tirsdag, februar 21, 2017

Final Fantasy XV anmeldelse (PS4)

Det skulle tage godt 10 år og et navneskifte at få udgivet Final Fantasy XV, men nu kan RPG-entusiasterne endelig kaste sig over det. Har det været ventetiden værd? Læs vores anmeldelse.

Dead Rising 4 anmeldelse (XO)

Frank West er tilbage i Dead Rising 4. Har Capcom tabt pusten eller leverer de zombie-udrensning på topplan i Dead Rising 4? Læs vores Xbox One anmeldelse.

The Last Guardian anmeldelse (PS4)

The Last Guardian har været længe undervejs, men nu er den PS4-eksklusive stortitel her endelig. Har det været ventetiden værd? Læs vores anmeldelse.

Dishonored 2 anmeldelse (PC)

Til trods for lækkert gameplay og masser af potentiale, bliver PC-versionen af Dishonored 2 desværre ødelagt af store tekniske mangler. Læs vores anmeldelse.

Watch Dogs 2 anmeldelse (PS4)

Ubisofts Watch Dogs 2 har hacket sig vej til vores PlayStation 4. Er der tale om en værdig efterfølger, eller er der meget rod i koden? Vores anmeldelse er klar.

Call of Duty: Infinite Warfare anmeldelse (PS4)

Call of Duty rejser til det ydre rum, i seriens bedste singleplayer-kampagne hidtil. Denne gang træder multipleyer-delen i baggrunden. Læs vores anmeldelse.

Titanfall 2 anmeldelse (PS4)

Titanfall 2 er landet. Respawn Entertainment og Activision har denne gang tilføjet singleplayer og flere formater. Læs vores anmeldelse af PS4-udgaven.

Skyrim Special Edition anmeldelse (PC)

For fem år siden roste jeg Skyrim til skyerne i min anmeldelse. Jeg kaldte det et af de bedste rollespil nogensinde, og et spil, som vi ville snakke om...

Skyrim Special Edition anmeldelse (PS4)

Bethesdas The Elder Scrolls V: Skyrim har snart 5-års fødselsdag og det kan man jo passende fejre, ved at kaste sig over Skyrim Special Edition på sin PlayStation 4 eller Xbox One - Vores anmeldelse er klar.

Civilization VI anmeldelse (PC)

Den strategiske tidssluger er tilbage igen. Overtag verdensherredømmet på lidt mere seriøs vis. Firaxis har tilføjet spændende sager. Læs vores anmeldelse.

POPULÆRE