Fodbold(???) og bowling

Men lad os gennemgå de seks discipliner, og få det dårlige af vejen først. Af underlige årsager findes der et fodboldspil i Kinect Sports. Man kan ikke bevæge en figur rundt i en verden (eller en fodboldbane) med Kinect, så denne ”sport” fungerer ved at den spiller du styrer, blot står stille foran en modstander (der også står stille), og så kan aflevere bolden i op til tre forskellige retninger. Står du tæt på målet, kan du forsøge at score. Denne sportsgren prøver du højst én gang, og glemmer dernæst at den eksisterer. Det er stift, uinteressant og har forsvindende lidt med fodbold at gøre, ud over bevægelsen at sparke til en bold. Specielt når du skyder på mål ser det enormt klodset ud, og som målmand føler du tit at spillet ikke registrerede at du blokerede bolden, hvilket resulterer i nogle meget billige mål.

BilledeBillede

Bowling er næsten sportsgren og er langt bedre end fodbold. Det er ganske ligetil: Du vælger hvilken hånd du bowler med, fører armen tilbage og svinger dem frem for at kaste kuglen. Mens du kan klare dig blot med dette, kan du skabe yderligere kontrol ved at gå fra side til side, eller svinge armen på tværs af kroppen for at skrue dine kast. Bowling er omtrent så morsomt som det var i Wii Sports, og mens det aldrig når dybere ned end blot en omgang bowling, kan det sagtens holde folk foran skærmen et stykke tid. Det kan tage lidt tid at få styr på teknikken i at skrue kuglen, men du føler altid fin kontrol over hvad du laver. Blandt de seks discipliner, rangerer bowling ca. midtvejs mht. kvalitet og underholdning, og er hverken en skade eller direkte bonus til Kinect Sports.

3 KOMMENTARER

  1. Måske men så igen. Jeg har prøvet det kort og det virker sgu okay, men ikke bedre end move eller wii løsning, men forskellen er nok mere at det er uden controller.