fredag, juli 20, 2018

Far Cry 5 Anmeldelse (PC)

Vi har været i det caribiske øhav, Afrika og Himalaya, hvor vi har nedkæmpet mutanter, psykopater, truede dyrearter og vanvittige despoter. Nu går turen ”hjem” til Montana, hvor Seed-sekten har overtaget magten i Hope County. Tag med os til ”Big Sky Country” for at se, om Ubisoft leverer varen med Far Cry 5.

Sea of Thieves anmeldelse (PC)

Er Sea of Thieves et fantastisk eventyr på den høje sø eller en synkende skonnert på vej imod Davy Jones kiste på bunden af havet? Læs med når vi kaster os i bølgen blå med træben og klap for øjet.

Yakuza 6 anmeldelse (PS4)

Der har aldrig været den helt store opmærksomhed omkring Yakuza-serien i hverken Europa eller Nordamerika, til trods for enorm succes i Japan. Det er måske også forståeligt nok, da...

Kingdom Come: Deliverance (PS4) anmeldelse

Forestil dig et storstilet rollespil med ædle riddere, sværdkampe, et kogende politisk klima, låse der skal brydes op, åbne områder der skal udforskes og mere til. I denne type...

Shadow of The Colossus anmeldelse (PS4)

12 et halvt år er gået siden Fumito Uedas mesterværk rullede ud som en smuk svanesang til Sonys aldrende PlayStation 2, og vi står nu med et remake af...

Monster Hunter World anmeldelse (PS4)

Monster Hunter: World er ankommet. Endelig kan PS4 og Xbox One få lov at opleve, hvad primært japanerne har ravet om i over et årti. Læs vores anmeldelse her.

Destiny 2: Curse of Osiris anmeldelse (PS4)

Gentagelsernes forbandelse For blot et par måneder siden udkom Destiny 2 og bød på knivskarpt shooter-gameplay og en opstrammet oplevelse, i forhold til den lidt middelmådige forgænger, der dog reddede...

Sonic Forces anmeldelse (PS4)

Sonic Forces lader dig skabe din egen figur, men det munder ud i en formålsløs gimmick, som ikke kan holde på interessen. Vi har anmeldt seneste udspil fra SEGA's maskot på PlayStation 4.

Need For Speed Payback anmeldelse (PS4)

Ghost Games og Electronic Arts er klar med det nye Need For Speed Payback, men der er altså ikke mange gode argumenter for at bruge hverken tid eller penge på det. Vi har anmeldt PlayStation 4-versionen.

Call of Duty: WWII anmeldelse (PS4)

2. Verdenskrig bliver gjort aktuel igen i Sledgehammer Games' Call of Duty: WWII. Vi har anmeldt PlayStation 4-udgaven, for at se om det er værd at tage kampen op mod nazisterne.

POPULÆRE