mandag, februar 20, 2017

Spilbranchen fordømmer Trumps anti-muslimske kurs

Med en nyvalgt amerikansk præsident, som sætter sin lid til mavefornemmelser fremfor videnskabelighed, og et indrejseforbud som rammer syv muslimske lande, har den amerikanske spilbranche nu reageret og fordømmer...

Få en beta key til Ghost Recon Wildlands betatesten her

Har du lyst til at forsøge dig med Ubisofts Ghost Recon Wildlands betatesten fra i morgen og weekenden ud, er vi klar med en større bunke beta keys til Daily Rush'erne. Læs mere.

Morrowind indtager The Elder Scrolls Online i juni måned

The Elder Scrolls Online: Morrowind er klar den 6. juni. Ny zone i form af Vvardenfell, en ny klasse 30 timers story og og nye PvP modes.

Få en beta key til For Honor betatesten her

Vil du prøve den lukkede For Honor betatest her fra i morgen og weekenden ud, er vi klar med en større bunke beta keys til Daily Rush'erne. Læs mere.

Dark Souls 3: The Ringed City DLC ankommer den 28. marts

Anden og sidste Dark Souls 3 udvidelse ankommer den 28. marts. Har du fornøjet dig med Ashes of Ariandel, er der mere på vej i The Ringed City.

Gravity Rush 2 anmeldelse (PS4)

Gravity Rush var en skøn overraskelse, og vi havde derfor glædet os til igen at stifte bekendtskab med Kat og hendes evne til at manipulere tyngdekraften. Læs vores anmeldelse af Gravity Rush 2.

Chrisms yndlingsspil fra 2016

Christian ser tilbage på nogle af hans bedste spiloplevelser fra 2016.

Glædelig jul fra alle os til alle jer

Julehyggen har forhåbentlig indfundet sig hos de fleste Daily Rush'ere. Vi håber at i får masser af især hårde pakker og endnu en spil-fokuseret gavehøst i år.

Final Fantasy XV anmeldelse (PS4)

Det skulle tage godt 10 år og et navneskifte at få udgivet Final Fantasy XV, men nu kan RPG-entusiasterne endelig kaste sig over det. Har det været ventetiden værd? Læs vores anmeldelse.

Friske Call of Cthulhu screenshots fra Cyanide Studio

Det er efterhånden rigtig længe siden vi har hørt noget til Call of Cthulhu. Focus Home Interactive og Cyanide Studio er dog klar med fem friske screenshots, som du kan se lige her.

POPULÆRE