Til indholdet
  • Total War: Attila (PC)
  • Civilization: Beyond Earth (PC)
  • Civilization: Beyond Earth preview (PC)


Mandag den 25. maj 2015

Første glimt af Total War: Arena i kort teaser-trailer

BilledeNogle få af jer er allerede i gang med at spille Total War: Arena, men det lader til at der nu skal bruges flere testere. I fredags dukkede der nemlig en teaser-trailer op, som udover korte glimt af både grafik og gameplay, også opfordrer til at melde sig til den igangværende alpha-test. At dømme ud fra traileren, så ligner det at kampene snildt kan matche skalaen fra de ”sædvanlige” udgivelser. Hvis kvaliteten af f.eks. Total War: Attila kan komprimeres til en velfungerende free-to-play-model, så kan det godt være en titel der er værd at holde øje med. Vil du melde dig til alphaen, foregår det via spillets egen hjemmeside og den korte teaser finder du inde i nyheden.
Tirsdag den 19. maj 2015

STALKER-udviklernes næste spil vil være Cossacks 3

BilledeDet er efterhånden længe siden vi har hørt noget fra ukrainske GSC Game World. Forklaringen har vi dog fået her i dag. Bedst som vi troede at de pønsede på endnu et S.T.A.L.K.E.R-spil, har de kastet sig over en hel anden genre. De har i al hemmelighed arbejdet på Cossacks 3 de seneste måneder og først i dag åbnet bare lidt op for posen. Spillet tager udgangspunkt i Europa i sytten- og attenhundredetallet og GSC beskriver det som et "udvidet remake" af det første og ganske glimrende Cossacks-spil fra 2001. Du kan dog forvente dig kampe i lidt større målestok denne gang. GSC lover 10.000 units i kamp på én gang. Cossacks 3 vil være klar i sidste kvartal af 2015 til PC, Mac og Linux. Vi er klar med de første tre (to) screenshots og en beskrivelse fra udviklerne selv.
Mandag den 18. maj 2015

Civilization: Beyond Earth - Rising Tide annonceret

BilledeSkulle du have mod på mere Civilization og især i afskygning af sidste års Beyond Earth, er 2K Games i dag kommet med en glædelig meddelelse. Du vil i efteråret kunne fortsætte udforskningen i form af udvidelsen Rising Tide. Med Rising Tide, vil du bl.a. kunne udforske planethave og også udvinde ressourcer fra disse via "foating settlements". Der kommer nye traits, som du kan benytte til at finpudse dine diplomatiske evner. Der er også blevet plads et nyt "artifact-system" i Rising Tide. Indtil videre er der kun planlagt en PC-udgave (Mac følger nok senere) og 2K Games oplyser en vejledende pris på $29.99. Vi har vedhæftet de to første screenshots samt den fulde pressemeddelelse, som går lidt mere i detaljer omkring de nye tilføjelser.
Onsdag den 13. maj 2015

Europæiske Hearthstone-spillere får to gratis kort-pakker

BilledeHar du spillet Hearthstone i sidste uge, har du uden tvivl bemærket at Blizzard har haft endog meget knas med deres infrastruktur. Det har til tider været så udtalt, at flere slet ikke har være i stand til at gennemføre et spil i flere dage. Det har Blizzard nu erkendt, og giver de europæiske spillere to gratis "packs", som et plaster på såret. Måske Blizzard skulle bruge nogle ekstra ressourcer på deres europæiske support-afdeling. Det er ganske konsekvent her i Europa, at der er størst problemer deres servere. Det gælder også f.eks. World of Warcraft.
As a thank-you for bearing with us, ALL Hearthstone accounts in the European Hearthstone region created prior to May 3, 2015 will enjoy two free Classic Hearthstone card packs, free of charge.

The card packs can be found in the “Open Packs” section, and will be delivered to your account within 24 hours. No need to rush; these packs never expire.
Onsdag den 6. maj 2015

Blizzards Hearthstone har nu rundet 30 mio. spillere

BilledeDer er ingen tvivl om at Blizzards Hearthstone er en stor succes. Sidste måneds ankomst på smartphones (iOS / Android), har helt sikkert også haft en effekt på spillertilgangen. Blizzard kunne i går, via deres Hearthstone Twitter-feed, meddele at spillet nu har rundet 30 mio. spillere som har forsøgt sig. Hearthstone er undfanget og udviklet af en forholds lille hold hos Blizzard (oprindeligt kun seks udviklere) og vil uden tvivl give den amerikanske udvikler mere blod på tanden for lignende projekter fremover.
BY THE POWER OF RAGNAROS, 30 million players have joined us by the hearth! Thanks for pulling up a chair!
Fredag den 24. april 2015

Næste Overlord-spil sætter fokus på 4-player Co-Op

BilledeCodemasters kunne i går præsentere deres næste Overlord-spil. Til forskel fra de to foregående spil i serien, vil der i Overlord: Fellowship of Evil være fokus på 4-player Co-Op. Codemasters har, udover en håndfuld screenshots, bidraget med en officiel trailer, men også en lidt mere forklarende video, hvor de britiske udviklere fortæller lidt mere om tankerne bag spillet. Vi har vedhæftet sidstnævnte samt et uddrag af gårsdagens pressemeddelelse. Overlord ventes klar allerede i år til PC, PlayStation 4 og Xbox One. En mere præcis udgivelsesdato vil Codemasters ikke ud med endnu.
Torsdag den 23. april 2015

Total War: Warhammer trilogi officielt annonceret

BilledeAllerede i januar måned fik vi for første gang nys omkring SEGA & Creative Assemblys Total War: Warhammer. I går eftermiddags kunne Creative Assembly så endelig helt officielt åbne munden og fortælle, at Total War: Warhammer vil være det første spil i en trilogi og samtidig vil være det "mest omfattende" Warhammer-spil til dato. Gårsdagens pressemeddelelse bidrager med en ikke helt så fokuseret af det gameplay du kan vente dig og den lover også yderligere DLC / udvidelser til de nu tre planlagte spil. Total War: Warhammer vil være på banen "snart" til PC, Mac og også SteamOS. Du kan se den trailer (cinematic), som fulgte annonceringen til dørs i går. Der er allerede godt gang i debatten omkring spillet i vores forum.
Onsdag den 15. april 2015

Hearthstone er nu klar på iPhones & Android-telefoner

BilledeEfter et par uger med ganske solide rygter, Har Blizzard nu udgivet deres ultra populære Hearthstone i en "mobil-udgave" til iPhones og Android-telefoner. Derved har en af de største tidsrøvere ved fingerspidserne og undertegnede blev allerede ramt i går og har fået alt for lidt søvn. Blizzard har lavet interfacet en smule om og tilpasset spillet, så det fungerer ganske glimrende med den lidt mindre skærm. Mobil-udgaven synkroniserer fuld ud med de større udgaver, og du kan således nu spille videre i bussen på vej til arbejde - eller når du end lyster. For iPhone-udgaven, kræver det en iPhone 4S eller nyere. Vi har testet det på 6'eren og 6 Plus'eren og der er oplevelsen helt på højde med PC & Mac-udgaven. Der er allerede en del af jer som har spottet nyheden.
PARIS, France. - April 16, 2015 - Calling all mobile duelists, it’s time to take your decks on the go—Hearthstone®: Heroes of Warcraft™ is now playable on iOS® and Android™ mobile phones. This version features an all-new interface specially crafted for smaller screens, making it easier than ever to keep the fun of Hearthstone at your fingertips.

“We’re excited to welcome mobile gamers to the Hearthstone community,” said Mike Morhaime, CEO and cofounder of Blizzard Entertainment. “Hearthstone’s quick, super-accessible gameplay is perfect for gaming on the go, and with the mobile versions it’s incredibly easy to jump into a match and have some fun.”
Torsdag den 2. april 2015

Starcraft 2: Legacy of the Void sender beta-invites ud nu

BilledeDer er stadig masser af liv I Starcraft 2, og har du meldt dig til at modtage beta-invitationer for den titel, så skal du altså holde øje med din indbakke I disse dage. Blizzard er nemlig begyndt at sende invitationer ud, til de håbefulde gamere der ønsker en forsmag på næste kapitel i sci-fi-serien. Som sædvanlig skal du blot tilmelde dig via din battle.net-konto, hvor faktorer som dine PC-specs, din aktivitet i Starcraft 2 og en lille smule held, er faktorer der spiller ind, på hvor vidt om du bliver udvalgt. Der er også sluppet nogle patch-detaljer løs, som kan findes lige her.
Torsdag den 12. marts 2015

Total War fejrer sine første 15 år i tre minutter lang trailer

BilledeTotal War har markeret sig som en af de mest komplekse serier i strategi-genren, og nyder da også en dedikeret fanbase over det meste af kloden. Her på Daily Rush snakkes der også livligt om seneste kapitel i franchisen, omhandlende Hunnerkongen Attila, og for dem der har spillet med siden det oprindelige Shogun i 2000, kan et nostalgisk tilbageblik nok redde det meste af en eftermiddag. Hvis du har tre minutters overskud, kan du altså klikke dig ind i nyheden, for at se traileren der markerer seriens femtende år. Et stort tillykke lyder i hvert fald her fra redaktionen.
Mandag den 16. februar 2015

Peter Molyneux er færdig med at snakke med pressen

BilledeGaming-veteran og 22cans-stifter, Peter Molyneux, har haft særdeles hård modvind den sidste uges tid, hvilket vores forum også har bemærket. Med udskudte udgivelsesdatoer, en overvurderet tillid til egne evner og en konkurrencevinder der ikke har modtaget sin præmie, er der ikke så få betænkeligheder ved Godus og den hype Molyneux har forsøgt at skabe omkring spillet. Stormen har nu resulteret i at Molyneux ikke længere vil tale med pressen, hvilket han fortæller i et interview med The Guardian. Hvordan fremtiden for Godus ser ud, må vi altså indtil videre blot gisne om.
“I love working on games, it is my life. I am so honoured to be a part of the games industry, but I understand that people are sick of hearing my voice and hearing my promises. So I’m going to stop doing press and I’m going to stop talking about games completely. And actually I’m only giving you this interview now in answer to this terrible and awful, emotional time over the last three days. I think honestly the only answer to this is for me to completely stop talking to the press.”
Mandag den 19. januar 2015

Strategi-rumkamp annonceret med Sid Meier's Starships

BilledeRumspil har fået lidt af en renæssance efter David Braben & Chris Roberts er vendt tilbage med Elite: Dangerous og Star Citizen. Dog kommer 2K Games og Firaxis annoncering af Sid Meier's Starships i dag som en fin overraskelse. Der er tale om et tur-baseret rumstrategispil, i den stil vi kender fra Sid Meier's Civilization m.fl. Det er GameSpot som har fået lov at bryde nyheden og spillet ankommer allerede her i første kvartal til PC (via Steam), Mac og iPad. Ifølge 2K Games vil der være "cross-connectivity" mellem Starships og Civilization: Beyond Earth. Sid Meier's Starships er udviklet af et mindre hold hos Firaxis og er skal derfor ikke sætte snuden op efter et spil i den traditionelle Civilization-størrelse. Vi er klar med den første trailer fra det kommende spil.
Onsdag den 14. januar 2015

Total War: Warhammer formodentlig afsløret før tid

BilledeVenter du snart på et nyt udspil fra SEGA & Creative Assembly med henblik på deres Total War-serie, er Total War: Warhammer et rigtig godt bud på navnet på det næste og kommende spil. En bruger på Total War Center kaldet StormOfRazors har fået tilsendt "The Art of Total War" bogen, som først officielt er på gaden den 23. januar. Her skriver Creative Assemblys Mike Simpson, at de har planer om at give Total War-serien en "fantasy-setting" og nævner specifikt titlen: Total War: Warhammer. Mon ikke vi indenfor et par dage hører noget officielt fra enten SEGA eller Creative Assembly. Tilbage i september måned sidste år ventede vi en større nyhed, men måtte nøjes med Total War: Attila.
Mandag den 15. december 2014

Cities XXL kan blive spillet som SimCity burde have været

BilledeSidder du stadig med skuffelse printet ind i hukommelsen, over Electronic Arts’ og Maxis’ SimCity fra sidste år? Så kan du nu se frem mod den nærmeste konkurrent, i form af efterfølgeren til Cities XL, der i denne omgang har fået et ekstra X i titlen. Der er hverken udgivelsesdato, platforme eller anden info at komme efter, men derimod en trailer, der mere end understreger at der kan bygges byer, som kan slå de fleste konkurrenter af banen. Det er godt nok kun en teaser trailer, men der er rigeligt med guf at hente, på de godt 62 sekunder, som traileren for Cities XXL varer.
Onsdag den 3. december 2014

Goblins & Gnomes indtager Hearthstone den 9. december

BilledeBlizzard kunne i forbindelse med BlizzCon 2014 i sidste måned afsløre den kommende Hearthstone-udvidelse, Goblins & Gnomes. De kunne så i går præcisere det en smule yderlige og det vil for europæerne allerede på tirsdag, at udvidelsen lander. Der vil være 129 nye kort, som nok skal kunne ruske lidt op i de "favorit-decks", som mange af de gode Hearthstone-spillere efterhånden har vænnet sig til. Som navnet også antyder holder både Goblins og Gnomes af at bygge maskiner og djævelske bomber, som vil kunne overraske mange. World of Warcraft-spillerne vil i hvert fald kunne genkende en del af disse. Vi har vedhæftet sidste måneds trailer, hvis du ikke allerede har set den.