mandag, september 26, 2016

Total War: Warhammer The Grim & The Grave DLC ankommer 1. september

Legendary Lords, nye battlefield units fem nye maps. The Grim & The Grave ankommer DLC 1. september til Creative Assemblys Total War: Warhammer.

Frederick Barbarossa og Philip II introduceret i Civilization VI

Firaxis afslører at bliver Frederick Barbarossa og Philip II som styrer de tyske og spanske invasions-drømme i Civilization VI. Vi er klar med to trailers i dag.

Gwent betatest forsinket og starter først den 25. oktober

Kortspillet fra The Witcher-folkene, Gwent, skulle have haft sin første lukkede betatest i september. Det sker nu først den 25. oktober, da CD Projekt RED har brug for lidt mere tid.
video

Firaxis fremviser Skyternes leder Tomyris i Civilization VI

2K Games & Firaxis fortsætter deres rundtur i Civilization VI i dag med Skyternes leder Tomyris. Skyterne var et iransk nomadisk folk, som første gang er beskrevet 800 f.Kr.

StarCraft HD rygtes at være på vej fra Blizzard

Vil Blizzard afsløre StarCraft HD allerede ved StarCraft 2 World Championship Series i september? Koreanske iNews24 hæver at have flere pålidelige kilder.
video

Dom Pedro II er Brasiliens leder i Civilization VI

Det bliver Brasiliens sidste og mest respekterede monark, Dom Pedro II, som bliver Brasiliens leder i Civilization VI. FirAxis er i dag klar med flere smagsprøver.

Næste Hearthstone eventyr tager dig til Karazhan den 12. august

På eventur med Medivh i Karazhan. Hearthstone eventyret One Night in Karazhan er klar den 12. august. Fire nye wings, 45 nye kort og en prolog mission, som Blizzard giver dig gratis.
video

Kleopatra leder Egypten med jernhånd i Civilization VI

Vi kunne for en uge siden fortælle, at Dronning Victoria optræder som Englands leder i Civilization VI. Hun bliver dog ikke den eneste kvindelige regent i spillet. Firaxis kan i dag...
video

Dronning Victoria bliver Englands leder i Civilization VI

Tidligere Civilization-udgivelser har haft Dronning Elizabeth som Englands leder, men som tiderne skifter i virkelighedens England, lige så er det tilfældet i Civilization VI.I den seneste trailer bliver vi præsenteret for...
video

Civilization VI E3 walk-through er nu tilgængelig for alle

Der er formentlig mere end en håndfuld Daily Rush'ere som spændt ser frem til Civilization VI den 21. oktober. 2K Games og Firaxis har nu gjort den 12 minutter lange E3...
- Annonce -

SENESTE