søndag, september 25, 2016
video

Gears of War 4 meldt klar med flot lanceringstrailer

Microsoft og The Coalition har nu meldt deres Gears of War klar med en "guldmelding" og har samtidigt leveret spillets flotte lanceringstrailer.

PC-kravene til Battlefield 1 offentliggjort

Der er formodentlig en del Daily Rush'ere, som vil springe på Battlefield 1 i næste måned. Du kan nu læse hvad der skal til for at trække spillet på PC.

Ubisoft åbner op for The Division testserver i næste uge

Ubisoft har erkendt at deres Division har for mange fejl. Nu åbner de op for testservere, hvor fejlene kan fanges og rettes før de næste udvidelser ankommer.

Forza Horizon 3 får stor ros i første anmeldelser

Er du til bilspil, er der ikke længere så tvivl om hvilken konsol du skal investere i. De første meget rosende Forza Horizon 3 anmeldelser er nu landet.

Blizzard giver Chris Metzen en statue i afskedsgave

Man kan mene meget om Chris Metzen, men han har sat sit aftryk på flere Blizzard-titler. Blizzard giver ham nu en ganske særlig statue i afskedsgave.

Polen hædrer CD Projekt RED med et The Witcher-frimærke

Polen er med rette stolte af CD Projekt RED. Det polske postvæsen har nu hædret The Witcher-udviklerne med et smukt Geralt-frimærke.

Spiludvikler begår klokkeklart digitalt selvmord på Steam

Valve har fjernet spiludvikleren Digital Homicide fra Steam, da de vil sagsøge 100 spillere for $18 mio. på grund af kritiske anmeldelser. Et klokkeklart selvmord.

Sony-chef kritiserer Hello Games’ PR-håndtering af No Man’s Sky

No Man's Sky har solgt som varmt brød, men det har ikke været uden kritik. Sony-chef Shuhei Yoshida kritiserer nu Hello Games' PR-håndtering af spillet.

Bioshock Remastered er ikke en fejlfri oplevelse på PC

Har du set dig varm på Bioshock: The Collection Remastered på PC, bør du være opmærksom på at det bestemt ikke er en fejlfri oplevelse for alle.

Blizzard frister med ét Legendary kort i Hearthstone velkomst-pakke

Skulle du have lyst til at støve Hearhstone af, er Blizzard klar med en velkomst-pakke til €4.99 bestående af 10 klassiske og ét garanteret Legendary kort.
- Annonce -

SENESTE