Til indholdet

Mandag den 10. november 2014

Hearthstone vil snart blive invaderet af goblins og gnomer

BilledeDiablo III-folket kan måske føle sig lidt snydt efter BlizzCon nu er overstået, men der var også nyt til Hearthstone-spillene. Især de af jer som holder af goblins og gnomer. Med titlen Goblins vs Gnomes vil Blizzard allerede i december diske op med endnu en udvidelse til Hearthstone som består af 129 nye kort. Ved Blizzcon blev amerikanske Firebat kåret som den første verdensmester efter en imponerende sejr over kinesiske Tiddler Celestrial. Du kan (gen)se kampene via YouTube. Vi er klar med Blizzards Goblins vs. Gnomes pressemeddelelse samt traileren som de fremviste ved fredagens præsentation.

StarCraft II trilogien afsluttes med Legacy of the Void

BilledeSelvom Overwatch helt sikkert tog de største overskrifter, var StarCraft II finalen ved BlizzCon 2014 en klokkeklar demonstration af, præcis hvor stor en eSport StarCraft II har udviklet sig til. I en højspændt finale slog Life favoritten MMA og det gik ikke stille for sig. StarCraft II-folket kan nu se frem til afslutningen af trilogien, som hidtil har budt på Wings of Liberty og Heart of the Swarm. Blizzard vil (formentlig) i løbet af 2015 være klar med StarCraft 2: Legacy of the Void. Der er bl.a. nye (og tilbageværende) units og to nye co-op modes (Archon Mode & Allied Commanders). Blizzard fortæller også, at Legacy of the Void også vil være tilgængeligt som "stand-alone", så du derved ikke "behøver" de to foregående udvidelser / kapitler. Vi er klar med både pressemeddelelse samt endnu en overbevisende Blizzard-trailer. Du bør dertil lige tage et smut forbi det nyoprettede Legacy of the Void website.
Tirsdag den 4. november 2014

Eye of Azshara kan blive annonceret på BlizzCon 2014

BilledeDet er på fredag at BlizzCon 2014 går i gang og allerede nu er der godt gang i rygtemøllen. En europæisk varemærkeregistrering af "Eye of Azshara" er bl.a. blevet spottet. Flere spekulerer nu over, om det er den forventede næste udvidelse til Hearthstone. Navnet har dog især relevans til Blizzards Warcraft-univers og med Blizzards fornyede fokus på World of Warcraft, kunne det også være en mulig kandidat. Skal du ikke selv til BlizzCon, har du stadig mulighed for "at være med virtuelt". Det er dog ikke helt billigt.
Onsdag den 29. oktober 2014

Blizzard bandlyser flere tusinde Hearthstone bot-konti

BilledeBlizzard var i august måned ude med en stor løftet pegefinger efter de havde registreret en del Heathstone-spillere, som tilsyneladende ikke helt var så menneskelige. Brugen af "bots" eller scripts til at spille for sig, er ikke noget nyt, men stadig at betragte som ren snyd. Blizzard har nu bandlyst flere tusinde konti, men overraskende nok, kun gjort bortvisningerne betingede (indtil 2015). Den amerikanske producent plejer gerne at slå noget hårdere end på snyd, hvilket heller ikke har undgået Daily Rush'ernes opmærksomhed.
We've recently banned several thousand Hearthstone accounts that were associated with the use of third-party programs that automate gameplay, otherwise known as “bots” or “botting.” These accounts will be banned until 2015. As we’ve stated, fair play is at the core of the Hearthstone experience, and cheating and botting will not be tolerated.
Onsdag den 22. oktober 2014

Metallica giver koncert på årets BlizzCon messe

BilledeBlizzard har for vante at hente et større band ind som afslutningen på deres BlizzCon messe. Den amerikanske producent kunne dog i går fortælle, at årets musikalske indslag vil blive leveret af ingen ringere end Metallica. Bandet er måske ikke så stort som i halvfemserne, men det er stadig det største navn Blizzard endnu har indfanget. BlizzCon 2014 løber af stablen den 8 - 9. november i Anaheim Convention Center og der er for længst udsolgt. Du kan dog købe en virtuel billet, som giver dig adgang til alt under de to dages Blizzard-fest..
PARIS, France – October 21, 2014 – Metallica is coming to BlizzCon® 2014! On November 8, Blizzard Entertainment’s two-day Warcraft®, StarCraft®, and Diablo® community celebration will culminate with Metallica performing to a sold-out convention crowd, broadcast worldwide through the BlizzCon Virtual Ticket.

“We’re thrilled to have Metallica blowing out our speakers at BlizzCon this year,” said Mike Morhaime, CEO and cofounder of Blizzard Entertainment. “After two full days of epic gaming and intense eSports action, an earth-shaking concert is the perfect sendoff for everyone at the show and watching from home.”
Tirsdag den 7. oktober 2014

eSports pigehold diskvalificeret for at spille som mænd

BilledeEfterdønningerne efter august måneds GamerGate rumler stadig. Så sent som i sidste uge, er Intel kommet godt i klemme efter at have stoppet deres sponsorat af Gamasutra. Nu er der dog for alvor kastet benzin på bålet, efter at Team Dolls tilsyneladende er blevet bortvist fra DOTA 2-turneringen Girls Wars SEA. Diskvalifikationen i sig selv er ikke usædvanlig, men turneringsledelsen fortalte gav som begrundelse, at Team Dolls "spillede som mænd" og at de simpelthen var for gode til at være "piger". Arrangørerne har siden bidraget med et forsøg på en forklaring, som ikke kommer sandheden nævneværdigt nærmere.
An administrator, claiming to know the difference between "girl and boy game style", has commented on the team's midlaner, stating that a girl "can't play like that". It's not clear if event organisers are accusing team Dolls of bringing a boy onto the team, or if the girl in question is simply too good.
Torsdag den 2. oktober 2014

Over 100 nye kort på vej i første Hearthstone-udvidelse

BilledeHar du svært ved at vente på nyhedsstrømmen i næste måned, når BlizzCon 2014 åbner dørene den 7 - 8. november, er der allerede nu sluppet lidt ud før tid. Polygon har talt med Hearthstone produktionschef Jason Chayes, som kunne afsløre et par saftige detaljer om den kommende første "rigtige" udvidelse til Blizzards "card-game". Chayes fortæller bl.a., at der vil være over 100 nye kort. Chayes fortæller envidere, at de for øjeblikket bruger meget tid på at sørge for at Hearthstone rammer rigtigt både i forhold til nytilkomne spillere, men også har udfordringer for de mere hardcore spillere. Hearthstone er allerede en ganske stor succes på streaming- og turnerings-fronten. Senest fik vi danske Filip Samuelsen (NumberguyHS) med i den kommende VM finale ved BlizzCon via en sejr på Dreamhack Stockholm her i weekenden.
"I think we're going to mix it up a little bit with this next release, which will be our first expansion," Chayes said. "It will have a lot more cards. We're talking about more than 100. We are going to have a central theme for how that will all fit together. That'll be the next thing coming up."

Civilization: Beyond Earth gameplay-gennemgang

BilledeHar du læst vores preview af Civilization: Beyond Earth og fået smag for lidt mere, kommer FirAxis og 2K Games dig nu fint til hjælp. De har offentliggjort en gennemgang af spillet, som går lidt udover de 250 "turns" vi måtte skrive om her i sidste uge. Det er bestemt noget du skal nappe med, hvis du er klar til at dykke ned i mere Civilization her den 24. oktober, hvor Beyond Earth ankommer.
Fredag den 26. september 2014

SEGA & Creative Assembly præsenterer Total War: ATTILA

BilledeDer har ellers været en del rygter angående udvidelser til Total War: Rome II, men SEGA & Creative Assembly har helt andre planer. De kunne i går aftes afsløre Total War: ATTILA, som ankommer i løbet af 2015 til PC og Mac. Spillet tager udgangspunkt i Attila, som var den sidste og største af de hunniske konger. Total War: ATTILA foregår fra tiden år 395, som var lige inden Atilla selv kom til magten (406 – 453). Janos Gaspa som er lead på projektet fortæller bl.a. at Creative Assembly re-introducerer elementer som fans har efterspurgt. Det gælder bl.a. familie-træer og "skill trees". Vi er klar med den første trailer og de første billeder.
Onsdag den 17. september 2014

20 mio. spillere har nu forsøgt sig med Hearthstone

BilledeBlizzards spil er meget sjældent forbeholdt de få og deres Hearthstone har nu også ramt ganske bredt. Blizzard kunne i forgårs fortælle, at spillet havde rundet 20 mio. "installs". Store tal, men spillet er som udgangspunkt også gratis, og alle med en Battle.net konto, kan frit forsøge sig. Det er dog stadig ganske imponerende for et spil i en genre, som tidligere kun havde en niche-rolle i det samlede gaming-landskab. Det er ydermere næsten en fordobling af spillerbasen på et halvt år, hvilket er endnu bedre nyheder for Blizzard selv. Hearthstone har tilsyneladende bidt sig fast.
Fredag den 5. september 2014

Total War: Rome II Emperor Edition er ude 16. september

BilledeSEGA & Creative Assembly kunne i går fortælle, at deres Total War: Rome II Emperor Edition vil være ude til PC & Mac den 16. september. Emperer Edition byder på alle tidligere DLC'ere (mini-udvidelser) samt den nye Imperator Augustus Campaign Pack DLC. Har du allerede investeret i Total War: Rome II, får du Augustus DLC'en ganske gratis. En ganske god service fra SEGA, men Emperor Edition er også mest tiltænkt de, som ikke ikke er blevet helt fristet af spillet. Vi er blevet forsynet med to friske screenshots, som du lige kan se her.

BlizzCon 2014 virtuelle billetter kan købes fra i dag

BilledeBlizzCon er absolut en af de fedeste events du kan komme til som gamer. De "rigtige" billetter til årets udgave (7-9 november) er for længst udsolgt og blev det af to omgange på under en time. Blizzard har de seneste par år også leveret showet via en stream. Du kan nu købe dig adgang til samtlige events og alle tre dage via de virtuelle billetter, som Blizzard netop har sat til salg. Billetprisen på €29.99 lyder måske af meget, men har du før enten været til BlizzCon eller overværet showet på anden måde, er det ofte tre dage med masser af god underholdning. Du kan se årets program på det officielle BlizzCon website.
Tirsdag den 2. september 2014

Civilization: Beyond Earth trailer undslipper PAX Prime

BilledeEr du til strategi-genren, har du uden tvivl sigte på Civilization: Beyond Earth. Vi spottede den lidt sent, men på weekendens PAX Prime messe, kunne Firaxis diske op med en over seks minutter lang gameplay-trailer du bestemt ikke skal snydes for. Videoen giver dig en ganske god fornemmelse af det bare lidt mere futuriske gameplay i Civilization: Beyond Earth og spillet synes ganske velpoleret. Det er den 24. oktober at Civilization: Beyond Earth rammer PC, Mac OSX og Linux. Vi har vedhæftet traileren, så du kan se med lige her. Vi er inden længe klar med et preview af spillet.
Tirsdag den 26. august 2014

Nyt Age of Empires-spil på vej til primært touch devices

BilledeAge of Empires-fans fik ellers lige mundvandet på i sving i går, da Microsoft Studios og Smoking Gun Interactive kunne præsentere mere nyt i serien. Age of Empires: Castle Siege blev helt officielt præsenteret, men det er ikke helt den Age of Empires-formular, som vi kender. Spillet er nemlig udviklet med "touch devices" i sigte, selvom det kommer til at spille på en Windows 8 PC, kører det primært på Windows Phone 8. Det betyder en lidt anden spillestil (noget hurtigere), som formodentlig ikke vil appellere til alle. Microsoft er klar med den første trailer allerede nu og kl. 21.00 blænder de op for et live-preview via deres Twitch-kanal. Age of Empires: Castle Siege skulle være klar allerede i næste måned. Du bør lige læse første kommentar på det indlæg på Age of Empires-websitet, hvor spillet præsenteret i går. Ganske underholdende...
Onsdag den 13. august 2014

The Settlers: Kingdoms of Anteria går i beta til september

BilledeHar du sans for overblik når det kommer til at bygge små lokalsamfund, så kan The Settlers: Kingdoms of Anteria måske få dine øjne op. Spillet beskrives som værende en online by-bygger til PC, med mulighed for co-op og et omfattende trading system. Hvis du er tændt alene på Settlers-navnet, så kan du melde dig til den lukkede beta, der for tyskerne starter allerede den 20. august, men for resten af verden den 16. september; det foregår på spillets egen hjemmeside. Tilbage i juni blev den første trailer for spillet sluppet løs, og spillet forventes udgivet i løbet af 2014. Den fulde pressemeddelelse finder du inde i nyheden.