Hvem ville ikke leve af at spille? Det kan måske blive en mulighed med Diablo III, hvis du kaster dig over auktionshuset med dine rigtige penge. Blizzard har nu leveret en masse detaljer om netop dine muligheder for at købe og sælge ting fra spillet. Der kommer to auktionshuse. Et ingame-auktionshus, hvor du kan sælge og købe for Diablo-guld, og så auktionshuset, hvor du kan spendere og tjene virkelige skejser. Auktionshusene er inddelt i tre regioner; USA, Europa og Asien, og selvom du kan spille i alle regionerne, så er auktionshuset med de rigtige penge låst til din egen region. Blizzard kommer dog til at tjene godt på denne feature. De tager $1 per transaktion for handel med items og 15% af salget ved handel med ædelstene, farver og opskrifter. Vil du have dine penge ført over til dit Battle.net-konto eller helt ud i dine hænder via Paypal, så snupper Blizzard 15% endnu en gang. En god forretning for Blizzard? Det kan du bande på! Du kan læse meget mere om auktionshusene hos Blizzard. Kommer du til at benytte dig af rigtige penge i Diablo III?

44 KOMMENTARER

 1. Jeg kommer aldrig til at bruge rigtige penge på items i Diablo 3. Men jeg skal da ikke udelukke at jeg vil prøve at sælge noget. Jeg venter dog nok liiiige lidt med at sige mit job op, og gøre det til en fuldtidsbeskæftigelse.

 2. Vil da helt klart prøve at sælge nogle items på deres ah, og måske også købe noget for de penge jeg får ind på det, men jeg vil aldrig selv sætte penge ind på min konto for at købe noget der inde.

 3. Tvivler, hvis jeg findern oget der er noget værd bruger jeg det, hvis jeg finder noget der er ngoet værd for en anden class plejer jeg at gemme det til jeg skal spille med den class så den class blvier pimped op hurtigt

 4. I skal betale for at sætte ting på AH til rigtige penge. Ligesom man betaler et gebyr for auktionen i det andet AH, så koster det også at lave en auktion her. Ligemeget om I får varen solgt eller ej.

  Det forhindrer at det ene AH bliver oversvømmet med varer.

 5. #6 Så vidt jeg kan læse mig frem til, så skal du kun betale gebyrer hvis tingen bliver solgt.

  These fees will only be charged if your auction successfully sells, and will automatically be deducted from the item’s final selling price.

 6. LOOOOOOOL Og ROLF og en masse andet pis. til alle dem der sage Blizzard ikke gjorde det for at lave penge.

  Kan ikke lide ideen med penge AH syntes det er den værste ting i spillet. Men hele den smøger har vi jo været igennem på DR flere gange

 7. Heldigvis er man jo ikke tvunget til at bruge det. Pengene til at køre serverne skal jo komme et sted fra, og at man, i modsætning til WOW, kan undgå at betale er da kun et plus. Man kan jo ikke få bedre items af at købe dem, man kan bare få dem hurtigere. Det er jo ikke alle som har tid til at bruge 3 timer hver dag på at spille Diablo, så hvis de mener at deres tid i spillet skal bruges på at spille i stedet for at farme, så er det da en fin løsning. Om det så er én og samme ting i Diablo kan så nok diskuteres. De investerer penge, jeg investerer tid.
  Jeg kommer kun til at bruge det hvis jeg en fuld nat vælter ind foran computeren og lige vil spille lidt D3 inden jeg går i seng. Lidt ligesom shoppen i HON…

 8. Fik engang solgt en Windforce i D2 til 500kr.

  Men man skal jo sælge min. 1 af disse hver dag for at tjene et job hjem. Jeg tror ikke det bliver muligt, men vil da nok forsøge. Haha.