Til indholdet

Onsdag den 29. oktober 2014

Blizzard bandlyser flere tusinde Hearthstone bot-konti

BilledeBlizzard var i august måned ude med en stor løftet pegefinger efter de havde registreret en del Heathstone-spillere, som tilsyneladende ikke helt var så menneskelige. Brugen af "bots" eller scripts til at spille for sig, er ikke noget nyt, men stadig at betragte som ren snyd. Blizzard har nu bandlyst flere tusinde konti, men overraskende nok, kun gjort bortvisningerne betingede (indtil 2015). Den amerikanske producent plejer gerne at slå noget hårdere end på snyd, hvilket heller ikke har undgået Daily Rush'ernes opmærksomhed.
We've recently banned several thousand Hearthstone accounts that were associated with the use of third-party programs that automate gameplay, otherwise known as “bots” or “botting.” These accounts will be banned until 2015. As we’ve stated, fair play is at the core of the Hearthstone experience, and cheating and botting will not be tolerated.
Onsdag den 22. oktober 2014

Metallica giver koncert på årets BlizzCon messe

BilledeBlizzard har for vante at hente et større band ind som afslutningen på deres BlizzCon messe. Den amerikanske producent kunne dog i går fortælle, at årets musikalske indslag vil blive leveret af ingen ringere end Metallica. Bandet er måske ikke så stort som i halvfemserne, men det er stadig det største navn Blizzard endnu har indfanget. BlizzCon 2014 løber af stablen den 8 - 9. november i Anaheim Convention Center og der er for længst udsolgt. Du kan dog købe en virtuel billet, som giver dig adgang til alt under de to dages Blizzard-fest..
PARIS, France – October 21, 2014 – Metallica is coming to BlizzCon® 2014! On November 8, Blizzard Entertainment’s two-day Warcraft®, StarCraft®, and Diablo® community celebration will culminate with Metallica performing to a sold-out convention crowd, broadcast worldwide through the BlizzCon Virtual Ticket.

“We’re thrilled to have Metallica blowing out our speakers at BlizzCon this year,” said Mike Morhaime, CEO and cofounder of Blizzard Entertainment. “After two full days of epic gaming and intense eSports action, an earth-shaking concert is the perfect sendoff for everyone at the show and watching from home.”
Tirsdag den 7. oktober 2014

eSports pigehold diskvalificeret for at spille som mænd

BilledeEfterdønningerne efter august måneds GamerGate rumler stadig. Så sent som i sidste uge, er Intel kommet godt i klemme efter at have stoppet deres sponsorat af Gamasutra. Nu er der dog for alvor kastet benzin på bålet, efter at Team Dolls tilsyneladende er blevet bortvist fra DOTA 2-turneringen Girls Wars SEA. Diskvalifikationen i sig selv er ikke usædvanlig, men turneringsledelsen fortalte gav som begrundelse, at Team Dolls "spillede som mænd" og at de simpelthen var for gode til at være "piger". Arrangørerne har siden bidraget med et forsøg på en forklaring, som ikke kommer sandheden nævneværdigt nærmere.
An administrator, claiming to know the difference between "girl and boy game style", has commented on the team's midlaner, stating that a girl "can't play like that". It's not clear if event organisers are accusing team Dolls of bringing a boy onto the team, or if the girl in question is simply too good.
Torsdag den 2. oktober 2014

Over 100 nye kort på vej i første Hearthstone-udvidelse

BilledeHar du svært ved at vente på nyhedsstrømmen i næste måned, når BlizzCon 2014 åbner dørene den 7 - 8. november, er der allerede nu sluppet lidt ud før tid. Polygon har talt med Hearthstone produktionschef Jason Chayes, som kunne afsløre et par saftige detaljer om den kommende første "rigtige" udvidelse til Blizzards "card-game". Chayes fortæller bl.a., at der vil være over 100 nye kort. Chayes fortæller envidere, at de for øjeblikket bruger meget tid på at sørge for at Hearthstone rammer rigtigt både i forhold til nytilkomne spillere, men også har udfordringer for de mere hardcore spillere. Hearthstone er allerede en ganske stor succes på streaming- og turnerings-fronten. Senest fik vi danske Filip Samuelsen (NumberguyHS) med i den kommende VM finale ved BlizzCon via en sejr på Dreamhack Stockholm her i weekenden.
"I think we're going to mix it up a little bit with this next release, which will be our first expansion," Chayes said. "It will have a lot more cards. We're talking about more than 100. We are going to have a central theme for how that will all fit together. That'll be the next thing coming up."

Civilization: Beyond Earth gameplay-gennemgang

BilledeHar du læst vores preview af Civilization: Beyond Earth og fået smag for lidt mere, kommer FirAxis og 2K Games dig nu fint til hjælp. De har offentliggjort en gennemgang af spillet, som går lidt udover de 250 "turns" vi måtte skrive om her i sidste uge. Det er bestemt noget du skal nappe med, hvis du er klar til at dykke ned i mere Civilization her den 24. oktober, hvor Beyond Earth ankommer.
Fredag den 26. september 2014

SEGA & Creative Assembly præsenterer Total War: ATTILA

BilledeDer har ellers været en del rygter angående udvidelser til Total War: Rome II, men SEGA & Creative Assembly har helt andre planer. De kunne i går aftes afsløre Total War: ATTILA, som ankommer i løbet af 2015 til PC og Mac. Spillet tager udgangspunkt i Attila, som var den sidste og største af de hunniske konger. Total War: ATTILA foregår fra tiden år 395, som var lige inden Atilla selv kom til magten (406 – 453). Janos Gaspa som er lead på projektet fortæller bl.a. at Creative Assembly re-introducerer elementer som fans har efterspurgt. Det gælder bl.a. familie-træer og "skill trees". Vi er klar med den første trailer og de første billeder.
Onsdag den 17. september 2014

20 mio. spillere har nu forsøgt sig med Hearthstone

BilledeBlizzards spil er meget sjældent forbeholdt de få og deres Hearthstone har nu også ramt ganske bredt. Blizzard kunne i forgårs fortælle, at spillet havde rundet 20 mio. "installs". Store tal, men spillet er som udgangspunkt også gratis, og alle med en Battle.net konto, kan frit forsøge sig. Det er dog stadig ganske imponerende for et spil i en genre, som tidligere kun havde en niche-rolle i det samlede gaming-landskab. Det er ydermere næsten en fordobling af spillerbasen på et halvt år, hvilket er endnu bedre nyheder for Blizzard selv. Hearthstone har tilsyneladende bidt sig fast.
Fredag den 5. september 2014

Total War: Rome II Emperor Edition er ude 16. september

BilledeSEGA & Creative Assembly kunne i går fortælle, at deres Total War: Rome II Emperor Edition vil være ude til PC & Mac den 16. september. Emperer Edition byder på alle tidligere DLC'ere (mini-udvidelser) samt den nye Imperator Augustus Campaign Pack DLC. Har du allerede investeret i Total War: Rome II, får du Augustus DLC'en ganske gratis. En ganske god service fra SEGA, men Emperor Edition er også mest tiltænkt de, som ikke ikke er blevet helt fristet af spillet. Vi er blevet forsynet med to friske screenshots, som du lige kan se her.

BlizzCon 2014 virtuelle billetter kan købes fra i dag

BilledeBlizzCon er absolut en af de fedeste events du kan komme til som gamer. De "rigtige" billetter til årets udgave (7-9 november) er for længst udsolgt og blev det af to omgange på under en time. Blizzard har de seneste par år også leveret showet via en stream. Du kan nu købe dig adgang til samtlige events og alle tre dage via de virtuelle billetter, som Blizzard netop har sat til salg. Billetprisen på €29.99 lyder måske af meget, men har du før enten været til BlizzCon eller overværet showet på anden måde, er det ofte tre dage med masser af god underholdning. Du kan se årets program på det officielle BlizzCon website.
Tirsdag den 2. september 2014

Civilization: Beyond Earth trailer undslipper PAX Prime

BilledeEr du til strategi-genren, har du uden tvivl sigte på Civilization: Beyond Earth. Vi spottede den lidt sent, men på weekendens PAX Prime messe, kunne Firaxis diske op med en over seks minutter lang gameplay-trailer du bestemt ikke skal snydes for. Videoen giver dig en ganske god fornemmelse af det bare lidt mere futuriske gameplay i Civilization: Beyond Earth og spillet synes ganske velpoleret. Det er den 24. oktober at Civilization: Beyond Earth rammer PC, Mac OSX og Linux. Vi har vedhæftet traileren, så du kan se med lige her. Vi er inden længe klar med et preview af spillet.
Tirsdag den 26. august 2014

Nyt Age of Empires-spil på vej til primært touch devices

BilledeAge of Empires-fans fik ellers lige mundvandet på i sving i går, da Microsoft Studios og Smoking Gun Interactive kunne præsentere mere nyt i serien. Age of Empires: Castle Siege blev helt officielt præsenteret, men det er ikke helt den Age of Empires-formular, som vi kender. Spillet er nemlig udviklet med "touch devices" i sigte, selvom det kommer til at spille på en Windows 8 PC, kører det primært på Windows Phone 8. Det betyder en lidt anden spillestil (noget hurtigere), som formodentlig ikke vil appellere til alle. Microsoft er klar med den første trailer allerede nu og kl. 21.00 blænder de op for et live-preview via deres Twitch-kanal. Age of Empires: Castle Siege skulle være klar allerede i næste måned. Du bør lige læse første kommentar på det indlæg på Age of Empires-websitet, hvor spillet præsenteret i går. Ganske underholdende...
Onsdag den 13. august 2014

The Settlers: Kingdoms of Anteria går i beta til september

BilledeHar du sans for overblik når det kommer til at bygge små lokalsamfund, så kan The Settlers: Kingdoms of Anteria måske få dine øjne op. Spillet beskrives som værende en online by-bygger til PC, med mulighed for co-op og et omfattende trading system. Hvis du er tændt alene på Settlers-navnet, så kan du melde dig til den lukkede beta, der for tyskerne starter allerede den 20. august, men for resten af verden den 16. september; det foregår på spillets egen hjemmeside. Tilbage i juni blev den første trailer for spillet sluppet løs, og spillet forventes udgivet i løbet af 2014. Den fulde pressemeddelelse finder du inde i nyheden.

Ubisoft præsenterer Might and Magic: Heroes VII

BilledeMig bekendt er der et par fans af Heroes-serien her på Daily Rush, som næsten med sikkerhed ser frem mod endnu et kapitel i den gamle franchise. Ubisoft har benyttet GamesCom til at slippe en CGI-trailer løs, der skal lægge stemningen for Might & Magic: Heroes VII, der indtil videre blot afslører en udgivelse i 2015. Decideret gameplay må vi altså vente med at kunne nyde, men for nu er der angiveligt mere tur-baseret strategi at se frem til. Hjemmesiden MMH7.com er også blevet åbnet, og her kan du stemme på de faktioner som løbende skal annonceres. Traileren på 1:49 minutter, er naturligvis at finde inde i nyheden.
Onsdag den 23. juli 2014

Danske BetaDwarf har annonceret FORCED 2: The Rush

BilledeVi har før beskrevet danske BetaDwarfs noget unikke måde at få færdiggjort deres første spil, FORCED, på. Efter en noget alternativ vej, blev spillet færdiggjort i oktober måned sidste år og de gæve danske udviklere kunne endelig høste frugten af det hårde arbejde. BetaDwarf med Steffen Kabbelgaard har dog ikke i sinde at slippe speederen nu, hvor det går godt og de kunne i går fortælle, at de vil være klar med en toer i form af FORCED 2: The Rush i løbet af 2015. Spillet har nu fået sin egen Steam-side, hvor det er ganske tydeligt, at de danske udviklere har hentet endog meget stor inspiration fra Blizzards Hearthstone. Vi havde gerne set BetaDwarf udvise bare lidt mere originalitet, da potentialet bestemt er der. Men lad os se. Vi vil her efter sommerferien besøge de danske udviklere og forhåbentlig se nærmere på Forced 2, som allerede vil blive vist frem på GamesCom i næste måned.
“From our meager beginnings as a passionate development studio with the drive to survive, we are excited to now announce that we are working on the next iteration of our flagship title, FORCED. FORCED 2: The Rush is an innovative sequel that offers Rogue-like competitions, deck building, and tight action controls!
Mandag den 21. juli 2014

Hearthstone-spillerne kan springe i Naxxramas på onsdag

BilledeHearthstone er for de fleste et spil, som for alvor er sjovt i multiplayer. Blizzard har dog nu annonceret, at de lægger for med første "wing" af udvidelsen Curse of Naxxramas allerede på onsdag, så singleplayer-folket kan prøve kræfter med samme dungeon / raid, som bl.a. World of Warcraft-spillere har kunne boltre sig i i årevis. Det er i første omgang Arachnid Quarter, som bliver åbnet helt gratis, men de tre resterende "wings" vil koste dig 700 guld / €5.99 pr. styk. Du kan også vælge at købe dig adgang til samtlige "wings" (Arachnid Quarter, Plague Quarter, Military Quarter, Construct Quarter og så Frostwyrm Lair) på én gang. Der bydes også på Heroic Mode (når samtlige bosser i én wing er klaret). Du kan springe forbi Blizzards Heartstone-side på Battle.net og læse mere.