Til indholdet
  • Hearthstone er nu åben for alle
  • XCOM: Enemy Within anmeldelse (PC)
  • Billeder & screenshots fra BlizzCon 2013


Onsdag den 23. juli 2014

Danske BetaDwarf har annonceret FORCED 2: The Rush

BilledeVi har før beskrevet danske BetaDwarfs noget unikke måde at få færdiggjort deres første spil, FORCED, på. Efter en noget alternativ vej, blev spillet færdiggjort i oktober måned sidste år og de gæve danske udviklere kunne endelig høste frugten af det hårde arbejde. BetaDwarf med Steffen Kabbelgaard har dog ikke i sinde at slippe speederen nu, hvor det går godt og de kunne i går fortælle, at de vil være klar med en toer i form af FORCED 2: The Rush i løbet af 2015. Spillet har nu fået sin egen Steam-side, hvor det er ganske tydeligt, at de danske udviklere har hentet endog meget stor inspiration fra Blizzards Hearthstone. Vi havde gerne set BetaDwarf udvise bare lidt mere originalitet, da potentialet bestemt er der. Men lad os se. Vi vil her efter sommerferien besøge de danske udviklere og forhåbentlig se nærmere på Forced 2, som allerede vil blive vist frem på GamesCom i næste måned.
“From our meager beginnings as a passionate development studio with the drive to survive, we are excited to now announce that we are working on the next iteration of our flagship title, FORCED. FORCED 2: The Rush is an innovative sequel that offers Rogue-like competitions, deck building, and tight action controls!
Mandag den 21. juli 2014

Hearthstone-spillerne kan springe i Naxxramas på onsdag

BilledeHearthstone er for de fleste et spil, som for alvor er sjovt i multiplayer. Blizzard har dog nu annonceret, at de lægger for med første "wing" af udvidelsen Curse of Naxxramas allerede på onsdag, så singleplayer-folket kan prøve kræfter med samme dungeon / raid, som bl.a. World of Warcraft-spillere har kunne boltre sig i i årevis. Det er i første omgang Arachnid Quarter, som bliver åbnet helt gratis, men de tre resterende "wings" vil koste dig 700 guld / €5.99 pr. styk. Du kan også vælge at købe dig adgang til samtlige "wings" (Arachnid Quarter, Plague Quarter, Military Quarter, Construct Quarter og så Frostwyrm Lair) på én gang. Der bydes også på Heroic Mode (når samtlige bosser i én wing er klaret). Du kan springe forbi Blizzards Heartstone-side på Battle.net og læse mere.
Tirsdag den 8. juli 2014

Intro Bots skal bringe nye spillere til League of Legends

BilledeHvis du endnu ikke har rørt League of Legends fordi du forventer at få en røvfuld af de hærdede spillere, så er der snart argument for at prøve sig ad alligevel. Riot Games har meldt ud at de er ved at sikre en mere brugervenlig entré til spillet. ”Intro Bots” skal sikre en mere tilgængelig indgang, så du kan slippe for den krampe det er at introducere de uindviede til den populære MOBA. Der vil være mulighed for at lære de helt basale teknikker, og en bred vifte af ”dos and don’ts” som nye spillere ikke nødvendigvis er bekendt med. Detaljerne er at finde på den officielle League of Legends-side, så nu kan du måske lokke de sidste tvivlere til at spille med dig.
As a veteran player, it’s easy to forget all the things a brand-new player has to pick up. I’m sure we all remember some of the strange things we did when we first started playing – perhaps trying to smite champions or use abilities on turrets. We see new players of all sorts struggle with the same basics time and again, and even Beginner Co-Op vs AI matches often prove too much at once with too little direction for someone still learning how to move and cast.
Mandag den 7. juli 2014

Rob Pardo forlader Blizzard efter 17 års kreativ ledelse

BilledeBlizzard har i år vinket farvel til en længere række ledende ansatte. I januar måned forlod Greg "Ghostcrawler" Street den amerikanske producent til fordel for "konkurrenten" Riot Games og nu har øverste kreative chef, og ansvarlig for et hav af velkendete Blizzard-titler, Rob Pardo også valgt at finde nye græsgange. Pardo har bidraget med et længere og bevæget farvel-brev på det amerikanske battle.net (WoW) forum og også annonceret den, for mange, rigtig kedelige nyhed via Twitter. Pardo har ikke annonceret hvad han vil kaste sig over i fremtiden, men lover at forsøge at blive bedre til Hearthstone hen over sommeren.
As to what I will be doing next, I don’t have an answer for you yet . . . but I will “when it’s ready.” My priorities are to enjoy the summer with my family, play plenty of games, and think about what’s next. The game industry is such an exciting place right now with PC gaming thriving, the new consoles, mobile games, and virtual reality becoming an actual reality. It’s like having an empty quest log and going into a new zone for the first time.
Fredag den 4. juli 2014

Civilization: Beyond Earth udforsker rummet 24. oktober

BilledeCivilization V har slugt adskillige sene nattetimer, og det klarede det skam også fint uden de to fremragende udvidelser, Gods & Kings og Brave New World. Ifølge spillets egen side er der dog mindre end et halvt år til vi kan prøve kræfter med rumrejser i samme franchise, når Civilization: Beyond Earth udkommer den 24. oktober. Spillet har ud over sin Civilization-titel, også en spirituel arv fra Alpha Centauri at løfte. For nylig gav Game Critics Awards spillet æren for at være det bedste strategispil under årets E3, så der lader til at være god grund til at glæde sig til endnu flere søvnløse nætter med ”bare én tur til”. Der er inkluderet en gameplay præsentation fra årets E3 inde i nyheden.
Torsdag den 26. juni 2014

EA: "Vi fejlbedømte økonomien i Dungeon Keeper"

BilledeKritikken er væltet ned over Electronic Arts og deres mobile udgave af Dungeon Keeper. Ikke kun fra den oprindelige skaber af franchisen, Peter Molyneux, men også fra vrede gamere der ikke har haft nem mulighed for at give spillet den reelle vurdering som det har fortjent. Andrew Wilson fra Electronic Arts har nu i et interview med Eurogamer, erkendt at de ikke har ramt i nærheden af målet med udgivelsen, især med fokus på de mikrotransaktioner som prægede spillet. Wilson giver også udtryk for at det har været lærerigt for firmaet at følge de kommentarer der har omkranset spillet, men om det er nok til at sikre bedre forståelse og implementering af mikrotransaktioner i fremtidige spil må tiden vise. Interviewet er meget læsværdigt, og bringer også nogle af de kommentarer som førnævnte Peter Molyneux har ytret om spillet. Citatet herunder er fra Wilson selv:
"For new players, it was kind of a cool game," he began. "For people who'd grown up playing Dungeon Keeper there was a disconnect there. In that aspect we didn't walk that line as well as we could have. And that's a shame."
Tirsdag den 24. juni 2014

Ubisoft præsenterer The Settlers: Kingdoms of Anteria

BilledeDet lader til at The Settlers, får en lidt anden fokus for fremtiden. Ubisoft har valgt at præsentere det kommende The Settlers: Kingdoms of Anteria her til morgen, og den medfølgende pressemeddelelse, synes at hentyde til, at Blue Byte vil ændre en smule på den formular The Settlers har benyttet i 21 år. Ubisoft har også bidraget med en CGI-trailer, som kunne give bare en lille smag af MOBA-genren også. Traileren byder dog også på flere mere velkendte elementer, så Settlers-fans ikke går hen og bliver helt skræmt. The Settlers: Kingdoms of Anteria skulle være klar inden udgangen af året.
Torsdag den 12. juni 2014

Steam Summer Sale 2014 kører fra 19. til 30. juni

Billede Så kan du godt begynde at skærer ned på budgettet, og leve af havregryn og regnorme, for om bare 7 dage skal du bruge et kæmpe beløb på at købe en masse spil, som du sikkert aldrig kommer til at spille alligevel. Men ikke desto mindre er der tradition for at slide kreditkortet rødglødende, når Steam endnu engang åbner for deres sommerudsalg fra den 19. juni og frem til den 28. juni, med ”encore” – der som regel består af de bedst sælgende spil fra den første udsalgsperiode – der strækker sig fra den 28. til den 30. juni. Det var brugeren Tizoc på NeoGAF der var hurtigt til at spotte Paysafecard’s reklame af Steam Summer Sale, der var kommet lidt for tidlig ud af startblokken.
Mandag den 12. maj 2014

Gamespy-lukning betyder et farvel til 50 EA online-titler

BilledeGamespy, som så mange år var blandt de meste prominente spilmedier, har også drevet en større server-park, som flere af de store spilproducenter har lænet sig op af gange længe. Med Gamespys lukning, er der allerede en del spil, hvor online-delen nu er blevet afvikling. Ingen synes dog hårdere ramt end Electronic Arts. Den amerikanske producent kunne i fredags fortælle, at fra om med den 30. juni vil over 50 titler reelt set gå offline og miste deres online-del. Det omfatter bl.a. Battlefield (1/2), Crysis (1/2), Command & Conquer-spillene, Bulletstorm og Need for Speed: Hot Pursuit 2. Listen tæller især rigtig mange Nintendo DS-spil. EA nævner dog også, at de er ved at undersøge om de kan finde en løsning for nogle af spille, men de lover dog intet konkret endnu.
Since GameSpy’s announcement, our teams have been working to evaluate options to keep services up and running. Unfortunately, due to technical challenges and concerns about the player experience, we do not have a solution at this time. Online services for EA games on the GameSpy platform will be closed down at the end of June.

We know some of these games are still fan favorites, including Battlefield 2, Battlefield 1942, Medal of Honor: Allied Assault and Command & Conquer games. We are still investigating community-supported options to preserve online functionality for these titles, such as multiplayer. Significant technical hurdles remain, and at this time we don’t have anything to announce
Tirsdag den 22. april 2014

Danskerne kan nu også spille Hearthstone på iPad

BilledeSkulle du ikke allerede have opdaget det, er iPad-udgaven af Hearthstone nu tilgængelig for alle og dermed også de danske gamere. Vi har længe set frem til iPad-udgaven, da Hearthstone om noget egner sig til tablet formatet. har du allerede samlet kort og "decks", skal du ikke være bange. Alt hvad du har bedrevet på PC / Mac-versionen er naturligvis også tilgængeligt på iPad. Du kan hente iPad-udgaven på Apples App Store i dag. Vi har inkluderet en lille mini-trailer, hvor du lige kan få færten af lidt mere Hearthstone.
Tirsdag den 15. april 2014

Age of Empires: World Domination bliver mobilt og gratis

BilledeI min optik er en af de bedste strategi-serier nogensinde, den historiske og verdensomspændende Age of Empires-serie. Derfor bliver jeg ovenud lykkelig når jeg ser at der er endnu et spil under udvikling. Samme lykke vendes dog til opgivende sukken, når det viser sig at spillet bliver udgivet til iOS, Android og Windows Phone, med den dræbende free-2-play mærkat påklistret. Nu kan det godt være at jeg maler fanden på væggen, men annonceringstraileren lader ikke til at mane nogen af mine bekymringer i jorden. Skulle du alligevel finde udgivelsen interessant, så er det altså til sommer du kan lade krigen rase.
Mandag den 14. april 2014

Sid Meyer's Civilization: Beyond Earth annonceret

BilledePAX EAST har godt besøg, og selvom nyheden allerede slap i går, er det først i dag at 2K Games & Firaxis helt officielt vil præsentere Sid Meyer's Civilization: Beyond Earth. Spillet skal ses som en åndelig efterfølger til Alpha Centauri (1999), hvilket navnet også bare antyder en smule. Spillet ankommer i efteråret og der er også allerede nu annonceret en Mac- og Linux-udgave, som Aspyr dog tager sig fint af. Civilization: Beyond Earth vil også børe brug af AMD's Mantle API. Vi er klar med de første tre screenshots samt den første trailer, som vi har pakket ind i den resterende del af dagens pressemeddelelse.
Windsor, UK – April 14, 2014 – 2K and Firaxis Games today announced that Sid Meier’s Civilization®: Beyond Earth™, a new science fiction-themed entry in the award-winning Civilization franchise, is currently in development by Firaxis Games for Windows-based PC. The game will also be coming to Mac and Linux via Aspyr Media. Scheduled for release this fall, Sid Meier’s Civilization: Beyond Earth will send players on an expedition from Earth to lead their people into a new frontier to explore and colonize an alien planet, and create a new civilization.
Fredag den 11. april 2014

iOS-versionen af Hitman GO ankommer først den 17. april

BilledeDanske IO Interactive har bestemt ikke har det let det seneste år. Square-Enix gennemførte i juni måned sidste år en ganske brutal sparerunde, hvor over halvdelen af IOs medarbejdere blev afskediget. Der var i begyndelsen af året rygter om flere afviklinger og der blev bl.a. sået tvivl det næste store Hitman-spil. IO Interactive følte sig tvunget til at oplyse fans via et åbent brev. Alt imens det ikke er helt let på Kalvebod Brygge, har Square Enix Montreal-afdeling arbejdet på Hitman GO, som er et tur-baseret strategi-spil primært møntet på smartphones og tablets. Der er her i forbindelse med PAX EAST-messen blevet sat en udgivelsesdato på, og iOS-udgaven vil være først på banen her den 17. april. Square-Enix har i dag også bidraget med en pris og spillet vil koste hvad der svarer til €4.49.
Fredag den 4. april 2014

iPad-udgaven af Hearthstone er sluppet løs i tre lande

Du har formodentlig allerede stiftet bekendtskab med Blizzards Hearthstone. Spillet er ude til PC og Mac og Blizzard har nu iværksat en såkaldt "soft-rollout" af den længe imødesete iPad-version af spillet. Det er i første omgang canadierne, australierne og gamerne i New Zealand som får fornøjelsen af Hearthstone. Spillet egner sig ganske formidabelt til tablets og Blizzard lover, at vi andre også får muligheden inden længe.
IRVINE, Calif.—April 2, 2014—Blizzard Entertainment is pleased to inform swagnificent, Zippi79, MrHeed, JohnTheTree, Successlol, SpiritGuard, AnimaLeet, Waffles, Thinkzalot, SwaggishMike, and everyone else who was asking online, that Hearthstone™: Heroes of Warcraft™, its free-to-play digital card game, is now available on iPad® in Canada, Australia, and New Zealand, with the iPad App Store℠ release for the rest of the world coming soon.

“Hearthstone’s player base has already grown to more than 10 million registered accounts following the official Windows® and Mac® release,* but we saw that a few people online were holding out for the iPad version,” said Mike Morhaime, CEO and cofounder of Blizzard Entertainment. “Instead of calling those folks up individually, we figured we might as well let everyone know that the global iPad rollout for Hearthstone has begun, and pretty soon it’ll be available everywhere. The game is a natural fit for tablets—we encourage everyone to check it out on their couch, in their backyard, in a coffee shop . . . or anywhere else they take their iPads.”

In addition to Australians’, Canadians’, and New Zealanders’ iPads, Hearthstone is available for Windows and Mac PCs globally, with iPad support for the rest of the world coming soon. Android™ device, iPhone, and Windows tablet versions are also in development and will be available in the future. Visit playhearthstone.com or the iPad App Store (select regions) today to learn more about Hearthstone, download the game for free, and start having fun!
Torsdag den 3. april 2014

Indtag rollen som diktator i Tropico 5 den 23. maj

BilledeSavner du en bysimulator til at stille sulten efter SimCity, så kan du med rette sætte kryds i kalenderen den 24. maj, når Tropico 5 udkommer på PC. Til sommer vil vi desuden se Mac og Xbox 360-versionerne, efterfulgt af en PlayStation 4-udgave til efteråret; påfaldende nok bliver spillet ikke nævnt til hverken PS3 eller Xbox One. Herudover bliver der også arbejdet på en Linux-version, som angiveligt skal følge de kommende Steam Machines til dørs. I forbindelse med annonceringen er den officielle Tropico 5 hjemmeside også åbnet, hvor du både kan finde videoer, screenshots og yderligere information om livet på paradisøerne. Er der nogle rushere der tidligere har stiftet bekendtskab med Tropico-serien?
Start a bright new future for you and your family by moving to the beautiful land of opportunity known as Tropico. On 23rd May, El Presidente has declared that Tropico 5 will be available globally on PC (US retail release 27th May): so make sure you’ve packed your sunglasses and swim shorts. The Xbox 360® and Mac versions will be releasing this summer with a version for the PlayStation®4 platform following in autumn. Kalypso is also working on an extensive Steam OS (Linux) version which will release with the respective new hardware.