De fire foregående DOOM III billeder var kun en appetitvækker for hvad der nu ligger og venter på dig. Activision og id Software har endelig firgivet den ventede DOOM III: The Legacy E3 trailer og vi har ved samme lejlighed taget hele 30 friske screenshots. Sæt dig tilbage i stolen og nyd id Softwares seneste kreation og lad de 30 billeder skræmme fra vid og sans. Traileren kommer i to forskellige versioner, alt efter hvor kraftig en Internet-forbindelse du har. Vi har selvfølgelig begge film klar her på Daily Rush.

Billede
BilledeBillede
BilledeBillede
BilledeBillede
BilledeBillede
BilledeBillede
BilledeBillede
BilledeBillede
BilledeBillede
BilledeBillede
BilledeBillede
BilledeBillede
BilledeBillede
BilledeBillede
BilledeBillede
Billede


Download: DOOM III: The Legacy E3 trailer (lille)


Download: DOOM III: The Legacy E3 trailer (stor)

52 KOMMENTARER

 1. Jeg glæder mig ret meget til D!!! kommer. Jeg håber virkeligt at det bliver najs multiplayer… Multiplayer er det vigtigste!

  Den grafik er fuldstændig overvældende… Nogle af de monstre ser ud som dukker i en stopmotion tegnefilm, kunne være sejt hvis monsterne lignede stopmotion figurer:D

 2. Forhelvede lad vær med at kalde det for Quake3: The Lagecy! Det er Doom 3: The Lagecy!

  Jeg glæder mig helt vildt enormt mega overdrevet meget til det spil kommer, så køber jeg ny computer som kan give flest detaljer, og flest fps så det hele er parat til at blive spillet igennem!

 3. Man fatter det jo ikke, det er V I L D T!, skyggerne, belysningen og atmosfæren er tyk af horror, det bliver SÅ lækkert det spil!

  Regards,
  oNE out…..

 4. Hmm… er jeg den eneste der synes den video kører halv fps? (JA min comp kan trække det og JA den gør også hvis jeg resizer til 10*10 pixels )

 5. Som jeg også sagde på SW:G thread, hvorfor dømme et spil på dets grafik?

  Hvor mange spiller Q3 med alt gejl slået til?

  Og hvor mange spiller så Q3 med picmip 3+? Vertext light etc?

  Grafik siger mig ik en skid

 6. Et lille eksperiment: Prøv at lukke øjnene når du spiller q3, og fortæl mig at det visuelle/grafiske ikke har en betydning. Specielt i et spil som Doom III, er det visuelle af høj betydning, for at skabe det rette ‘mood’ og den rette atmosfære. Det er en vigtig brik i hht troværdigheden og oplevelsen af spillet. Det grafiske er ikke alt selvfølgelig, men er dog af vis betydning som tidligere nævnt.

  Regards,
  oNE out…..

 7. #11
  nej, min gør det også. Det er ikke noget med quicktime da den afspiller andre film fint, de har sikkert beskåret den til lavere fps for at spare plads, bare ret lamt. me ville gerne se de animationer køre flydende