mandag, marts 19, 2018

Monster Hunter World anmeldelse (PS4)

Monster Hunter: World er ankommet. Endelig kan PS4 og Xbox One få lov at opleve, hvad primært japanerne har ravet om i over et årti. Læs vores anmeldelse her.

Red Dead Redemption 2 udgives den 26. oktober

Så kom Rockstar Games endelig med den melding mange har ventet på: Red Dead Redemption 2 (RDR2) har fået en udgivelsesdato og ankommer den 28. oktober.

Assassin’s Creed Rogue Remastered er klar til PS4 / Xbox One den 20. marts

Assassin's Creed Rogue var det sidste spil i serien, som blev udgivet til PS3 og Xbox One. En PC-udgave ankom i 2015 og i marts måned kan du springe på en remastered udgave til PS4 og Xbox One.

Destiny 2: Curse of Osiris anmeldelse (PS4)

Gentagelsernes forbandelse For blot et par måneder siden udkom Destiny 2 og bød på knivskarpt shooter-gameplay og en opstrammet oplevelse, i forhold til den lidt middelmådige forgænger, der dog reddede...

Miramar er navnet på den nye ørkenbane i PlayerUnknown’s Battlegrounds

Bluehole (nu PUBG Corp.) har i dag asløret navnet på den nye ørkenbane i PlayerUnknown's Battlegrounds. Du kan også se et større kort inkl. bynavne samt flere screenshots.Indtil videre...

Sonic Forces anmeldelse (PS4)

Sonic Forces lader dig skabe din egen figur, men det munder ud i en formålsløs gimmick, som ikke kan holde på interessen. Vi har anmeldt seneste udspil fra SEGA's maskot på PlayStation 4.

Need For Speed Payback anmeldelse (PS4)

Ghost Games og Electronic Arts er klar med det nye Need For Speed Payback, men der er altså ikke mange gode argumenter for at bruge hverken tid eller penge på det. Vi har anmeldt PlayStation 4-versionen.

Call of Duty: WWII anmeldelse (PS4)

2. Verdenskrig bliver gjort aktuel igen i Sledgehammer Games' Call of Duty: WWII. Vi har anmeldt PlayStation 4-udgaven, for at se om det er værd at tage kampen op mod nazisterne.

Wolfenstein II: The New Colossus anmeldelse (PC)

MachineGames blæste os omkuld med det fænomenale Wolfenstein: The New Order i 2014. Tre år senere er de tilbage med efterfølgeren. Kan de endnu en gang levere god gammeldaws...

Gran Turismo Sport anmeldelse (PS4)

Efter flere forsinkelser er Sony og Polyphony Digital endelig klar med Gran Turismo Sport. Leverer det varen eller er er der tale om endnu en udskridning fra serien? Læs vores PS4 anmeldelse i dag.

POPULÆRE