Firmaet bag musemåtten Steelpad er igen på banen med to nye produkter, der fortrinsvist er beregnet til optiske mus. Vi har endnu engang fået æren af, at teste og anmelde produktet her på Daily Rush.

Indledning

Introduktion

De tidligere modeller af Steelpad musemåtten er blevet modtaget utrolig godt på det danske spillemarked. Den opfylder mange af de strenge krav, som mange spilfreaks har til deres udstyr. Enormt mange har derfor skiftet deres gamle Everglide, Icemat eller stofmusemåtte ud med dette nye vidunder, og en del klaner er endda blevet sponsoreret af firmaet.


Nu er ”stålet” så vendt tilbage igen, primært for at erobre markedet for optiske musemåtter. Det er derfor vores intention at teste den nye sorte Steelpad for, at se om den endnu engang kan levere varen. Selvom den er lavet specielt til optiske mus, vil vi desuden teste dens værdi med en kuglemus.


Forskellen

Når man åbner pakken, opdager man hurtigt, at måttens udseende er blevet langt mere tjekket i den forstand, at Steelpaden stråler af styrke med dens sorte farve. Derudover er metallet ændret til aluminium, som gør den utrolig let og handy. Det betyder imidlertid ikke, at måtten let skrider fordi den ikke har samme vægt som dens forgænger. Den er nemlig monteret med otte gummidutter i bunden, blandt andet for at stabilisere og sikre den mod skred. Desuden adskiller den Steelpad til optiske mus sig ved, at aluminiumet har en positiv virkning på de tidligere problemer med larm og kulde, idet den reducerer begge dele.

72 KOMMENTARER

 1. Den nye måtte og især 4S modellen (om man er til 3S eller 4S er vel personligt) sammen med en Intellimouse Explorer 3.0 er en gudesammensætning.

  Har ikke prøvet en anden sammensætning af perifært udstyr som er så overlegen i præcision og kvalitet som denne.

  Steelpadden kom som et alternativ til Icemat og func i første omgang. Med denne måtte designet til optiske mus, har min mus fundet sin nye partner i form af verdens sejeste stykke aluminium.

 2. #5
  Tak Caledonia! Jeg sku lige til at spørge om hvordan den kørte med de elendige pads fra MS 3.0.

  Tror jeg køber en så =)

 3. Steel4s styrer min verden…. som cale siger: INTET startryk – overhovedet. IMO er det værste ved både steel og ice hvis der kommer en hård partikel / et sandkorn under musen… ARGH den lyd der!!!

  Har man en gammel optisk mus (Eks. Mouseman med 1st gen sensor – kun få af dem i dk) har man sikkert oplevet at den skipper på stort set alt i ny og næ… det gør den også på steel4s må jeg lige nævne… men det er vel også kun mig der ikke har fået opgraderet min mus til et fornuftigt niveau.

 4. Nice anmeldese PlexStar… Den ser meget sweet ud den nye måtte der, men jeg synes nu den gamle steelpad virker fint med min dual optical… så jeg tror nu bare jeg bliver ved den :o)

 5. Et par kommentarer til anmeldelsen:
  2 nye produkter? Jeg kan altså kun få øje på 1…

  Hvad med at teste den med en række forskellige optical mus istedet for kun den ene? I siger rigtigt nok at i tester den med 2 forskellige slags optical mus, men så vidt jeg kan se er der kun en optical mus i test! Det skaber unægteligt et lidt dårligt billede af hvad måtten egentlig kan….
  I kunne også godt ha ventet lidt med at smide anmeldelsen ud, da man så vidt jeg kan se på hjemmesiden, ikke kan bestille den før 1.marts.

 6. cale… tror du har dem confused … steel3r og steel4r er de gamle …. steel3s og steel4s er de nye til optiske… de prototyper john har lavet af “s”erne har bare gamle indsatser med “4R” på.

 7. Næææhhhh jeg beholder min icemat, den kører max fint med min nye lechar MS 3.0…
  men hvem har de bildt de naive gamere ind at optiske mus ikke kan bruges med icemat?? er der andre der bruger optiske mus på icemats? er jeg den eneste gudsbenådede sjæl?

 8. hvorfor tror de der steelpads/ratpadz at det er godt at deres pads bujer? for os håndledsbrugere er det ihvertfald pænt irreterende og giver slet ingen mening?

 9. Yodaz har pænt ret lige der. Man har slet ikke noget håndleds støtte når de laver den bue indad på måtten, Så ens hånd ligger helt forkert.

  Det er osse kun ms3.0 som sq virke fejlfrit på icemat, fordi ms3.0 teknologien sq være så overdrevet god. 6000 dpi eller noget.

 10. Jeg kan kun se en fordel ved at købe den nye steelpad og det er at den er sort (Det ser nice ud med et sort tastatur) men ellers er der er den gamle SteelPad god nok.

 11. japex.. de gamle hed 3S og 4S.. nye hedder 3R og 4R.. sq mig der kom med R forslaget ;o)

  men nu bliver jeg da helt i tvivl om det var omvendt.. gg mem.

 12. Well der kommer kun 1 måtte i første omgang, det bliver den som
  er blevet anm.
  Har sq nok fået forvirret en del efterhånden men den kommer
  til at hedde Steel3s, den gamle måtte holder jeg med at lave.
  (nej Cal for helvede det var dig der kom med 3s forslaget)
  Kan godt forstå at nogle bliver lidt forvirret også når den bliver anm, før at den er klar til salg.
  Men det hænger sammen med at jeg simpelthen ik har finans, til bare at lave 1000 stk og så satse på at det bliver et hit.
  Skal nok få rettet det på hp skal bare lige have fat på ham der laver den for mig :))
  Men er ik helt utænkelig at den er klar før d 1/3 nu har jeg jo sat
  det hele i gang, derfor at jeg skriver d1/3 på siden vil sq ik være så meget bagefter igen.
  *GG*

 13. hmmm – jeg har mange problemer med min sorte stålmåtte… ved ik om det er et generelt prob. men den gider sq ikke at fungere med min dual optiske fra logitæk?

  /sorte

 14. Som jeg sagde til dig zwartz, så var den du fik en _TEST_
  måtte 1 ud af 4 jeg havde fået lavet med en anden belægning på.
  sq ik mening at testmåtter skal anmeldes her

 15. Når ja. Den bue ind ad der er på steel pad kunne jeg da godt lige bruge til min silicon håndledsbeskytter fra min musemåtte!

 16. So what…. jeg holder på at jeg skal have den nye sorte aluplade… Lidt mere til den sorte samling…

  Hvad bliver det næste??? En diskdrev i sort til 250.- Nahhhh

 17. Vil lige sige at jeg har testet både MSIE 3.0 og Logitechs dual optiske mus i længle tid på den gamle steelpad til lav sens, og de kører mega godt, har endnu ikke haft problemer. Det kører som en mus med kugle gør på den måtte selv om den er sølv og man ikke skulle tro at den var god til optisk.
  Kan ikke vente til den nye kommer for at se hvordan det kører.. Det kan umuligt kører bedre, men let’s see.

 18. Super elendigt review må man sige. det siger intet om noget som helst ud over “en lovlig aimbot” og så 9/10.

  altså der blev testet med både logitech og med ms. så skriv dog hvor den de opfører sig på måtten. Og der blev skrevet om lyden der? Fordele og ulemper og også helt hen i vejret. det giver minus den støjer lidt? det er da en selv modsigelse.

  Og skriv dog også hvad der fraholder dig fra at give den 10/10.

  Jeg bestiller den selv da min icemat og min wheel optiske ikke fungere sammen og støtte til et dansk firma kan da ikke være så slemt.
  Næste gang i anmelder noget så gør det ordenligt…

 19. at man bliver afhængig af den er jo ikke en ulempe…

  Desuden fungere den ikke med min logitech wheel optisk. kan sgu ikke forstå hvorfor

 20. når noget er sort er det jo fordi det ikke reflekterer nogle af de tre primærfarver – det reflekterer intet – derfor er det jo ikke optimalt at benytte en dims som virker ved at måle reflekteret lys med den

  det virker med en steelpad og optisk mus ja men LANGT fra optimalt. Det er især ved hurtige bevægelser og præcisionsarbejde at steelpadden ikke kan følge med. Jeg har selv prøvet en steelpad og efter 2 dage leverede jeg den tilbage igen fordi den simpelthen ikke levede op til det som der blev skrevet.

 21. jamen, kan kun sige at stof måtten holder sq…..
  jeg bruger optisk, og slapper de fleste selvom de har deres smarte mussetåtter med

  Messengers /!\ #m-cs
  Our message is clear. We shall prevail.

 22. Hvis nogen af jer, der har en logitech-mus og en steelpad, havde i måske opdaget, at der stod, at logitechs mus ikke kunne køre på dette vidunder.

 23. Hmmm det var sku da underligt… I siger jeg ikke man spille med steelpad, og logitecj optick wheel mus…Så må jeg ha drømt de sidste 4 uger.. Jeg bruger det med stor succes!!! UDEN PROBLEMER

 24. Men steelpad har det med at samle fugt, pga. jeg sveder når jeg gamer, på hånden altså. Min gamle stof musemåtte gjorde ikke dette :|

  Det skal lige siges at den ligger på en anden flade af metal …?

 25. det de skriver med logitech optisk mus virker ikke på steelpad passer ikke for jeg har lige købt en logutech optist mx 500 nus og da jeg kom hjem var der en steelpack med som jeg ikke havde set så hvorfor følger den så med når man køber en ligitech mus og det skal siges at den køre fremragende

  Thunderhawk RULZ!!!!

 26. Personlig kan jeg bedre li’ fUnc af en meget simpel grund – jeg hader at have så kolde hænder som jeg får på en steelpad eller icemat. Jeg holder mig til fUnc, men jeg er ikke et jeblik i tvivl om at den nye alu-steelpad er guld værd.

 27. Jaja det er en Ok anmeldelse!

  Men man kunne jo også godt skrive model navn på istedet for kun at at skrive dem nye Steelpad!

  Hvilken model bliver anmeldt?