Til indholdet

Torsdag den 23. juli 2015

The Grand Tournament-udvidelse på vej til Hearthstone

BilledeHar du spillet World of Warcraft siden Wrath of the Lich King-udvidelsen, vil gårsdagens præsentation af den næste (kommende) udvidelse til Hearthstone synes bekendt. Blizzard vil være klar med 132 nye kort og en større fokus på "heroes" i The Grand Tournament, som er baseret The Argent Tournament, som du kunne fornøje dig med i Northend (Icecrown). Heste, lanser, riddere er derved på vej i mere blid og især humoristisk afskygning i Hearthstone. Blizzard introducerer også et nye "keyword" - Inspire - med The Grand Tournament og det er især Hero Powers, som vil blive endnu mere potente / vigtige i udvidelsen. The Grand Tournament vil være klar allerede i næste måned og er som udgangspunkt gratis. Vil du have nogle af de 132 nye kort, kan du købe dem for in-game guld eller punge ud for den startpakke med 50 kort som Blizzard tilbyder til £34,99 for PC, Mac og Android-udgaven. iOS-kortene koster lidt mere og kan købes for £39,99. Til den pris får du en startpakke på de første 50 kort. Vi har vedhæftet den fulde pressemeddelelse samt gårsdagens "cinematic" trailer fra Blizzard.
Onsdag den 1. juli 2015

Civilization: Beyond Earth Rising Tide E3 gameplay-trailer

Billedeivilization: Beyond Earth får sin første udvidelse med Rising Tide i efteråret. Udvidelsen blev fremvist for lukkede døre under E3, men nu har 2K Games' forbarmet sig og udsendt en gameplay-demonstration (walkthrough), så du lige kan få en fornemmelse før det ankommer. I Rising Tide vil du bl.a. kunne udforske planet-havene og udvinde ressourcer fra "floating settlements", som vi allerede har beskrevet da udvidelsen blev introduceret den 18. maj. Tryk dig igennem nyheden her hvis du vil se den nye trailer / gameplay-demonstration.
Onsdag den 17. juni 2015

Flot Heroes of the Storm: Eternal Conflict E3 trailer

BilledeBlizzard kan altså bare det med at lave trailers. Deres fortolking af MOBA-genren er netop ankommet i form af Heroes of the Storm og Blizzard har ikke tænkt sig at hvile sig på laurbærene. De annoncerede i fredags udvidelsen Eternal Conflict, som især bidrager med masser af figurer og omgivelser fra Diablo-universet (bl.a. The Butcher). På nattens E3 PC Gaming Show, kunne de diske op med en ny og lidt større trailer, som du bestemt ikke skal snydes for. Eternal Conflict vil blive sluppet løs allerede den 30. juni.

Blizzard giver os gratis prolog til Legacy of The Void

BilledeHar du allerede forsøgt dig med de to første udvidelse til Blizzards Starcraft 2 (Wings og Liberty & Heart of the Swarm), ser du uden tvivl frem til det tredje og sidste kapitel i det kommende Legacy of the Void. Blizzards Chis Sigaty kunne på PC Gaming Show fortælle præsentere en prolog eller rettere en bro imellem Heart of the Swarm og Legacy of The void i form af Whispers of Oblivion prologen, som skal kunne sætte dig i den helt rette stemning. Den vi blive gratis og gjort tilgængelig før sidste kapitel slippes løs. Vi er klar med traileren.
Tirsdag den 16. juni 2015

Anno 2205 rykker citybuilderen ud på nye planeter

BilledeHar du smag for citybuildere, er det ikke utænkeligt at du har stiftet bekendtskab med Ubisofts Anno-serie. Denne gang rykker serien ud i rummet, dog med det forbehold at du skal fortjene at foretage rejsen. Grafikken ser ud til at være i samme ånd som de foregående titler, som de kan ses ud fra de undslupne E3-trailere. Vi kan kaste os over byggeriet den 3. november, som gameplay-traileren nåede at runde sig selv af med og du kan finde både den og annoncerings-traileren inde i denne nyhed.
Mandag den 8. juni 2015

DOTA 2 turnering sætter rekord med 83 mio. præmiepulje

BilledeSkulle du ikke allerede have opdaget det, så er DOTA 2 en mastodont når det gælder eSports. Sidste års verdensmesterskab, The International satte rekord med lidt godt 67 mio. kr. i præmier, hvoraf de 33 mio. alene gik til vinderne. Årets udgave er allerede over 83 mio. kr. i præmiepulje og er på vej over de 100 mio. kr. The International bliver finansieret via et virtuelt kompendium (og in-game køb) og vil blive afviklet den 3. august. Sidste år så over 20 mio. gamere med via streams og der blev registreret et "peak" på 2 mio. samtidige "tilskuere". Der er over to måneder til og mon ikke præmiepuljen vokser godt inden da. Du kan følge udviklingen på den helt officielle DOTA 2 Price Pool Tracker.
Onsdag den 3. juni 2015

Warner Bros. lukker ned for Infinite Crisis den 14. august

BilledeDa vi i marts måned 2013 præsenterede Infinite Crisis, havde vi ikke forestillet os at spillet ville blive lukket ned bare to måneder efter lanceringen. Infinite Criais gik helt officielt i luften i marts måned og allerede nu har Warner Bros. og DC Comics fået nok. Det er ikke let at spise lidt af MOBA-markedet, som domineres af to store spillere (DOTA 2 & League of Legends). Det er Turbine Entertainment som har stået for spillets udvikling og det vil uden tvivl også få konsekvenser for dem. Blizzard har netop lanceret Heroes of the Storm og det skal blive interessant at se om de formår at få fodfæste. Hvis nogen kan, er det formodentlig Blizzard. Du kan tage en tur forbi både Infinite Crisis siden og også spillets Steam-side, hvor den sørgelige besked blev givet i går.
After much deliberation, we regret to announce the official shutdown of Infinite Crisis. We will end development efforts today and will close the service on August 14, 2015.

Heroes of the Storm er i luften med fin lille trailer

BilledeDu har formodentlig ikke kunne undgå at bemærke, at Daily Rush i disse dage har fået en ny indpakning. Blizzards indspark i MOBA-gemren, Heoes of the Storm, gik nemlig helt officielt i luften i går. Allerede for et par dage siden, var Blizzard klar med en lille appetitvækker i form af en lille men ganske fin trailer (vedhæftet). I går aftes var der også launch-events flere steder (bl.a. i Stockholm) og også på YouTube kunne du følge med i lanceringen. Har du endnu ikke stiftet bekendtskab med MOBA-genren (DOTA 2 & LoL) eller Heroes of the Storm, bør du springe forbi Polygon, som har bragt en anmeldelse der også er til at læse for de som ikke er genre-kendere.
Tirsdag den 2. juni 2015

Might and Magic Heroes VII starter lukket beta i morgen

BilledeVil du kaste dig over Might and Magic Heroes VII allerede i morgen, så er muligheden der altså nu i form af den lukkede beta. Fra den 3. juni til og med den 17. juni, vil spillere som har forudbestilt spillet, altså have mulighed for at prøve kræfter med den turbaserede strategi-series syvende kapitel. Har du forudbestillingen, vil du desuden modtage en ekstra beta-nøgle, som du kan give til en kammerat. Sammen med nyheden modtog vi også et par billeder fra spillet, og disse finder du inde i nyheden, sammen med den officielle pressemeddelelse. Might and Magic Heroes VII udkommer eksklusivt til PC i september 2015.
Mandag den 1. juni 2015

2K & Firaxis er klar med XCOM 2 i november måned

BilledeFiraxis kunne i oktober måned 2012 endelig give det oprindelige XCOM en værdig efterfølger med XCOM: Enemy Unknown. Året efter kom de med XCOM: Enemy Within (PC) og vi fulgte spillets udvikling ganske tæt (preview, interview). Vi kunne i sidste uge bringe en lidt kryptisk appetitvækker og nu kan vi så bekræfte, at XCOM 2 er under udvikling og allerede vil blive udgivet i november måned (PC). Mac- og Linux-gamerne får også XCOM 2 lidt senere via Feral Interactive. Vi er klar med en pressemeddelelse, som desværre er lidt vag i beskrivelsen af hvad XCOM 2 byder på. Vi har også indfanget de fire allerførste screenshots.
Mandag den 25. maj 2015

Første glimt af Total War: Arena i kort teaser-trailer

BilledeNogle få af jer er allerede i gang med at spille Total War: Arena, men det lader til at der nu skal bruges flere testere. I fredags dukkede der nemlig en teaser-trailer op, som udover korte glimt af både grafik og gameplay, også opfordrer til at melde sig til den igangværende alpha-test. At dømme ud fra traileren, så ligner det at kampene snildt kan matche skalaen fra de ”sædvanlige” udgivelser. Hvis kvaliteten af f.eks. Total War: Attila kan komprimeres til en velfungerende free-to-play-model, så kan det godt være en titel der er værd at holde øje med. Vil du melde dig til alphaen, foregår det via spillets egen hjemmeside og den korte teaser finder du inde i nyheden.
Tirsdag den 19. maj 2015

STALKER-udviklernes næste spil vil være Cossacks 3

BilledeDet er efterhånden længe siden vi har hørt noget fra ukrainske GSC Game World. Forklaringen har vi dog fået her i dag. Bedst som vi troede at de pønsede på endnu et S.T.A.L.K.E.R-spil, har de kastet sig over en hel anden genre. De har i al hemmelighed arbejdet på Cossacks 3 de seneste måneder og først i dag åbnet bare lidt op for posen. Spillet tager udgangspunkt i Europa i sytten- og attenhundredetallet og GSC beskriver det som et "udvidet remake" af det første og ganske glimrende Cossacks-spil fra 2001. Du kan dog forvente dig kampe i lidt større målestok denne gang. GSC lover 10.000 units i kamp på én gang. Cossacks 3 vil være klar i sidste kvartal af 2015 til PC, Mac og Linux. Vi er klar med de første tre (to) screenshots og en beskrivelse fra udviklerne selv.
Mandag den 18. maj 2015

Civilization: Beyond Earth - Rising Tide annonceret

BilledeSkulle du have mod på mere Civilization og især i afskygning af sidste års Beyond Earth, er 2K Games i dag kommet med en glædelig meddelelse. Du vil i efteråret kunne fortsætte udforskningen i form af udvidelsen Rising Tide. Med Rising Tide, vil du bl.a. kunne udforske planethave og også udvinde ressourcer fra disse via "foating settlements". Der kommer nye traits, som du kan benytte til at finpudse dine diplomatiske evner. Der er også blevet plads et nyt "artifact-system" i Rising Tide. Indtil videre er der kun planlagt en PC-udgave (Mac følger nok senere) og 2K Games oplyser en vejledende pris på $29.99. Vi har vedhæftet de to første screenshots samt den fulde pressemeddelelse, som går lidt mere i detaljer omkring de nye tilføjelser.
Onsdag den 13. maj 2015

Europæiske Hearthstone-spillere får to gratis kort-pakker

BilledeHar du spillet Hearthstone i sidste uge, har du uden tvivl bemærket at Blizzard har haft endog meget knas med deres infrastruktur. Det har til tider været så udtalt, at flere slet ikke har være i stand til at gennemføre et spil i flere dage. Det har Blizzard nu erkendt, og giver de europæiske spillere to gratis "packs", som et plaster på såret. Måske Blizzard skulle bruge nogle ekstra ressourcer på deres europæiske support-afdeling. Det er ganske konsekvent her i Europa, at der er størst problemer deres servere. Det gælder også f.eks. World of Warcraft.
As a thank-you for bearing with us, ALL Hearthstone accounts in the European Hearthstone region created prior to May 3, 2015 will enjoy two free Classic Hearthstone card packs, free of charge.

The card packs can be found in the “Open Packs” section, and will be delivered to your account within 24 hours. No need to rush; these packs never expire.
Onsdag den 6. maj 2015

Blizzards Hearthstone har nu rundet 30 mio. spillere

BilledeDer er ingen tvivl om at Blizzards Hearthstone er en stor succes. Sidste måneds ankomst på smartphones (iOS / Android), har helt sikkert også haft en effekt på spillertilgangen. Blizzard kunne i går, via deres Hearthstone Twitter-feed, meddele at spillet nu har rundet 30 mio. spillere som har forsøgt sig. Hearthstone er undfanget og udviklet af en forholds lille hold hos Blizzard (oprindeligt kun seks udviklere) og vil uden tvivl give den amerikanske udvikler mere blod på tanden for lignende projekter fremover.
BY THE POWER OF RAGNAROS, 30 million players have joined us by the hearth! Thanks for pulling up a chair!