onsdag, januar 18, 2017

Dishonored 2 anmeldelse (PC)

Til trods for lækkert gameplay og masser af potentiale, bliver PC-versionen af Dishonored 2 desværre ødelagt af store tekniske mangler. Læs vores anmeldelse.

Watch Dogs 2 anmeldelse (PS4)

Ubisofts Watch Dogs 2 har hacket sig vej til vores PlayStation 4. Er der tale om en værdig efterfølger, eller er der meget rod i koden? Vores anmeldelse er klar.

Call of Duty: Infinite Warfare anmeldelse (PS4)

Call of Duty rejser til det ydre rum, i seriens bedste singleplayer-kampagne hidtil. Denne gang træder multipleyer-delen i baggrunden. Læs vores anmeldelse.

Titanfall 2 anmeldelse (PS4)

Titanfall 2 er landet. Respawn Entertainment og Activision har denne gang tilføjet singleplayer og flere formater. Læs vores anmeldelse af PS4-udgaven.

Skyrim Special Edition anmeldelse (PC)

For fem år siden roste jeg Skyrim til skyerne i min anmeldelse. Jeg kaldte det et af de bedste rollespil nogensinde, og et spil, som vi ville snakke om i de...

Skyrim Special Edition anmeldelse (PS4)

Bethesdas The Elder Scrolls V: Skyrim har snart 5-års fødselsdag og det kan man jo passende fejre, ved at kaste sig over Skyrim Special Edition på sin PlayStation 4 eller Xbox One - Vores anmeldelse er klar.

Civilization VI anmeldelse (PC)

Den strategiske tidssluger er tilbage igen. Overtag verdensherredømmet på lidt mere seriøs vis. Firaxis har tilføjet spændende sager. Læs vores anmeldelse.

Battlefield 1 anmeldelse (PC)

Battlefield 1 er netop blevet sluppet løs. Leverer EA og DICE varen og kan du med god grund fiske tegnedrengen frem? Læs vores anmeldelse af PC-versionen.

PlayStation VR-spil du må eje

Vi har kigget nærmere på de spil, som har været tilgængelige ved lanceringen af PlayStation VR, for at finde ud af hvad der er værd at kaste sine penge efter.

Rise of the Tomb Raider: Anniversary Edition anmeldelse (PS4)

Rise of the Tomb Raider udkom først til Xbox One og derefter til PC. Nu er PS4-versionen klar i form af Rise of the Tomb Raider: Anniversary Edition. Læs vores anmeldelse.
- Annonce -

SENESTE