tirsdag, juli 26, 2016

Legendary Pictures sikrer sig rettighederne til flere Pokemon-film

Ovenpå den enorme succes som Niantic, Nintendo og The Pokemon Company for øjeblikket nyder med Pokemon GO, er det ingen stor overraskelse, at Hollywood har haft endog meget travlt med at...

Ubisoft udsender UNO til PC, PS4 og Xbox One den 9. august

De fleste kender det populære kortspil Uno. XBLA-udgaven fra 2006 til Xbox 360 var det første spil, som rundede én mio. downloads. Det er derfor helt forståeligt, at Ubisoft nu har lavet en ny udgave som rammer PC, PS4 og Xbox One den 9. august.

Playdead-medstifter Dino Patti forlader den danske spilproducent

LIMBO-skaber og Playdead-medstifter forlader det spilfirma han og Arnt Jensen har opbygget igennem næsten ti år. Dino Patti vil nu gå egne veje.

Svenske Matilda Rapaport dræbt af lavine under indspilninger til Ubisofts Steep

Den svenske ekstrem-skisports-udøver Matilda Rapaport er omkommet under optagelser til Ubisoft kommende spil, Steep. Den tragiske nyhed er først blevet bragt af The Guardian og efterfølgende har Ubisoft udsendt en meddelelse,...

World of Warcraft: Legion pre-expansion patch har ramt de europæiske servere

Det er først den 30. august at Blizzard udgiver den sjette World of Warcraft-udvidelse, Legion. Logger du dog ind i dag, vil du blive mødt af en 20 GB pre-expansion patch...

Pokéspilleren – Pokemon GO her, der og selv i min lejlighed

Pokemon GO er godt på vej til at overtage hele verdenen. Nintendo sætter århundredes rekord på børsen i Tokyo. Pokemon stod for halvdelen af mobilsalget på en dag i sidste uge.

Pokemon GO er nu det mest populære mobilspil nogensinde

Pokemon GO har over 21 mio. daglige brugere i USA. Mere populært end Twitter og nu det mest populære mobilspil nogensinde. Har kurs til at overgå Google Maps og SnapChat. Udgivelse i Danmark lader vente på sig lidt endnu.
video

Ana Amari afsløret som den næste heltinde i Overwatch

Ana Amari introduceret som den næste og toogtyvende helt i Overwatch. Tredje sniper men denne gang med healing-evner. Se hende i aktion i to trailers samt i de første screenshots.

Pokemon GO skulle blive udgivet i Europa inden weekenden

Danske gamere får Pokemon GO helt officielt om et par dage. Mere populært end Tinder på Android og selv Twitter trues nu. Selv Daily Rush'erne synes at være gået amok i Pokemon-fangst.
video

Lykkelig DOOM-fan vinder en 12 kg. 3D-printet BFG 9000

John Allens maler-evner vinder ham en 12 kg. 3D-printet B.F.G. 9000 i egne farver. 1.000 timers arbejde bag, men resultatet er også ganske imponerende.
- Annonce -

SENESTE