Til indholdet
  • Total War: Attila (PC)
  • Civilization: Beyond Earth (PC)
  • Civilization: Beyond Earth preview (PC)


Torsdag den 27. august 2015

Hårdtslående dværge indtager Total War: Warhammer

BilledeDet er ikke meget vi er blevet fodret med fra Total War: Warhammer siden præsentationen i april måned og kun meget lidt nyt under E3. Det gør SEGA og Creative Assembly en smule ved i dag, da de har præsenteret de "dværge-units", som vil figurere i spillet. Longbeards, Ironbreakers og Hammerer er de tre melee-klasser af dværge som Total War: Warhammer vil byde på. Vi havde sat næsen op efter lidt mere kød på traileren, men det er desværre kun koncept-skitser og indledende figurer vi får at se. Det er dog stadig bedre end ingenting overhovedet. Vi kan stadig ikke bidrage med et udgivelsestidspunkt, men videoen kan du se lige her.
Torsdag den 20. august 2015

The Grand Tournament rammer Hearthstone på mandag

BilledeHar du en lille Ivanhoe i blodet, eller bare hang til riddere og rustninger, vil du allerede fra på mandag (24. august) kunne forsøge og fornøje dig med The Grand Tournament-udvidelsen til Hearthstone. Vi fortalte i sidste måned, at der bl.a. vil blive tilføjet 132 nye kort og også byde på den nye game-mechanic, Inspire. Blizzard kunne i går bekræfte, at det er på mandag at det går løs. Community-sitet Hearthpwn har allerede været godt i gang og også data-mined den kommende patch. Der er for første gang spottet referencer til hvad der kunne minde om co-op game mode. Blizzard har dog intet selv sagt fra den front, men måske det kommer i fremtiden. Ville ikke være helt uventet. The Grand Tournament er som udgangspunkt gratis, men du kan betale dig fra en startpakke med af de nye kort.
Mandag den 17. august 2015

Civilization: Beyond Earth Rising Tide er ude 9. oktober

BilledeSkulle du have øremærket Civilization: Beyond Earth - Rising Tide, som en af de titler (udvidelser), som skal bruge efterårsbudgettet på, har 2K Games nu bekræftet, at udvidelsen vil blive udgivet den 9. oktober. Det er godt nok en fredag og langt de fleste spiludgivelser falder på en tirsdag eller en torsdag her i Danmark. 2K Games har ved samme lejlighed gjort en "featurette" trailer tilgængelig, som du naturligvis heller skal snydes for i dag. Er du interesseret i lidt flere gameplay-glimt, kan du se den gameplay-trailer, som blev gjort tilgængelig kort efter E3 messen i juni måned.
Fredag den 14. august 2015

Fallout Shelter kan nu downloades fra Google Play

BilledeHar du som ejer at et Android-apparat kigget misundeligt efter iPhone-ejere der har spillet Fallout Shelter, så kan du altså også hoppe med på vognen nu. Fallout Shelter er netop blevet gjort tilgængeligt via Google Play, hvor de seneste opdateringer fra iOS-versionen naturligvis også er inkluderet. Spillet ankom i går, men hackere har dog allerede været på spil, og bevist at leaderboard-konceptet oftest er ganske formålsløst i spil på Android-platforme. Ikke desto mindre er det værd at kaste sig over for de fleste Fallout-fans, som mangler et fix før Fallout 4 lander til november. Du kan klikke dig ind i nyheden, for at læse den officielle pressemeddelelse.
Torsdag den 23. juli 2015

The Grand Tournament-udvidelse på vej til Hearthstone

BilledeHar du spillet World of Warcraft siden Wrath of the Lich King-udvidelsen, vil gårsdagens præsentation af den næste (kommende) udvidelse til Hearthstone synes bekendt. Blizzard vil være klar med 132 nye kort og en større fokus på "heroes" i The Grand Tournament, som er baseret The Argent Tournament, som du kunne fornøje dig med i Northend (Icecrown). Heste, lanser, riddere er derved på vej i mere blid og især humoristisk afskygning i Hearthstone. Blizzard introducerer også et nye "keyword" - Inspire - med The Grand Tournament og det er især Hero Powers, som vil blive endnu mere potente / vigtige i udvidelsen. The Grand Tournament vil være klar allerede i næste måned og er som udgangspunkt gratis. Vil du have nogle af de 132 nye kort, kan du købe dem for in-game guld eller punge ud for den startpakke med 50 kort som Blizzard tilbyder til £34,99 for PC, Mac og Android-udgaven. iOS-kortene koster lidt mere og kan købes for £39,99. Til den pris får du en startpakke på de første 50 kort. Vi har vedhæftet den fulde pressemeddelelse samt gårsdagens "cinematic" trailer fra Blizzard.
Onsdag den 1. juli 2015

Civilization: Beyond Earth Rising Tide E3 gameplay-trailer

BilledeCivilization: Beyond Earth får sin første udvidelse med Rising Tide i efteråret. Udvidelsen blev fremvist for lukkede døre under E3, men nu har 2K Games' forbarmet sig og udsendt en gameplay-demonstration (walkthrough), så du lige kan få en fornemmelse før det ankommer. I Rising Tide vil du bl.a. kunne udforske planet-havene og udvinde ressourcer fra "floating settlements", som vi allerede har beskrevet da udvidelsen blev introduceret den 18. maj. Tryk dig igennem nyheden her hvis du vil se den nye trailer / gameplay-demonstration.
Onsdag den 17. juni 2015

Flot Heroes of the Storm: Eternal Conflict E3 trailer

BilledeBlizzard kan altså bare det med at lave trailers. Deres fortolking af MOBA-genren er netop ankommet i form af Heroes of the Storm og Blizzard har ikke tænkt sig at hvile sig på laurbærene. De annoncerede i fredags udvidelsen Eternal Conflict, som især bidrager med masser af figurer og omgivelser fra Diablo-universet (bl.a. The Butcher). På nattens E3 PC Gaming Show, kunne de diske op med en ny og lidt større trailer, som du bestemt ikke skal snydes for. Eternal Conflict vil blive sluppet løs allerede den 30. juni.

Blizzard giver os gratis prolog til Legacy of The Void

BilledeHar du allerede forsøgt dig med de to første udvidelse til Blizzards Starcraft 2 (Wings og Liberty & Heart of the Swarm), ser du uden tvivl frem til det tredje og sidste kapitel i det kommende Legacy of the Void. Blizzards Chis Sigaty kunne på PC Gaming Show fortælle præsentere en prolog eller rettere en bro imellem Heart of the Swarm og Legacy of The void i form af Whispers of Oblivion prologen, som skal kunne sætte dig i den helt rette stemning. Den vi blive gratis og gjort tilgængelig før sidste kapitel slippes løs. Vi er klar med traileren.
Tirsdag den 16. juni 2015

Anno 2205 rykker citybuilderen ud på nye planeter

BilledeHar du smag for citybuildere, er det ikke utænkeligt at du har stiftet bekendtskab med Ubisofts Anno-serie. Denne gang rykker serien ud i rummet, dog med det forbehold at du skal fortjene at foretage rejsen. Grafikken ser ud til at være i samme ånd som de foregående titler, som de kan ses ud fra de undslupne E3-trailere. Vi kan kaste os over byggeriet den 3. november, som gameplay-traileren nåede at runde sig selv af med og du kan finde både den og annoncerings-traileren inde i denne nyhed.
Mandag den 8. juni 2015

DOTA 2 turnering sætter rekord med 83 mio. præmiepulje

BilledeSkulle du ikke allerede have opdaget det, så er DOTA 2 en mastodont når det gælder eSports. Sidste års verdensmesterskab, The International satte rekord med lidt godt 67 mio. kr. i præmier, hvoraf de 33 mio. alene gik til vinderne. Årets udgave er allerede over 83 mio. kr. i præmiepulje og er på vej over de 100 mio. kr. The International bliver finansieret via et virtuelt kompendium (og in-game køb) og vil blive afviklet den 3. august. Sidste år så over 20 mio. gamere med via streams og der blev registreret et "peak" på 2 mio. samtidige "tilskuere". Der er over to måneder til og mon ikke præmiepuljen vokser godt inden da. Du kan følge udviklingen på den helt officielle DOTA 2 Price Pool Tracker.
Onsdag den 3. juni 2015

Warner Bros. lukker ned for Infinite Crisis den 14. august

BilledeDa vi i marts måned 2013 præsenterede Infinite Crisis, havde vi ikke forestillet os at spillet ville blive lukket ned bare to måneder efter lanceringen. Infinite Criais gik helt officielt i luften i marts måned og allerede nu har Warner Bros. og DC Comics fået nok. Det er ikke let at spise lidt af MOBA-markedet, som domineres af to store spillere (DOTA 2 & League of Legends). Det er Turbine Entertainment som har stået for spillets udvikling og det vil uden tvivl også få konsekvenser for dem. Blizzard har netop lanceret Heroes of the Storm og det skal blive interessant at se om de formår at få fodfæste. Hvis nogen kan, er det formodentlig Blizzard. Du kan tage en tur forbi både Infinite Crisis siden og også spillets Steam-side, hvor den sørgelige besked blev givet i går.
After much deliberation, we regret to announce the official shutdown of Infinite Crisis. We will end development efforts today and will close the service on August 14, 2015.

Heroes of the Storm er i luften med fin lille trailer

BilledeDu har formodentlig ikke kunne undgå at bemærke, at Daily Rush i disse dage har fået en ny indpakning. Blizzards indspark i MOBA-gemren, Heoes of the Storm, gik nemlig helt officielt i luften i går. Allerede for et par dage siden, var Blizzard klar med en lille appetitvækker i form af en lille men ganske fin trailer (vedhæftet). I går aftes var der også launch-events flere steder (bl.a. i Stockholm) og også på YouTube kunne du følge med i lanceringen. Har du endnu ikke stiftet bekendtskab med MOBA-genren (DOTA 2 & LoL) eller Heroes of the Storm, bør du springe forbi Polygon, som har bragt en anmeldelse der også er til at læse for de som ikke er genre-kendere.
Tirsdag den 2. juni 2015

Might and Magic Heroes VII starter lukket beta i morgen

BilledeVil du kaste dig over Might and Magic Heroes VII allerede i morgen, så er muligheden der altså nu i form af den lukkede beta. Fra den 3. juni til og med den 17. juni, vil spillere som har forudbestilt spillet, altså have mulighed for at prøve kræfter med den turbaserede strategi-series syvende kapitel. Har du forudbestillingen, vil du desuden modtage en ekstra beta-nøgle, som du kan give til en kammerat. Sammen med nyheden modtog vi også et par billeder fra spillet, og disse finder du inde i nyheden, sammen med den officielle pressemeddelelse. Might and Magic Heroes VII udkommer eksklusivt til PC i september 2015.
Mandag den 1. juni 2015

2K & Firaxis er klar med XCOM 2 i november måned

BilledeFiraxis kunne i oktober måned 2012 endelig give det oprindelige XCOM en værdig efterfølger med XCOM: Enemy Unknown. Året efter kom de med XCOM: Enemy Within (PC) og vi fulgte spillets udvikling ganske tæt (preview, interview). Vi kunne i sidste uge bringe en lidt kryptisk appetitvækker og nu kan vi så bekræfte, at XCOM 2 er under udvikling og allerede vil blive udgivet i november måned (PC). Mac- og Linux-gamerne får også XCOM 2 lidt senere via Feral Interactive. Vi er klar med en pressemeddelelse, som desværre er lidt vag i beskrivelsen af hvad XCOM 2 byder på. Vi har også indfanget de fire allerførste screenshots.
Mandag den 25. maj 2015

Første glimt af Total War: Arena i kort teaser-trailer

BilledeNogle få af jer er allerede i gang med at spille Total War: Arena, men det lader til at der nu skal bruges flere testere. I fredags dukkede der nemlig en teaser-trailer op, som udover korte glimt af både grafik og gameplay, også opfordrer til at melde sig til den igangværende alpha-test. At dømme ud fra traileren, så ligner det at kampene snildt kan matche skalaen fra de ”sædvanlige” udgivelser. Hvis kvaliteten af f.eks. Total War: Attila kan komprimeres til en velfungerende free-to-play-model, så kan det godt være en titel der er værd at holde øje med. Vil du melde dig til alphaen, foregår det via spillets egen hjemmeside og den korte teaser finder du inde i nyheden.