Sidder du og savner lige den demo fra Pentium 4 CPL Holland. Daily Rush har den, faktisk dem alle. Vi har smidt alle demoerne op fra top 25. De er pakket i en zip fil for hver spiller så det er let at f.eks. hente alle b100.death’s demoer.

Top 25

Pentium 4 CPL Holland demoer fra top 25


Vi har her på Daily Rush fået fingre i alle demoerne fra det nyligt overstået Pentium 4 CPL Holland. Du har derfor nu mulighed for at downloade alle Fatal1ty’s demoer i en zip fil, alle LakermaN’s demoer i en zip fil eller alle b100.death’s demoer i en zip fil osv. osv. osv.


Her er listen af de demoer som er online lige nu. Det er de 25 bedste spillere fra CPL Holland og pakfilerne indeholder både turneringskampe og træningskampe som blev optaget. Bemærk at disse filer er omkring 7-9 mb store.

13 KOMMENTARER

 1. Jeg optog ikke demo (heh.. ) eller kom jeg til at slette den igen?… kan sku ikke huske den. Men bare rolig, du går ikke glip af noet.

 2. Du pakker demoerne ud i Osp/demos

  I quake3 skriver du så /demo demonavn

  For at optage en demo:

  I osp: /autorecord

  I andre mods:

  /g_synchronousClients 1

  /record demonavn

  g_synchronousClients 0

  :]

 3. /g_synchronousClients 1

  /record demonavn

  /g_synchronousClients 0

  Man må sku da ikke sætte Clients til 0 efter at man har tastet /record demonavn. Så hakker demoen når man ser den. Det gør den i hvert fald hjemme ved mig.

 4. satur mener nok efter man er færdig med at optage… så er det en god ide at sætte den til /g_synchronousClients 0 igen.

  /g_synchronousClients 0 er jo standard. Man ændre den jo kun til 1 for at kunne optage….ik?

 5. quark hvis du ikke sætter gsync 0 igen efter du er begyndt at optage, er der for de fleste et _kæmpe_ lag, også selvom man spiller på sin egen pc.

  ja, demoen kommer til at hakke, men det er kun hvis du spiller
  på mod bots på din egen pc – prøv at spille online, og optag demo med gsync 0 på, så hakker de overhovedet ikke.

 6. Grunden til at det kan virke lagget med Gsyn 1 mod bots/på egen server er at ens bevæglser foregår med samme framerate som SV_fps er sat til – typisk 20. Hvis du knalder den op på 125 så kører det perfekt, men til gengæld fylder demoen så også ca. 6 gange så meget

 7. OSP har jo for en god tid siden introduceret en lækker lille commando som hedder /autorecord. Den optager selv en demo for en, giver den navn (så den er let at finde igen).

 8. Jeg har aldrig kigget demoer før, men vil gerne se dem fra CPL
  holland.
  Jeg har extractet dem til baseq3/demos og så har
  jeg hentet Demoplay, men Demoplay kan ikke genkende filerne.
  Nogle ældre demoer starter demoplay godt nok op, men hopper så ud i Q3A menuen. ret træls.
  Hvordan får jeg dem at se??????