Efter godt syv år på den absolutte MMO-trone, gør Blizzard nu op med deres 14 dages prøveperiode med World of Warcraft. Det voldsomt populære MMO bliver nu Free to Play indtil du når level 20 med din karakter. Denne nye udgave kalder Blizzard for World of Warcraft Starter Edition og den er tilgængelig for alt og alle. Du kan starte en figur op med alle racerne fra grundspillet samt racerne fra The Burning Crusade, Draenei og Blood Elf. Har du lyst til at prøve kræfter med noget af det stærkeste virtuelle narkotikum, så spring ind på World of Warcrafts officielle side, og registrer dig til en kopi af World of Warcraft Starter Edition. Blizzard har dog lagt en lang række af begrænsninger på Starter Edition, så som en grænse på guld og level. Klik dig igennem denne nyhed, for at se den fulde liste.
Blizzard har lagt følgende begrænsninger på Starter Edition:

 • A level cap of 20.
 • A maximum of 10 gold.
 • Trade skills are capped at 100 ranks.
 • Unable to trade via the Auction House, mailbox, or player-to-player.
 • In-game access to public chat channels unavailable. Players are limited to communicating using only say, party, or whisper.
 • Characters will be unable to create or join guilds.
 • Characters are not able to send whispers to other characters unless they have been added to the characters’ friends lists or have received a whisper from a character first.
 • Characters will not be able to invite other players into a party.
 • Characters will not be able to join parties with other characters above level 20.
 • Voice chat disabled on Starter Edition accounts.
 • Realms experiencing login queues will prioritize players who have full, paid accounts.
 • Starter Edition accounts are not eligible for character transfers.
 • RealID features are disabled on all Starter Edition Accounts.

Du kan læse mere om World fof Warcraft Starter Edition på Blizzards Suppertside.

19 KOMMENTARER

 1. Jeg har aldrig spillet WoW, og jeg kommer nok heller aldrig til det. Det er efterhånden for sent. Jeg tror heller ikke, at jeg kan spille det nok til, at jeg vil betale et månedligt beløb.

 2. Hvad sker der hvis man har en lvl 20 blood elf og gerne vil videre med den – skal man så betale for 3 udvidelser?

  Altså er det “billigere” at komme videre med en lvl 20 human, som jo fandtes i det originale?

 3. #5 hvis du læser begrænsningerne kan du se at det er ikke muligt for dem at snakke i global channels, samt de kan kun have op til 10g på sig.

 4. #6 For det første er Blood Elf og Draenei del af TBC udvidelsespakken, så hvis det endelig havde været skulle du kun bruge én expansion pack.

  Men sådan er det ikke nu da World of Warcraft nu gratis inkluderer TBC udvidelsespakken, så hvis du vælger at købe spillet så vil du stadigvæk have adgang til Blood Elves og Draenei, og med en level cap på 70, istedet for level 60.

 5. Guys.

  I kommer til at hade mig, men prøv det. I bliver afhængig, det er sjovt og der er plads til alle. Og nej, det er ikke forsent. Blizz stræber efter et spil, hvor alle kan være med, således alle kan opleve spillet.

  Det kan ende rigtigt galt for jer dog. Nu er i advaret. Sådan noget som at miste job, gå fra kæresten osv. men det kommer an på ens personlighed. Men det kan ske, det er dybt alvor.