søndag, december 17, 2017

Wolfenstein II: The New Colossus anmeldelse (PC)

MachineGames blæste os omkuld med det fænomenale Wolfenstein: The New Order i 2014. Tre år senere er de tilbage med efterfølgeren. Kan de endnu en gang levere god gammeldaws...

Gran Turismo Sport anmeldelse (PS4)

Efter flere forsinkelser er Sony og Polyphony Digital endelig klar med Gran Turismo Sport. Leverer det varen eller er er der tale om endnu en udskridning fra serien? Læs vores PS4 anmeldelse i dag.

Destiny 2 anmeldelse (PC)

Activision og Bungie har nu endelig leveret PC-versionen af Destiny 2. Vi ser nærmere på om PC-gamerne endelig har fået den ultimative shooter eller ej. Læs vores PC anmeldelse her.

Assassin’s Creed Origins anmeldelse (PS4)

Assassin's Creed-serien kan fejre 10 års jubilæum, og det gøres med udgivelsen af Assassin's Creed Origins. Vi har anmeldt PlayStation 4-versionen, og det skal ikke være en hemmelighed at vi er meget begejstrede.

South Park: The Fractured But Whole anmeldelse (PS4)

South Park: The Fractured But Whole har masser af pruttevitser, men mangler substans for virkelig at imponere. Vores anmeldelse af PlayStation 4-versionen er klar.

The Evil Within 2 anmeldelse (PS4)

Efter tre år er Sebastian Castellanos tilbage i The Evil Within 2. Vi har anmeldt PlayStation 4-versionen, og er af flere grunde efterladt med åndenød.

Middle-earth: Shadow of War anmeldelse (PS4)

Efterfølgeren til et af 2014’s bedste spil leverer mere af samme skuffe. Vi har set nærmere på Middle-earth: Shadow of War. Læs vores PS4 anmeldelse i dag.

FIFA 18 anmeldelse (PS4)

Endnu et år og endnu et FIFA-spil fra EA. Vi har gået FIFA 18 nærmere efter i sømmene. Læs vores PS4 anmeldelse i dag.

Cuphead (PC) anmeldelse

Med mere visuel flair end noget andet spil de sidste mange år og med sværhedsgraden helt i top, venter der sig en særdeles unik spiloplevelse med Cuphead. Vi har...

Forza Motorsport 7 anmeldelse (PC / XO)

Forza Motorsport 7 er nu landet. Har Turn 10 Studios leveret endnu en sublim racing-oplevelse, denne gang i fuld 4K, eller er andre ting som hæmmer Forza 7? Læs vores anmeldelse i dag.

POPULÆRE