tirsdag, august 30, 2016

Problemfri lancering af World of Warcraft Legion

Blizzard har gjort det. World of Warcraft Legion gik i luften i nat uden nævneværdige serverproblemer. Mest problemfri lancering af en udvidelse til dato.

Ubisoft lukker og slukker for fire free-to-play spil

Free-to-play ikke altid er lykken. Ubisoft smider Ghost Recon Phantoms, The Mighty Quest for Epic Loot, Endwar Online og Might & Magic: Duel of Champions i skraldespanden.
video

Se flotte første 14 minutter af BioShock: The Collection Remastered

2K Games har offentliggjort en film / trailer af de første 14 minutter af BioShock: The Collection Remastered. Få dig et nostalgisk trip i fuld HD.
video

Ny Westworld trailer fra HBO er ikke helt skudt ved siden af

HBO har den 2. oktober præmiere på en TV-serie baseret på Michael Crichtons filmklassiker Westworld fra 1973. Ny trailer er ikke helt skudt ved siden af.

BugBear er klar med Wreckfest til PS4 & Xbox One i 2017

Finske BugBear er klar med deres Demolition Derby-racer Wreckfest til PS4 og Xbox One i begyndelsen af 2017. Stuntfest annonceret til PC her i efteråret.

Blizzard åbner for World of Warcraft Legion kl. 00.00 i nat

Der er nok en del som vil være lidt klatøjede i morgen. Det er kl. 00.00 i nat, at Blizzard lukker op for World of Warcraft Legion.
video

Vampyr får endelig sin første gameplay-trailer

Dontnod Entertainment er først og fremmest kendte for Life Is Strange; spillet som var en af 2015’s absolut største overraskelser, og som sidenhen har høstet et utal af priser. Spillet fik...
video

Der er fokus på sikkerheden i Nuka-World

På tirsdag udkommer Nuka World, den sidste DLC-udvidelse til Bethesdas Fallout 4, og jeg er personligt meget spændt på at vende tilbage til ødemarken.Der er dog mange risici i forbindelse med...

Final Fantasy XV bliver både åbent og lineært

Jeg troede oprindeligt at jeg skulle anskaffe Final Fantasy XV som en fødselsdagsgave til mig selv, men dette septemberbarn må udskyde glæden indtil den 30. november.Spændingen omkring spillet er dog ikke...

Film og TV-serie nyheder på vej på Daily Rush

Synes du den seneste blockbuster trailer rykker, eller har du spottet en cool tv-serie på Netflix eller HBO? Du vil snart kunne læse film & tv-serie nyheder på Daily Rush.
- Annonce -

SENESTE