange steder hvor man regner med at være skjult (fordi der intet lys er), men så alligevel bliver opdaget.

  Alt i alt, et fedt spil – ville ønske det blev overført/konverteret til Source (HL2).

 5. #5
  hvad mener du, nøjes med skodgrafik når man kan få det fede på PC, og desuden har mange også headset når man spiller det online på PC! jeg har selv *og det virker* og jeg spiller da ofte med andre der har det, og kun få der ikke har.

 6. jeg har gennemført SP, det er en fed slutning, nu glæder jeg mmig bare til 3eren… FEEED!!!

  MPen er rigtig god, og godt gennemtænkt, men det er lidt kedeligt når der kun kan være 4 med i alt 2vs2, det ville være federe med 4vs4, eller 2(spys) vs 4 (mercenaries) og der ikke er alarmer med, så skal mercenaries tænke meget strategisk hvor de vil lede, og Spys skal tænke på at tage dem ud så hurtigt som muligt før de alarmerer de andre.

  dertil ville det være dejligt hvis Spys også havde dræbende våben, istedet for at give dem en shocker, og tage dem i nakken og vride halsen på dem, det ved jeg ikke hvordan man gør…