onsdag, januar 18, 2017

Friske Call of Cthulhu screenshots fra Cyanide Studio

Det er efterhånden rigtig længe siden vi har hørt noget til Call of Cthulhu. Focus Home Interactive og Cyanide Studio er dog klar med fem friske screenshots, som du kan se lige her.

Dead Rising 4 anmeldelse (XO)

Frank West er tilbage i Dead Rising 4. Har Capcom tabt pusten eller leverer de zombie-udrensning på topplan i Dead Rising 4? Læs vores Xbox One anmeldelse.

The Last Guardian anmeldelse (PS4)

The Last Guardian har været længe undervejs, men nu er den PS4-eksklusive stortitel her endelig. Har det været ventetiden værd? Læs vores anmeldelse.

Dishonored 2 anmeldelse (PC)

Til trods for lækkert gameplay og masser af potentiale, bliver PC-versionen af Dishonored 2 desværre ødelagt af store tekniske mangler. Læs vores anmeldelse.

Watch Dogs 2 anmeldelse (PS4)

Ubisofts Watch Dogs 2 har hacket sig vej til vores PlayStation 4. Er der tale om en værdig efterfølger, eller er der meget rod i koden? Vores anmeldelse er klar.

Call of Duty: Infinite Warfare anmeldelse (PS4)

Call of Duty rejser til det ydre rum, i seriens bedste singleplayer-kampagne hidtil. Denne gang træder multipleyer-delen i baggrunden. Læs vores anmeldelse.

Titanfall 2 anmeldelse (PS4)

Titanfall 2 er landet. Respawn Entertainment og Activision har denne gang tilføjet singleplayer og flere formater. Læs vores anmeldelse af PS4-udgaven.

Skyrim Special Edition anmeldelse (PC)

For fem år siden roste jeg Skyrim til skyerne i min anmeldelse. Jeg kaldte det et af de bedste rollespil nogensinde, og et spil, som vi ville snakke om i de...

Skyrim Special Edition anmeldelse (PS4)

Bethesdas The Elder Scrolls V: Skyrim har snart 5-års fødselsdag og det kan man jo passende fejre, ved at kaste sig over Skyrim Special Edition på sin PlayStation 4 eller Xbox One - Vores anmeldelse er klar.

Civilization VI anmeldelse (PC)

Den strategiske tidssluger er tilbage igen. Overtag verdensherredømmet på lidt mere seriøs vis. Firaxis har tilføjet spændende sager. Læs vores anmeldelse.
- Annonce -

SENESTE