Til indholdet

Onsdag den 7. oktober 2015

Blizzard er klar med Legacy of the Void prologen i dag

BilledeSelvom det først er den 10. november, at Blizzard udsender tredje og sidste kapital til StarCraft II, kan du allerede i dag forsøge dig med den tre missioners prolog (Whispers of Oblivion) de annoncerede tilbage i juni måned. Som vi også fortalte dengang, vil prologen skabe en bro / sammenhæng mellem Heart of the Swarm og Legacy of the Void. Den er netop ankommet til de europæiske servere i forbindelse med den store omfattende Heart of the Swarm 3.0 patch, som også omfatter en ret så stor revision af spillets interface. Det er bare at starte din Battle.net launcher og så burde opdateringen blive effekturet helt af sig selv. Du kan f.eks. lige tage et smut forbi Blizzard og læse de omfangsrige patch notes imens. Vi har inkluderet en lille video, hvor du hvor meget spillets interface har ændret sig.
Tirsdag den 29. september 2015

Ny trailer klar til Beyond Earth’s Rising Tide-udvidelse

BilledeVi er blot halvanden uge fra Rising Tide-udvidelsen til Civilization: Beyond Earth, og i den forbindelse har vi fået en ny trailer tilsendt, som løfter sløret for nogle af de tiltag som der bliver budt på. Hybrid Affinities er her det helt store salgsargument, og det betyder at du nu vil kunne kombinere Supremacy, Purity og Harmony, med henblik på at kunne udvikle nye enheder, bygninger og så videre. Lad os håbe at Rising Tide vil byde på nok nyt indhold, til et fremragende spil som dog hurtigt kan blive trivielt. Du kan se featurette traileren inde i nyheden, og ellers gøre klar til Rising Tides udgivelse den 9. oktober 2015.
Mandag den 28. september 2015

Blizzard varmer op med ny Legacy of the Void-trailer

BilledeDet er den 10. november at StarCraft II-fans vil kunne dykke ned i tredje og afsluttende del af StarCraft II-sagaen. Der ankommer Legacy of the Void-udvidelsen og vil du sikre dig at du både kommer i rette stemning, og også lige får lidt bedre styr på hvad der er gået for sig indtil nu, bør du denne mandag lige nappe den seneste "Relcamation-trailer med fra Blizzard. Indslaget giver også en forsmag på hvad du kan vente dig. Det er dog leveret som en række småt animerede still-billeder, men bør give dig et par gode ideer. Vi har vedhæftet traileren her.
Torsdag den 17. september 2015

Hårdtslående dværge slår sig løs i Total War: Warhammer

BilledeVi kunne i sidste måned vise bare lidt af Longbeards, Ironbreakers og Hammerers fra Total: War Warhammer. Det var det første glimt af de tre dværge-units som vil være med i spillet. Det var dog skitser og brætspils-figurer vi kunne vise. Siden har SEGA og Creative Assembly sluppet en "cinmatic trailer" løs og i dag har vi så fået den første fremvisning af dværgene i fuld gameplay-forspring. Total War: Warhammer har endnu ikke fået en udgivelsesdato, men vi har vedhæftet både video og et lille uddrag af beskrivelsen til nyheden her.
Onsdag den 16. september 2015

Få dit Total War-fix i overflod med seneste Humble Bundle

BilledeSkulle du endnu ikke have fået stiftet bekendtskab med SEGA & Creative Assemblys Total War-serie, bør du helt bestemt se nærmere på denne uges Humble Bundle. Du bestemt som vanligt (eller næsten) selv prisen og denne uges pakke byder på stort set alt der er udgivet i Total War-serien og også lidt ekstra guf i form af adgang til Total War: Arena betatesten, et Total War: Warhammer oversigtskort og in-game guld til Total War Battles: Kingdom (1000) / Total War: Arena (10.000). Om du får alle godterne med, afhænger af hvor meget du har lyst til at bruge på den samlede pakke. SEGA har også fremsendt en meget tydeligt begejstret pressemeddelelse, som du får et lille uddrag af her. Tak til Scoon for lige at give os et praj.
Humble Bundle welcomes SEGA and Creative Assembly this week for a new Humble Total War Bundle loaded with thousands of hours of content. This bundle features a huge selection of Total War games from Shogun: Total War, all the way to Total War: ROME II – Emperor Edition.

World of Tanks er nu også på vej til PlayStation 4

BilledeWargaming.net har efterhånden fået spredt deres World of Tanks til alle tænkelige formater. Senest er både Xbox 360 og Xbox One blevet inkluderet. Nu kommer turen også til den sidste store platform, da PlayStation 4 gamerne inden længe også kan spille med. Annonceringen er kommet på Tokyo Game Show og nu har Wargamings "Project Lead" på spillet også bidraget med et mere informativt indlæg via den officielle PlayStation blog. PS4-udgaven vil ikke kræve et PS Plus abonnement og alle kan derfor være med. Dertil vil Wargaming diske op med multiplayer-kampe med op til 30 tanks (spillere) og har også en betatest på vej snart. Vi er klar med gårsdagens trailer fra Tokyo.
Mandag den 14. september 2015

StarCraft II: Legacy of the Void ankommer 10. november

BilledeBlizzard havde varslet en snarlig udmelding og skuffede da heller ikke her i weekenden. De benyttede StarCraft II World Championship Series Season 3 finalerne i krakow i Polen til at fortælle, at tredje og sidste "kapital" i StarCraft II sagaen, Legacy of the Void, rammer os den 10. november. Blizzard er (naturligvis) allerede klar med en side hvor du kan forudbestille udvidelsen og diskede også op med den "opening cinematic" trailer, som akkompagnerer spillet. Blizzard demonstrerer endnu engang deres talenter, når det gælder lige netop den disciplin. Du kan se traileren og morgenens pressemeddelelse ved at trykke dig ind i nyheden her.
Tirsdag den 1. september 2015

XCOM 2 forsinket og Enemy Unknown på vej til PS Vita

BilledeSom en glædelig nyhed på en ellers grå dag, lader det til at XCOM: Enemy Unknown er på vej til Sonys håndholdte PlayStation Vita-konsol. Spillet har netop fået en ESRB-rating, hvor det altså står noteret som en PS Vita-udgivelse. XCOM: Enemy Unknown var blandt de mest roste i 2012, og blev kun bedre af udvidelsen, Enemy Within, året efter. Vita-udgaven har dog fået den fulde titel XCOM: Enemy Unknown Plus, hvilket kan indikere en form for samhørighed med PlayStations Plus-abonnement, som tilbyder ”gratis” spil hver måned. I mellemtiden er efterfølgeren XCOM 2 dog blevet udskudt til den 5. februar 2016, med den sædvanlige forklaring om at spillet skal bruge mere finpudsning. XCOM: Enemy Unknown virker som en oplagt titel til det håndholdte format, og som en udgivelse undertegnede er klar på at gen-investere i.
We want to give you an update on the release date for XCOM 2. We’ve set a high bar for the sequel and the entire team has been working hard to make sure we deliver a great follow-up to Enemy Unknown. We just need a little more time to make it the best possible game.

With XCOM 2, we want to have more depth, more replayability, and more investment in your soldiers and this extension will give us the time we need to deliver on our promise to you.

We appreciate your patience and continued support as we move towards February. Good luck, Commander!
Torsdag den 27. august 2015

Hårdtslående dværge indtager Total War: Warhammer

BilledeDet er ikke meget vi er blevet fodret med fra Total War: Warhammer siden præsentationen i april måned og kun meget lidt nyt under E3. Det gør SEGA og Creative Assembly en smule ved i dag, da de har præsenteret de "dværge-units", som vil figurere i spillet. Longbeards, Ironbreakers og Hammerer er de tre melee-klasser af dværge som Total War: Warhammer vil byde på. Vi havde sat næsen op efter lidt mere kød på traileren, men det er desværre kun koncept-skitser og indledende figurer vi får at se. Det er dog stadig bedre end ingenting overhovedet. Vi kan stadig ikke bidrage med et udgivelsestidspunkt, men videoen kan du se lige her.
Torsdag den 20. august 2015

The Grand Tournament rammer Hearthstone på mandag

BilledeHar du en lille Ivanhoe i blodet, eller bare hang til riddere og rustninger, vil du allerede fra på mandag (24. august) kunne forsøge og fornøje dig med The Grand Tournament-udvidelsen til Hearthstone. Vi fortalte i sidste måned, at der bl.a. vil blive tilføjet 132 nye kort og også byde på den nye game-mechanic, Inspire. Blizzard kunne i går bekræfte, at det er på mandag at det går løs. Community-sitet Hearthpwn har allerede været godt i gang og også data-mined den kommende patch. Der er for første gang spottet referencer til hvad der kunne minde om co-op game mode. Blizzard har dog intet selv sagt fra den front, men måske det kommer i fremtiden. Ville ikke være helt uventet. The Grand Tournament er som udgangspunkt gratis, men du kan betale dig fra en startpakke med af de nye kort.
Mandag den 17. august 2015

Civilization: Beyond Earth Rising Tide er ude 9. oktober

BilledeSkulle du have øremærket Civilization: Beyond Earth - Rising Tide, som en af de titler (udvidelser), som skal bruge efterårsbudgettet på, har 2K Games nu bekræftet, at udvidelsen vil blive udgivet den 9. oktober. Det er godt nok en fredag og langt de fleste spiludgivelser falder på en tirsdag eller en torsdag her i Danmark. 2K Games har ved samme lejlighed gjort en "featurette" trailer tilgængelig, som du naturligvis heller skal snydes for i dag. Er du interesseret i lidt flere gameplay-glimt, kan du se den gameplay-trailer, som blev gjort tilgængelig kort efter E3 messen i juni måned.
Fredag den 14. august 2015

Fallout Shelter kan nu downloades fra Google Play

BilledeHar du som ejer at et Android-apparat kigget misundeligt efter iPhone-ejere der har spillet Fallout Shelter, så kan du altså også hoppe med på vognen nu. Fallout Shelter er netop blevet gjort tilgængeligt via Google Play, hvor de seneste opdateringer fra iOS-versionen naturligvis også er inkluderet. Spillet ankom i går, men hackere har dog allerede været på spil, og bevist at leaderboard-konceptet oftest er ganske formålsløst i spil på Android-platforme. Ikke desto mindre er det værd at kaste sig over for de fleste Fallout-fans, som mangler et fix før Fallout 4 lander til november. Du kan klikke dig ind i nyheden, for at læse den officielle pressemeddelelse.
Torsdag den 23. juli 2015

The Grand Tournament-udvidelse på vej til Hearthstone

BilledeHar du spillet World of Warcraft siden Wrath of the Lich King-udvidelsen, vil gårsdagens præsentation af den næste (kommende) udvidelse til Hearthstone synes bekendt. Blizzard vil være klar med 132 nye kort og en større fokus på "heroes" i The Grand Tournament, som er baseret The Argent Tournament, som du kunne fornøje dig med i Northend (Icecrown). Heste, lanser, riddere er derved på vej i mere blid og især humoristisk afskygning i Hearthstone. Blizzard introducerer også et nye "keyword" - Inspire - med The Grand Tournament og det er især Hero Powers, som vil blive endnu mere potente / vigtige i udvidelsen. The Grand Tournament vil være klar allerede i næste måned og er som udgangspunkt gratis. Vil du have nogle af de 132 nye kort, kan du købe dem for in-game guld eller punge ud for den startpakke med 50 kort som Blizzard tilbyder til £34,99 for PC, Mac og Android-udgaven. iOS-kortene koster lidt mere og kan købes for £39,99. Til den pris får du en startpakke på de første 50 kort. Vi har vedhæftet den fulde pressemeddelelse samt gårsdagens "cinematic" trailer fra Blizzard.
Onsdag den 1. juli 2015

Civilization: Beyond Earth Rising Tide E3 gameplay-trailer

BilledeCivilization: Beyond Earth får sin første udvidelse med Rising Tide i efteråret. Udvidelsen blev fremvist for lukkede døre under E3, men nu har 2K Games' forbarmet sig og udsendt en gameplay-demonstration (walkthrough), så du lige kan få en fornemmelse før det ankommer. I Rising Tide vil du bl.a. kunne udforske planet-havene og udvinde ressourcer fra "floating settlements", som vi allerede har beskrevet da udvidelsen blev introduceret den 18. maj. Tryk dig igennem nyheden her hvis du vil se den nye trailer / gameplay-demonstration.
Onsdag den 17. juni 2015

Flot Heroes of the Storm: Eternal Conflict E3 trailer

BilledeBlizzard kan altså bare det med at lave trailers. Deres fortolking af MOBA-genren er netop ankommet i form af Heroes of the Storm og Blizzard har ikke tænkt sig at hvile sig på laurbærene. De annoncerede i fredags udvidelsen Eternal Conflict, som især bidrager med masser af figurer og omgivelser fra Diablo-universet (bl.a. The Butcher). På nattens E3 PC Gaming Show, kunne de diske op med en ny og lidt større trailer, som du bestemt ikke skal snydes for. Eternal Conflict vil blive sluppet løs allerede den 30. juni.