onsdag, april 26, 2017

Nier: Automata anmeldelse (PS4)

Jeg startede Nier: Automata med forventning om en generisk og forudsigelig open world action-titel. Hvad jeg ikke havde forventet, var alle de overraskelser, som nonchalant ville pryde min skærm....

Halo Wars 2 anmeldelse (PC)

Halo Wars 2 er på banen og... ja, kender du det, når man rydder ud i kummefryseren og finder en portion gryderet fra februar 2009? Dette er gryderettens strategiske...

For Honor anmeldelse (PS4)

For Honor stiller nogle af verdens største krigere mod hinanden, til en kamp på liv og død: riddere, vikinger og samuraier. Hver faktion stiller fire krigere til rådighed, hvilket...

The Hunter: Call of the Wild anmeldelse (PC)

Ansvar for egen læring Mit første drab var længe undervejs. I de fleste spil ledes man trygt og sikkert gennem adskillige træningsbaner eller oplærende scenarier. Men ikke her. Få sekunder...

Horizon Zero Dawn anmeldelse (PS4)

Horizon Zero Dawn udkommer i Danmark den 1. marts og PlayStation 4-ejerne har virkelig noget at glæde sig til. Læs vores anmeldelse.

Sniper Elite 4 anmeldelse (PS4 Pro)

Vi er klar med vores anmeldelse af Sniper Elite 4 nu. Vi har haft Rebellions spil en tur igennem en PS4 Pro. Læs hvad vi kom frem til her.

Nioh anmeldelse (PS4)

Team Ninja kombinerer deres ekspertise i skarp kampstyring, med den utilgiveligt udfordrende formular fra Dark Souls. Resultatet er Nioh og vores anmeldelse er klar.

Gravity Rush 2 anmeldelse (PS4)

Gravity Rush var en skøn overraskelse, og vi havde derfor glædet os til igen at stifte bekendtskab med Kat og hendes evne til at manipulere tyngdekraften. Læs vores anmeldelse af Gravity Rush 2.

Final Fantasy XV anmeldelse (PS4)

Det skulle tage godt 10 år og et navneskifte at få udgivet Final Fantasy XV, men nu kan RPG-entusiasterne endelig kaste sig over det. Har det været ventetiden værd? Læs vores anmeldelse.

Dead Rising 4 anmeldelse (XO)

Frank West er tilbage i Dead Rising 4. Har Capcom tabt pusten eller leverer de zombie-udrensning på topplan i Dead Rising 4? Læs vores Xbox One anmeldelse.

POPULÆRE