Til indholdet
  • Total War: Attila (PC)
  • Civilization: Beyond Earth (PC)
  • Civilization: Beyond Earth preview (PC)


Fredag den 24. april 2015

Næste Overlord-spil sætter fokus på 4-player Co-Op

BilledeCodemasters kunne i går præsentere deres næste Overlord-spil. Til forskel fra de to foregående spil i serien, vil der i Overlord: Fellowship of Evil være fokus på 4-player Co-Op. Codemasters har, udover en håndfuld screenshots, bidraget med en officiel trailer, men også en lidt mere forklarende video, hvor de britiske udviklere fortæller lidt mere om tankerne bag spillet. Vi har vedhæftet sidstnævnte samt et uddrag af gårsdagens pressemeddelelse. Overlord ventes klar allerede i år til PC, PlayStation 4 og Xbox One. En mere præcis udgivelsesdato vil Codemasters ikke ud med endnu.
Torsdag den 23. april 2015

Total War: Warhammer trilogi officielt annonceret

BilledeAllerede i januar måned fik vi for første gang nys omkring SEGA & Creative Assemblys Total War: Warhammer. I går eftermiddags kunne Creative Assembly så endelig helt officielt åbne munden og fortælle, at Total War: Warhammer vil være det første spil i en trilogi og samtidig vil være det "mest omfattende" Warhammer-spil til dato. Gårsdagens pressemeddelelse bidrager med en ikke helt så fokuseret af det gameplay du kan vente dig og den lover også yderligere DLC / udvidelser til de nu tre planlagte spil. Total War: Warhammer vil være på banen "snart" til PC, Mac og også SteamOS. Du kan se den trailer (cinematic), som fulgte annonceringen til dørs i går. Der er allerede godt gang i debatten omkring spillet i vores forum.
Onsdag den 15. april 2015

Hearthstone er nu klar på iPhones & Android-telefoner

BilledeEfter et par uger med ganske solide rygter, Har Blizzard nu udgivet deres ultra populære Hearthstone i en "mobil-udgave" til iPhones og Android-telefoner. Derved har en af de største tidsrøvere ved fingerspidserne og undertegnede blev allerede ramt i går og har fået alt for lidt søvn. Blizzard har lavet interfacet en smule om og tilpasset spillet, så det fungerer ganske glimrende med den lidt mindre skærm. Mobil-udgaven synkroniserer fuld ud med de større udgaver, og du kan således nu spille videre i bussen på vej til arbejde - eller når du end lyster. For iPhone-udgaven, kræver det en iPhone 4S eller nyere. Vi har testet det på 6'eren og 6 Plus'eren og der er oplevelsen helt på højde med PC & Mac-udgaven. Der er allerede en del af jer som har spottet nyheden.
PARIS, France. - April 16, 2015 - Calling all mobile duelists, it’s time to take your decks on the go—Hearthstone®: Heroes of Warcraft™ is now playable on iOS® and Android™ mobile phones. This version features an all-new interface specially crafted for smaller screens, making it easier than ever to keep the fun of Hearthstone at your fingertips.

“We’re excited to welcome mobile gamers to the Hearthstone community,” said Mike Morhaime, CEO and cofounder of Blizzard Entertainment. “Hearthstone’s quick, super-accessible gameplay is perfect for gaming on the go, and with the mobile versions it’s incredibly easy to jump into a match and have some fun.”
Torsdag den 2. april 2015

Starcraft 2: Legacy of the Void sender beta-invites ud nu

BilledeDer er stadig masser af liv I Starcraft 2, og har du meldt dig til at modtage beta-invitationer for den titel, så skal du altså holde øje med din indbakke I disse dage. Blizzard er nemlig begyndt at sende invitationer ud, til de håbefulde gamere der ønsker en forsmag på næste kapitel i sci-fi-serien. Som sædvanlig skal du blot tilmelde dig via din battle.net-konto, hvor faktorer som dine PC-specs, din aktivitet i Starcraft 2 og en lille smule held, er faktorer der spiller ind, på hvor vidt om du bliver udvalgt. Der er også sluppet nogle patch-detaljer løs, som kan findes lige her.
Torsdag den 12. marts 2015

Total War fejrer sine første 15 år i tre minutter lang trailer

BilledeTotal War har markeret sig som en af de mest komplekse serier i strategi-genren, og nyder da også en dedikeret fanbase over det meste af kloden. Her på Daily Rush snakkes der også livligt om seneste kapitel i franchisen, omhandlende Hunnerkongen Attila, og for dem der har spillet med siden det oprindelige Shogun i 2000, kan et nostalgisk tilbageblik nok redde det meste af en eftermiddag. Hvis du har tre minutters overskud, kan du altså klikke dig ind i nyheden, for at se traileren der markerer seriens femtende år. Et stort tillykke lyder i hvert fald her fra redaktionen.
Mandag den 16. februar 2015

Peter Molyneux er færdig med at snakke med pressen

BilledeGaming-veteran og 22cans-stifter, Peter Molyneux, har haft særdeles hård modvind den sidste uges tid, hvilket vores forum også har bemærket. Med udskudte udgivelsesdatoer, en overvurderet tillid til egne evner og en konkurrencevinder der ikke har modtaget sin præmie, er der ikke så få betænkeligheder ved Godus og den hype Molyneux har forsøgt at skabe omkring spillet. Stormen har nu resulteret i at Molyneux ikke længere vil tale med pressen, hvilket han fortæller i et interview med The Guardian. Hvordan fremtiden for Godus ser ud, må vi altså indtil videre blot gisne om.
“I love working on games, it is my life. I am so honoured to be a part of the games industry, but I understand that people are sick of hearing my voice and hearing my promises. So I’m going to stop doing press and I’m going to stop talking about games completely. And actually I’m only giving you this interview now in answer to this terrible and awful, emotional time over the last three days. I think honestly the only answer to this is for me to completely stop talking to the press.”
Mandag den 19. januar 2015

Strategi-rumkamp annonceret med Sid Meier's Starships

BilledeRumspil har fået lidt af en renæssance efter David Braben & Chris Roberts er vendt tilbage med Elite: Dangerous og Star Citizen. Dog kommer 2K Games og Firaxis annoncering af Sid Meier's Starships i dag som en fin overraskelse. Der er tale om et tur-baseret rumstrategispil, i den stil vi kender fra Sid Meier's Civilization m.fl. Det er GameSpot som har fået lov at bryde nyheden og spillet ankommer allerede her i første kvartal til PC (via Steam), Mac og iPad. Ifølge 2K Games vil der være "cross-connectivity" mellem Starships og Civilization: Beyond Earth. Sid Meier's Starships er udviklet af et mindre hold hos Firaxis og er skal derfor ikke sætte snuden op efter et spil i den traditionelle Civilization-størrelse. Vi er klar med den første trailer fra det kommende spil.
Onsdag den 14. januar 2015

Total War: Warhammer formodentlig afsløret før tid

BilledeVenter du snart på et nyt udspil fra SEGA & Creative Assembly med henblik på deres Total War-serie, er Total War: Warhammer et rigtig godt bud på navnet på det næste og kommende spil. En bruger på Total War Center kaldet StormOfRazors har fået tilsendt "The Art of Total War" bogen, som først officielt er på gaden den 23. januar. Her skriver Creative Assemblys Mike Simpson, at de har planer om at give Total War-serien en "fantasy-setting" og nævner specifikt titlen: Total War: Warhammer. Mon ikke vi indenfor et par dage hører noget officielt fra enten SEGA eller Creative Assembly. Tilbage i september måned sidste år ventede vi en større nyhed, men måtte nøjes med Total War: Attila.
Mandag den 15. december 2014

Cities XXL kan blive spillet som SimCity burde have været

BilledeSidder du stadig med skuffelse printet ind i hukommelsen, over Electronic Arts’ og Maxis’ SimCity fra sidste år? Så kan du nu se frem mod den nærmeste konkurrent, i form af efterfølgeren til Cities XL, der i denne omgang har fået et ekstra X i titlen. Der er hverken udgivelsesdato, platforme eller anden info at komme efter, men derimod en trailer, der mere end understreger at der kan bygges byer, som kan slå de fleste konkurrenter af banen. Det er godt nok kun en teaser trailer, men der er rigeligt med guf at hente, på de godt 62 sekunder, som traileren for Cities XXL varer.
Onsdag den 3. december 2014

Goblins & Gnomes indtager Hearthstone den 9. december

BilledeBlizzard kunne i forbindelse med BlizzCon 2014 i sidste måned afsløre den kommende Hearthstone-udvidelse, Goblins & Gnomes. De kunne så i går præcisere det en smule yderlige og det vil for europæerne allerede på tirsdag, at udvidelsen lander. Der vil være 129 nye kort, som nok skal kunne ruske lidt op i de "favorit-decks", som mange af de gode Hearthstone-spillere efterhånden har vænnet sig til. Som navnet også antyder holder både Goblins og Gnomes af at bygge maskiner og djævelske bomber, som vil kunne overraske mange. World of Warcraft-spillerne vil i hvert fald kunne genkende en del af disse. Vi har vedhæftet sidste måneds trailer, hvis du ikke allerede har set den.
Tirsdag den 25. november 2014

Total War: Attila ankommer den 17. februar 2015

BilledeSEGA & Creative Assembly kunne i går aftes sætte en dato på ankomsten af deres Total War: Attila. Det er den 17. februar 2015 du skal sætte kryds i kalenderen, hvis du skulle have lyst til en strategi-omgang med den vel nok mest velkendte hunniske konge. SEGA fortæller også, at du vil kunne nappe den første DLC (The Viking Forefathers Culture Pack), hvis du trykker på aftrækkeren nu og forudbestiller spillet. Der er også en Special Edition-udgave af spillet tilgængelig, som bl.a. byder på en Attila-biografi og en større plakat af den farlige kriger. Vi har vedhæftet The Viking Forefathers Culture Pack traileren, som SEGA nu også har gjort tilgængelig.
Mandag den 10. november 2014

Hearthstone vil snart blive invaderet af goblins og gnomer

BilledeDiablo III-folket kan måske føle sig lidt snydt efter BlizzCon nu er overstået, men der var også nyt til Hearthstone-spillene. Især de af jer som holder af goblins og gnomer. Med titlen Goblins vs Gnomes vil Blizzard allerede i december diske op med endnu en udvidelse til Hearthstone som består af 129 nye kort. Ved Blizzcon blev amerikanske Firebat kåret som den første verdensmester efter en imponerende sejr over kinesiske Tiddler Celestrial. Du kan (gen)se kampene via YouTube. Vi er klar med Blizzards Goblins vs. Gnomes pressemeddelelse samt traileren som de fremviste ved fredagens præsentation.

StarCraft II trilogien afsluttes med Legacy of the Void

BilledeSelvom Overwatch helt sikkert tog de største overskrifter, var StarCraft II finalen ved BlizzCon 2014 en klokkeklar demonstration af, præcis hvor stor en eSport StarCraft II har udviklet sig til. I en højspændt finale slog Life favoritten MMA og det gik ikke stille for sig. StarCraft II-folket kan nu se frem til afslutningen af trilogien, som hidtil har budt på Wings of Liberty og Heart of the Swarm. Blizzard vil (formentlig) i løbet af 2015 være klar med StarCraft 2: Legacy of the Void. Der er bl.a. nye (og tilbageværende) units og to nye co-op modes (Archon Mode & Allied Commanders). Blizzard fortæller også, at Legacy of the Void også vil være tilgængeligt som "stand-alone", så du derved ikke "behøver" de to foregående udvidelser / kapitler. Vi er klar med både pressemeddelelse samt endnu en overbevisende Blizzard-trailer. Du bør dertil lige tage et smut forbi det nyoprettede Legacy of the Void website.
Tirsdag den 4. november 2014

Eye of Azshara kan blive annonceret på BlizzCon 2014

BilledeDet er på fredag at BlizzCon 2014 går i gang og allerede nu er der godt gang i rygtemøllen. En europæisk varemærkeregistrering af "Eye of Azshara" er bl.a. blevet spottet. Flere spekulerer nu over, om det er den forventede næste udvidelse til Hearthstone. Navnet har dog især relevans til Blizzards Warcraft-univers og med Blizzards fornyede fokus på World of Warcraft, kunne det også være en mulig kandidat. Skal du ikke selv til BlizzCon, har du stadig mulighed for "at være med virtuelt". Det er dog ikke helt billigt.
Onsdag den 29. oktober 2014

Blizzard bandlyser flere tusinde Hearthstone bot-konti

BilledeBlizzard var i august måned ude med en stor løftet pegefinger efter de havde registreret en del Heathstone-spillere, som tilsyneladende ikke helt var så menneskelige. Brugen af "bots" eller scripts til at spille for sig, er ikke noget nyt, men stadig at betragte som ren snyd. Blizzard har nu bandlyst flere tusinde konti, men overraskende nok, kun gjort bortvisningerne betingede (indtil 2015). Den amerikanske producent plejer gerne at slå noget hårdere end på snyd, hvilket heller ikke har undgået Daily Rush'ernes opmærksomhed.
We've recently banned several thousand Hearthstone accounts that were associated with the use of third-party programs that automate gameplay, otherwise known as “bots” or “botting.” These accounts will be banned until 2015. As we’ve stated, fair play is at the core of the Hearthstone experience, and cheating and botting will not be tolerated.