Konklusion

Når jeg kigger på Kinect Sports i den ene hånd og på Kinect Adventures i den anden hånd, ville jeg personligt ønske at det var Kinect Sports, der følger gratis med, når du køber en Kinect. Som demonstration af Kinect-teknologien, som samling af varieret gameplay og som underholdningsprodukt er Kinect Sports det overlegne produkt.

Du får seks sportsdiscipliner, hvor Track & Field er brudt op i yderligere fem forskellige atletikøvelser. Og mens fodbold er komplet malplaceret og på ingen måde egnet til Kinect, er resten langt hen af vejen velskabte minigames, med bordtennis og førnævnte Track & Field som spilpakkens højdepunkter.

Du bør dog se Kinect Sports som en social oplevelse, da der ikke er meget incitament til at spille alene. Men når først du samler et kuld venner og sætter gang i Party Play, hvor hvert hold i øvrigt tildeles en dejligt stupidt udseende maskot, eller ser din avatar i langsom gengivelse løbe hækkeløb med armene strakt ud som vinger under hele løbet, bliver Kinect Sports gedigen underholdning, der kan samle folk foran kameraet. Så kan vi bare håbe, at Microsoft finder på mere Kinect-unikke minigames næste gang, for ærlig talt er der lidt for meget af Kinect Sports, der sagtens kunne lade sig gøre på Move eller Wii.

+ God variation
+ Track & Field og bordtennis er godt skabte
+ Spas multiplayer
+ Kampfjollede maskotter og Chariots of Fire

For lidt unik brug af Kinect
Fodbold passer slet ikke ind
Ingen motivation til at spille singleplayer

Score:

7/10

Hvad betyder karakteren?

3 KOMMENTARER

  1. Måske men så igen. Jeg har prøvet det kort og det virker sgu okay, men ikke bedre end move eller wii løsning, men forskellen er nok mere at det er uden controller.