torsdag, maj 24, 2018

21 State of Decay 2 screenshots mens du venter på anmeldelserne

Anmeldelserne af State of Decay 2 på først offentliggøres kl. 09.01 i morgen, men vi har fanget 21 screenshots du kan fordøje ventetiden med.

Rage 2 gameplay trailer & screenshots fra id Software & Avalanche

Rage 2 er en open world shooter med masser af ødelæggelse. Se den første gameplay trailer, screenshots og læs mere om spillet her.

Codemasters’ ONRUSH åbne betatest starter den 17. maj

Codemasters fortæller i dag, at de er klar med den åbne betatest af ONRUSH fra den 17. maj. Betatesten afvikles på både PlayStation 4 pog Xbox One.

Friske Red Dead Redemption 2 screenshots fra Rockstar Games

Rockstar Games har i kølvandet på den seneste Red Dead Redemption 2 trailer, nu også leveret 13 flotte screenshots, som absolut også bør se.

10 friske PC screenshots fra Shadow of the Tomb Raider

Eidos Montreal, Crystal Dynamics og Nixxes og nu også NVIDIA giver en hånd med i udviklingen af PC-versionen af det kommende Shadow of the Tomb Raider. Se 10 friske screenshots her.

FIFA 18 tilføjer VM i fodbold med en patch den 29. maj

Sommerens VM slutrunde i fodbold i Rusland kommer også til FIFA 18. EA meddeler i dag, at FIFA 18 spiller med den 29. maj, hvor du kan downloade den gratis 2018 FIFA World Cup Russia opdatering.

Shadow of the Tomb Raider helt officielt præsenteret i dag

Som lovet har Square Enix & Crystal Dynamics i dag sådan helt officielt præsenteret Shadow of the Tomb Raider med ny trailer, screenshots, concept art og flere detaljer omkring spillet.

SLUT: Konkurrence – Vind God of War

VINDEREN ER FUNDETSå blev det endelig søndag, og vinderen af konkurrencen er fundet. Ved helt tilfældig lodtrækning blev vinderen NoFaith, som altså kan se frem til at modtage den...

God of War anmeldelse (PS4)

God of War ankommer i dag i en ny udgave. Kratos flyttet nordpå til Midgård og skal nu agere faderfigur for sin søn Atreus. Læs vores anmeldelse af forårets største PS4-eksklusive spil.

Splinter Cell’s Sam Fisher drager i kamp i Ghost Recon Wildlands

Det var allerede varslet, men Ubisoft har netop bekræftet, at Sam Fisher fra Splinter Cell drager i kamp i Ghost Recon Wildlands allerede i morgen. Vi er klar med trailer og også screenshots.

POPULÆRE