fredag, oktober 28, 2016

Brutal Doom 64 varsler sin ankomst med blodig trailer

Er sulten efter mere DOOM, og især i retro-stil, kan du se frem til at DOOM mod'eren Sergeant_Mark_IV slipper Brutal Doom 64 modifikationen (mod) løs den 30. oktober. Vi er klar med en blodig trailer.

Shawn Levy bliver ny instruktør på Uncharted-filmen

Shawn Levy bliver ny instruktør på Sony Pictures kommende Uncharted-film. Manden bag bl.a. tv-serien Stranger Things skal bringe Nathan Drake til live på det store lærred.

Overwatchs tredje sæson starter den 1. december

Blizzard kunne i går fortælle, at tredje Overwatch Competitive Mode sæson starter, kun en uge efter sæson 2 slutter, den 1. december. En del ændringer på vej.

Næste Hearthstone udvidelse tager en tur til Gadgetzan

Blizzard har via Twitter og Hearthstone websitet nu mere end antydet, at næste Hearthstone udvidelse vil tage en tur til Gadgetzan. Er du til gnomer og mærkelige maskiner, bør du holde øje med BlizzCon i næste uge.

Take-Two trækker nu stikket på Turtle Rock Studios’ Evolve

Evolve forsøgte ellers noget nyt, men spillerne var der bare ikke. Efter et fejlslået forsøg med free-to-play, har Turtle Rock Studios indstillet arbejdet på spillet.

Skyrim Speciel Edition kan nu pre-loades på Steam

Hører du til de som investerede i Skyrim tilbage i 2011 (inkl. alle DLC'ere), kan du nu pre-loade Skyrim Speciel Edition på Steam to dage før ankomsten på fredag. Ingen tidlige anmeldelser og information om mod-understøttelse på konsollerne.

Civilization VI får stor ros i de første anmeldelser

2K Games & Firaxis har gjort det godt med Civilization VI. Du kunne læse de første anmeldelser i går og meget tyder på at Firaxis i den grad har leveret varen.
video

Telltales Batman får sin tredje episode i dag

Tredje episode - The New Order - af Telltales Batman er ude i dag. Historien er for alvor ved at varme op og du kan her se Harvey Dent blive til Two-Face i en premiere-trailer.

Ubisoft viser San Francisco frem i Watch Dogs 2

Watch Dogs 2 udspiller sig i San Francisco. Ubiosoft giver en forsmag på de omgivelser de har lagt mange kræfter i for at genskabe i Watch Dogs 2.
video

Forfriskende Dishonored 2 live-action trailer fra Bethesda

Vi har set masser af gameplay fra Bethesda og Arkane Studios' kommende Dishonored 2. Dagens flotte live-action trailer er faktisk et helt frisk pust.
- Annonce -

SENESTE