Efter et par forsinkelser på grund af disk crash og mere end et par appetitvækkere, kan vi i dag præsentere Daily Rush 2004 websitet. Det har været en lang proces, som har krævet megen diskussion og debat omkring indhold og præsentation i blandt os, men nu mener vi at have fundet frem til det format vi mener, kan bringe Daily Rush ind i det nye årtusind. Vi har skabt det website vi selv holder af (og trængt til meget længe), og det er vores håb, at I tager godt imod det.

Et lettere og mere luftigt Daily Rush

Det nye Daily Rush design er et endegyldigt farvel til “kasse-look’et”, som de seneste par år har præget især vores forsider. Det har været en af vores mål at skabe et lettere website, hvor elementerne har mere plads end før. Vores nyheder er fremover i et format, der bl.a. gør det muligt at inkludere citater og screenshots m.v. direkte på vores forsider.


Hvordan finder jeg rundt på Daily Rush?

Billede

Med Daily Rush 2004 siger vi også pænt farvel til vores “top-navigation”. Vores forsider er nu et indeks (implicit navigation) over vores indhold så at sige. Det er dér du finder rundt hos os. Dertil er det hensigten at du skal benytte vores “breadcrumbs” for yderligere navigation. Den højre på forsiden forsyner dig med et – efter vores mening – bedre overblik over vores indhold. her finder du lister over de seneste begivenheder her på Daily Rush.


Hvor er nogle af kanalerne blevet af?


Vi har ved samme lejlighed fjernet de kanaler, som ikke længere er aktuelle. Kanaler på Daily Rush er betinget af Jeres interesse og det er helt naturligt, at nogen spil langsomt – men sikkert – taber pusten. Du kan i dag finde følgende kanaler hos os:

  • Daily Rush – her er de generelle spilnyheder for PC og konsollerne. Denne side er klart den mest besøgte på Daily Rush og det er her du vil finde alt andet end de mere specifikke scenenyheder, som er dækket på “underkanalerne”

  • Quake 3 – Quake 3 kanalen er stadig vores største kanal baseret på et enkelt spil. Her finder du scene-nyheder der primært tager sig af Quake 3 community’et

  • WarCraft III – Denne kanal er på kort tid blevet en af vores mest populære. Er du WarCraft-spiller, så er det her det sker i Danmark. Kanalen vil indtil videre også bringe nyheder omkring Blizzards kommende MMORPG-spil, World of WarCraft og andre spil, som Blizzard står bag.

  • Hardware – Her finder du de seneste nyheder omkring hardware. Vores hardware-forum er pt. det mest populære overhovedet på Daily Rush. Vi har udvidet vores hardware-team, med er par skribenter mere.

  • Mobil services – er egentlig ikke en kanal, men en hurtigere adgang til mobil-tjenester, som er med til at financiere driften af Daily Rush.


Vi bibeholder naturligvis de eksisterende fora, hvor du har mulighed for at diskutere indenfor det emne, som interesserer dig mest. Vi har på Jeres opfordring tilføjet muligheden for at rette indlæg i tilfælde af en skrivefejl eller to.


Farvel til “skins” som vi kender det


Vi brugte i den nu pensionere version af Daily Rush meget tid på at gøre det muligt for den registrerede bruger, selv at kunne bestemme hvordan siden skulle se ud ved hjælp af “skins”. Langt de fleste igennem årene benyttet standard-udseende og vi har derfor valgt ikke at prioritere denne funktionalitet så højt. Vi har dog planlagt en “mørk udgave” af Daily Rush 2004 der vil blive introduceret på et senere tidspunkt.


Vi håber at vores vision om Daily Rush falder i Jeres smag.


Daily Rush holdet 2004

67 KOMMENTARER

  1. Jeg synes at de farver I bruger til markering af f.eks. opsumering af nyhed og omkring brugeren på forum er for svag.. lidt stærkere please..
    Ellers så er det fedt

    edit: efter noget tid så er det slet ikke et problem mere.