Til indholdet

Torsdag den 26. november 2015

Blizzard spytter langt flere penge i Hearthstone i 2016

BilledeSå du med fra BlizzCon 2015 og især da Hearthstone finalen blev afviklet, var der masser at glæde sig over. En spændende finale og en vinder, som de færreste havde regnet med på forhånd. Svenske Ostkaka kunne tage fra Blizzcon $100.000 rigere, og selvom det lyder af meget, så var det nærmest peanuts i forhold til hvad der blev uddelt af præmiepenge til seneste DOTA 2 Mesterskab (The International). Activision Blizzards nye eSports-afdeling, har dog luret, at der skal lidt flere penge på bordet og spytter nu fire gange så mange penge (totalt $2 mio.) i 2016-udgaven af Hearthstone World Championships. Blizzard har på deres Hearthstone-side opridset ændringerne, som bl.a. de ni regionale mesterskaber $100.000 i præmiepenge hver. Til finalerne, som vil blive afviklet under næste års BlizzCon messe, er der nu afsat $1 mio., hvoraf de $250.000 går til vinderen. Første afdeling af mesterskabet er allerede i gang i disse dage ved Dreamhack Winter 2015 i Jönköping i Sverige.
Onsdag den 25. november 2015

Age of Charlemagne afsløret som Total War-udvidelse

BilledeEfter rygterumlen i et par uger var der en del Daily Rush'ere, som havde sat næsen op efter en større Total War-afsløring. Derfor var det måske en lunken fornemmelse, da SEGA & Creative Assembly i går kunne introducere Age of Charlemagne, som den første store udvidelse til Total War: Attila. Age of Charlemagne udspiller sig i år 768 og introducerer riddere og flere andre enheder, som passer til tidsepoken. Der er også en helt ny campaign-del med over 50 nye provinser, du kan forsøge at indtage (og dominere). Creative Assembly lover over hundrede timers gameplay. Total War: ATTILA Age of Charlemagne vil være klar til PC allerede den 10. december. Vi er klar med en lille bid af pressemeddelelsen, de første otte screenshots samt den medfølgende trailer (in-engine cinematic).
Mandag den 23. november 2015

Firaxis Games fremviser flotte udendørs-scener i XCOM 2

BilledeFiraxis Games & 2K Games skulle oprindeligt have været klar med XCOM 2 her i denne måned. Spillet var dog en af mange titler, som i det tidlige efterår blev udskudt og ankommer først en 5. februar. Det lader dog ikke helt til at Firaxis ligefrem har spildt tiden og kunne torsdag fremvise en række ganske flotte screenshots af spillets udendørsscener og omgivelser. Vi har set flere billeder af spillet, men det er første gang vi sådan får alvor kommer ud i "det fri". XCOM 2 vil blive udgivet til PC, OSX og Linux. Det er dog specialisterne Feral Interactive, som tager sig af de to sidstnævnte udgaver. Vi har vedhæftet dagens otte screenshots.
Fredag den 13. november 2015

Få godt overblik over Hearthstones League of Explorers

BilledeDu har fra lige efter midnat kunne forsøge dig i Hearthstone med den dugfriske League of Explorers-udvidelse. Den første af tre "wings" er nu tilgængelig og undertegnede har allerede på pinlig vis formået at få smæk af første boss. League of Explorers tilføjer bl.a. en "dicover-mechanic", som ikke helt giver dig nye kort på den vanlige måde, men i stedet smider kort i hånden på dig mens du spiller. Reddit-brugeren BlindDevelopment har været produktiv i de sene nattetimer og lavet en yderst behjælpelig "infographic", som giver dig et ganske klart overblik over tingene, men især oplyser den sandsynlighed er er for at få specifikke (og gode kort) på hånden i kampens hede. Ganske praktisk viden, som du helt sikkert vil kunne drage fordel af.
Mandag den 9. november 2015

Fire nye eventyrere på spil i Hearthstone på fredag

BilledeHearthstone-spillerne fik måske ikke lige helt den permanente co-op gave de havde ventet på BlizzCon, men til gengæld kan de se frem til endnu et lille eventyr i spillets Adventure Mode allerede på fredag. The League of Explorers byder på fire nye personligheder (Elise Starseeker, Reno Jackson, Sir Finley Mrrgglton og Brann Bronzebeard), som du kan hjælpe igennem Orsis, Uldaman Ruined City og sidst men ikke mindst, Hall of Explorers. League of Explorers byder samtidigt på 45 nye kort. Blizzards Battle.net side (inkl. alle spilsiderne) er for øjeblikket under hårdt pres. Om det er tømmermænd efter BlizzCon vides ikke, men der har været store problemer siden i går aftes. Vi har dog inkluderet traileren for League of Explorers, så du lige kan få en forsmag.
Torsdag den 5. november 2015

Prøv co-op i Hearthstone med Tavern Brawl i denne uge

BilledeDer er rigtig mange Hearthstone-spillere, som har fået et stort ønske opfyldt i denne uge. En ny udgave af Tavern Brawl byder nemlig på co-op gameplay, hvor du sammen med en ven kan forsøge at nappe Gearmaster Mechazods skalp. Der har i flere måneder været rygter om, at co-op gameplay ville blive introduceret i Hearthstone og nu er det altså kommet. Det er godt nok en tidsbegrænset oplevelse for nu, men jeg har en ganske god fornemmelse om, at der vil blive talt meget mere om det under BlizzCon som starter i morgen. Tag fat i en makker og prøv se om i ikke sammen kan få has på Mechazod. Jeg forsøgte mig i går og var godt underholdt. Hvis du synes at du allerede kender Gearmaster Mechazod, er det ikke helt tilfældigt. Han huserer i World of Warcraft i Borean Tundra, hvor han har konstrueret en hær af ganske nuttede men dødsensfarlige "Clockwork Gnomes".
Tirsdag den 3. november 2015

Første trailer fra Warcraft-filmen debuterer på BlizzCon

BilledeDet er på fredag at Blizzard åbner dørene til årets BlizzCon-fest. Skulle du være mere interesseret i orker på det store lærred, vil du på førstedagen også kunne se den allerførste trailer fra den Warcraft-film, som Duncan Jones instruerer. Filmen vil får premiere juni måned næste år, men via filmens officielle Twitter-konto har vi nu også fået en ganske fin plakat, hvor Durotan og Lothars ansigter træder ganske tydeligt frem. Der er også dukket et par still-billeder op fra filmen via BuzzHubNews. BlizzCon byder på mesterskaber i stort set alle Blizzards spil og du kan finde en oversigt over de mange turneringer (fredag) og kampe lige her. Vi er på pletten når det går løs. Vil du også se med, kan du købe en "virtuel billet" for €30.
Fredag den 23. oktober 2015

Total War: Warhammer vil blive udgivet den 28. april 2016

BilledeDer har været ganske stor interesse for Total War: Warhammer her på Daily Rush. Harkonnen spottede allerede i går, at SEGA og Creative Assembly kunne fortælle, at spillet ville være klar den 28. april 2016 og derved kunne bidrage med en endelig udgivelsesdato. SEGA kunne også fortælle, at de som måtte forudbestille spillet, vil får den første DLC, Chaos Warriors Race Pack oveni. Den tilføjer tre nye Legendary Lords samt nye mounts og units. Der vil også blive udgivet en særudgave i form af High King Edition, som kun vil blive produceret i 5.000 eksemplarer. Vi har vedhæftet hele gårsdagens pressemeddelelse samt en "in-engine cinematic trailer", som sætter spot Chaos Warriors Race Pack'en.
Mandag den 19. oktober 2015

Koreanske StarCraft II-spillere anklaget for matchfixing

BilledeMatchfixing er bestemt ikke begrænset til dansk fodbold, men har nu også ramt den koreanske eSports scene med en hammer. Det koreanske eSports-forbund, KeSPA, udsendte lørdag nat en udtalelse (på koreansk), som bekræfter at 11 spillere er blevet tiltalt for matchfixing og to allerede har er blevet bortvist på livstid fra konkurrence-gaming. Team Liquid har bidraget med en oversigt over sagen, for de som ikke er koreansk-kyndige. Det er PRIME-holdet som stort set alle er blevet tiltalt og anklaget for at være betalt for at have tabt kampe med vilje under GSL (sæson 1) og SKT Proleague (også første sæson). PRIMEs træner, Gerrard og spilleren YoDa kan nu vente sig bortvisninger på livstid, hvilket KeSPA allerede har bekræftet vil ske. Du kan læse en fuld oversættelse af KeSPA's foreløbige konklusioner i samme indlæg på Team Liquids forum.
Onsdag den 7. oktober 2015

Blizzard er klar med Legacy of the Void prologen i dag

BilledeSelvom det først er den 10. november, at Blizzard udsender tredje og sidste kapital til StarCraft II, kan du allerede i dag forsøge dig med den tre missioners prolog (Whispers of Oblivion) de annoncerede tilbage i juni måned. Som vi også fortalte dengang, vil prologen skabe en bro / sammenhæng mellem Heart of the Swarm og Legacy of the Void. Den er netop ankommet til de europæiske servere i forbindelse med den store omfattende Heart of the Swarm 3.0 patch, som også omfatter en ret så stor revision af spillets interface. Det er bare at starte din Battle.net launcher og så burde opdateringen blive effekturet helt af sig selv. Du kan f.eks. lige tage et smut forbi Blizzard og læse de omfangsrige patch notes imens. Vi har inkluderet en lille video, hvor du hvor meget spillets interface har ændret sig.
Tirsdag den 29. september 2015

Ny trailer klar til Beyond Earth’s Rising Tide-udvidelse

BilledeVi er blot halvanden uge fra Rising Tide-udvidelsen til Civilization: Beyond Earth, og i den forbindelse har vi fået en ny trailer tilsendt, som løfter sløret for nogle af de tiltag som der bliver budt på. Hybrid Affinities er her det helt store salgsargument, og det betyder at du nu vil kunne kombinere Supremacy, Purity og Harmony, med henblik på at kunne udvikle nye enheder, bygninger og så videre. Lad os håbe at Rising Tide vil byde på nok nyt indhold, til et fremragende spil som dog hurtigt kan blive trivielt. Du kan se featurette traileren inde i nyheden, og ellers gøre klar til Rising Tides udgivelse den 9. oktober 2015.
Mandag den 28. september 2015

Blizzard varmer op med ny Legacy of the Void-trailer

BilledeDet er den 10. november at StarCraft II-fans vil kunne dykke ned i tredje og afsluttende del af StarCraft II-sagaen. Der ankommer Legacy of the Void-udvidelsen og vil du sikre dig at du både kommer i rette stemning, og også lige får lidt bedre styr på hvad der er gået for sig indtil nu, bør du denne mandag lige nappe den seneste "Relcamation-trailer med fra Blizzard. Indslaget giver også en forsmag på hvad du kan vente dig. Det er dog leveret som en række småt animerede still-billeder, men bør give dig et par gode ideer. Vi har vedhæftet traileren her.
Torsdag den 17. september 2015

Hårdtslående dværge slår sig løs i Total War: Warhammer

BilledeVi kunne i sidste måned vise bare lidt af Longbeards, Ironbreakers og Hammerers fra Total: War Warhammer. Det var det første glimt af de tre dværge-units som vil være med i spillet. Det var dog skitser og brætspils-figurer vi kunne vise. Siden har SEGA og Creative Assembly sluppet en "cinmatic trailer" løs og i dag har vi så fået den første fremvisning af dværgene i fuld gameplay-forspring. Total War: Warhammer har endnu ikke fået en udgivelsesdato, men vi har vedhæftet både video og et lille uddrag af beskrivelsen til nyheden her.
Onsdag den 16. september 2015

Få dit Total War-fix i overflod med seneste Humble Bundle

BilledeSkulle du endnu ikke have fået stiftet bekendtskab med SEGA & Creative Assemblys Total War-serie, bør du helt bestemt se nærmere på denne uges Humble Bundle. Du bestemt som vanligt (eller næsten) selv prisen og denne uges pakke byder på stort set alt der er udgivet i Total War-serien og også lidt ekstra guf i form af adgang til Total War: Arena betatesten, et Total War: Warhammer oversigtskort og in-game guld til Total War Battles: Kingdom (1000) / Total War: Arena (10.000). Om du får alle godterne med, afhænger af hvor meget du har lyst til at bruge på den samlede pakke. SEGA har også fremsendt en meget tydeligt begejstret pressemeddelelse, som du får et lille uddrag af her. Tak til Scoon for lige at give os et praj.
Humble Bundle welcomes SEGA and Creative Assembly this week for a new Humble Total War Bundle loaded with thousands of hours of content. This bundle features a huge selection of Total War games from Shogun: Total War, all the way to Total War: ROME II – Emperor Edition.

World of Tanks er nu også på vej til PlayStation 4

BilledeWargaming.net har efterhånden fået spredt deres World of Tanks til alle tænkelige formater. Senest er både Xbox 360 og Xbox One blevet inkluderet. Nu kommer turen også til den sidste store platform, da PlayStation 4 gamerne inden længe også kan spille med. Annonceringen er kommet på Tokyo Game Show og nu har Wargamings "Project Lead" på spillet også bidraget med et mere informativt indlæg via den officielle PlayStation blog. PS4-udgaven vil ikke kræve et PS Plus abonnement og alle kan derfor være med. Dertil vil Wargaming diske op med multiplayer-kampe med op til 30 tanks (spillere) og har også en betatest på vej snart. Vi er klar med gårsdagens trailer fra Tokyo.